Да се оплачем... 2024

• 1 987 449
  • 30 883
  •   1
Отговори
# 17 805
Хайде, Марти чакаме добрата вест, вече може и да са се родили! Heart

# 17 806
И аз започвам да си мисля, че са се родили бебетата или ще е съвсем скоро.

Хайде, Марти, чакам да ни зарадваш, че сме станали чичовци.

# 17 807
  • USA
коя е Люси с тези торти? Явно е нещо известно, но съм пропуснала.
Люси е блогърка, която прави хубави торти и рецептите са обяснени много добре.

https://lussisworldofartcraft.blogspot.com/2015/05/best-red-velv … t-cake.html 

# 17 808
В този свят някой си отива и друг идва на негово място ..
Жалко и тъжно за тези, които губим ..
Отваря се път за новите ...

В мъката си Рави е сама.
Ние сме тук.

Стискам палци на Мартина!

# 17 809
  • на село
Марти с теб сме, живи и здрави бебоци, здрава и щастлива мама. Всичко да мине леко и нормално, палци от мен Hug
Чакаме вести Heart
Абе чичовци, аз съм си баба Joy вие, ако искате    и чичовци да сте Heart Eyes

# 17 810
Рави 🤗 съболезнования, сигурна съм че е на по добро място.

Марти, стискаме палци за леко раждане. Аз си мислех, че ще дойдат на 02.08, ама май няма да чакат младежите 😉
Не знам за вас, ама аз още съм кака 😉😜

Малкия беше на очен и се оказа с лек диоптър, слагах му капки, та цял ден милия почти нищо не вижда. Обаче се кефи, че ще носи очила.
Аз всеки ден уж рано ще лягам и все става никое време, после сутрин едва ставам и цял ден ми се спи 😒😒😒 Още 9 дни до отпуската

# 17 811
Още са на топло. Ще информирам като се появят.

# 17 812
Още са на топло. Ще информирам като се появят.
Мартина, браво на теб! Всеки удържан  ден е бенефит за мъниците .
Моите синове хапнаха , разсмяха ни и излязоха . Пълна съм.

# 17 813

Много обичам да готвя нейни рецепти.
Вчера правих пиле в сладко - кисел сос

# 17 814
[bРави[/b], съболезнования! Много ти се събра, но човешката душа много носи.

# 17 815

Много обичам да готвя нейни рецепти.
Вчера правих пиле в сладко - кисел сос

Моят мъж оня ден прави някакво пиле с праскови. Аз го изгледах с недоверие, но се реших да го опитам. Чудесно! Пак ще го правим.

Аз днес букнах Ню Йорк. Ще отидем с дъщеря ми за три нощи, и практически четири дни. Тя иска да гледа Гетсби, мюзикъла. Ще вземем билети в НЙ. Запазих билети за едно кабаре, където ще гледаме Бродуей хитове. Може да отидем и до един бар. Това пътуване ще и е подаръка за рождения ден. Покрай нея и аз ще намажа.

# 17 816
  • Fairbanks, Alaska
Оплаквам се от колега, с който уж трябва да пътувам до София следващата седмица. На 25.07 му преведоха с 500 лв по-малко и почти нищо не е направил по въпроса. Имам предвид да задълбае малко по-навътре. Следващата седмица най-късно до 06.08 трябва да знам дали да разчитам на него да ме закара до София или да си купя билет за автобуса, а той заяви, че докато не оправят парите не тръгва. За да оправят парите, трябва да даде малко повече зор на отговорничката или да чака да му се обадят няколко дни преди да тръгне и тогава да постави отново въпроса. Мрън.

Скрит текст:
Елени във финландска Лапландия:

Изгрев в град Рованиеми, Финландия-часът е 03:20 сутринта:

При дядо Коледа:

Езерото Инари-има го във всяка кръстословица:

# 17 817
Докато търсех гейта на едно френско летище за миг видях Ню Йорк на един от мониторите, снимах си го с пожелание да замина за някоя Коледа семейно там.

# 17 818
Оплаквам се от колега, с който уж трябва да пътувам до София следващата седмица. На 25.07 му преведоха с 500 лв по-малко и почти нищо не е направил по въпроса. Имам предвид да задълбае малко по-навътре. Следващата седмица най-късно до 06.08 трябва да знам дали да разчитам на него да ме закара до София или да си купя билет за автобуса, а той заяви, че докато не оправят парите не тръгва. За да оправят парите, трябва да даде малко повече зор на отговорничката или да чака да му се обадят няколко дни преди да тръгне и тогава да постави отново въпроса. Мрън.

Скрит текст:
Елени във финландска Лапландия:

Изгрев в град Рованиеми, Финландия-часът е 03:20 сутринта:

При дядо Коледа:

Езерото Инари-има го във всяка кръстословица:

Да кажа, че на всички снимани места съм ходила. Ех, Младост! Да можеше да се върне…..
На езерото Инари бяхме група чуждестранни студенти. Момичетата спахме в една дървена хижа, без ток и течаща вода, със спални чували и дебели вълнени пуловери. Момчетата бяха в палатка. Сутринта и те бяха в хижата, и полагали по земята. Запалили огън в палатката, но не го поддържали, той започнал да тлее и без малко да се изтровят с въглероден окис.
Вечерта имаше неотразими Аурори!
През деня влизахме в сауна, а после скачахме в езерото. До там бягахме с вълнени чорапи, за да не ни замръзнат краката….
Оттам отидохме до селището на дядо Коледа до Рованиеми. Срещнахме с дядото. Въпреки, че зная, че е актьор ми стана едно особено! Все едно истинския дядо Коледа се ръкува с мен.
А дядо Коледа не знаеше български! На моята приятелка, която е от Уелс успя да каже Весела Коледа на Уелски, но се оказа, че български не говори. Това беше отдавна. Надявам се да го е научил.
Оплаквам се, че остарявам…..

# 17 819
Съболезнования на Рави, много е тежко, когато си отива човек без време..

Палци за Мартина, всичко ще бъде наред.

Оплаквам се, че изкарах смазващ ентрровирус. Просто ме прегази. Днес е 6 ден и още не мога да се съвзема съвсем.

Общи условия

Активация на акаунт