Да се оплачем... 2024

• 1 986 878
  • 30 883
  •   2
Отговори
# 30 555
  • Mediterraneo
Джун, мислех те тези дни, радвам се, че писа. За донорството си права, за съжаление не си подходяща, ама и не мисли за тези работи!

В 6 се събудих, няма събота, няма неделя. Гърлото ми мина, от вчера не ме боли, но ми се възпали синузитът. Кихам, едни луди сополи, ММ вика цяла нощ съм спал в дъскорезницата. За разкош ми цъфна и устата, както всеки път като вдигна Т. Само че предпразнично не 1, а цели 3 херпеса.
ММ и голямата отидоха да карат гаджето на летището. Нея че си я имам още седмица вкъщи.

# 30 556
Жаки,стискам палци докогато пишеш.
Днес пак мързелуване се очертава.

# 30 557
Жаки, стискам палци.
Снощи бях много уморена след работа.  Спала съм непробудно цяла нощ. 
Сега започвам да правя едни сладки и дано се получат.

# 30 558
  • sf
Котлон и тенджера/ кана за топла вода/ леген и бързовар.
Не ми се мисли как ще стана в 6 ч.на 2.01 за работа.
А аз утре в 4:50 🙄 и то цяла седмица, без срядата.

# 30 559
Натка, моята е същата,аз съм разправяла. Все трябва да има драма,все тя да е жертвата. Иначе не може. Все за нещо се притеснявала, все на нея й било зле, щото се притеснявала и тн. Като започне да ми ги разправя пак такива й затварям телефона и това е.

# 30 560
И вдигането на кръвно от това Simple Smile Когато бяхме малки мама редовно вдигаше кръвно заради нас и след това се чувстваше зле, а ние се чувствахме виновни…

# 30 561
  • софия
Кажете нещо за глас, опитва се да си отиде, смуча стрепсилс, пия чай ама нещо по-силно и ефикасно ако препоръчате..

# 30 562
А Коте, да. Редовно и това.

# 30 563
Кажете нещо за глас, опитва се да си отиде, смуча стрепсилс, пия чай ама нещо по-силно и ефикасно ако препоръчате..
Гелоривойс таблетки за смучене и инхалация с таблетки валидол. Покой на гласовите струни.

# 30 564
Привет, момичета! Идвам да се похваля, че вчера малката ме изнуди да се пързалям с нея на Юнак. Бях много внимателна и не паднах нито един път, а кънките бяха много дървени и неудобни.

# 30 565
И вдигането на кръвно от това Simple Smile Когато бяхме малки мама редовно вдигаше кръвно заради нас и след това се чувстваше зле, а ние се чувствахме виновни…
Не знам на какво се дължи това поведение, доста е масово. Да има драма, да има интрига, да са жертви, децата все нещо да са виновни. И това повече при жени. Мен лично това супер ме изнервя вече, като дете много съм се връзвала и съм я съжалявала, но вече осъзнах, че всичките ѝ драми са заради нейни лични избори. При мен това да хваля, или да се опитам с нещо да зарадвам не работи. На нея ѝ е най-яко да е най-голямата мъченица в махалата. И най-болна, ако може, поне на приказки.

# 30 566
Леле Марена, същата работа. Все болна, все мъченица. Сега аз болежките й не ги отричам. Ама само тя ли е с високо кръвно?!
Другите хора гледам, все искат да младеят, все гледат да се чувстват добре - тя намила, че е на 60 (няма 60 още, на 58 е) и като й кажа, че не е на 60 и другите хора гледат да поскрият някоя годинка, тя така се била чувствала.
Нали беше тук около 15.12, като с голямото се натровихме с яйцата. Е, все ми обяснява как не можела да спи по цяла нощ. Познайте дали беше разбрала, че ние цяла нощ повръщаме. В двустаен апартамент сме, не сме в имение. Ни беше разбрала, че сме зле, ни че Матео се събуди и рева един час, нищичко. Ама иначе всеки ден ми се обяснява как не спи по цяла нощ..

# 30 567
Минавам да ви прегърна и тръгваме за Хисаря. Снощи е имало поне 4 отменени полета,  но моите хора минаха между капките и благополучно са се прибрали с доста голямо закъснение, но все пак не спаха на летището.

# 30 568
Аз имам такива хора в обкръжението си. Все на тях им е най-зле, все са най-изморени, най-гладни, най-нещастни. Нищо не можеш да се оплачеш в тяхно присъствие. Хич не си им на нивото по мизерия Grinning

Оплаквам се, че ми излиза втори херпес. Аман от болести вече!

# 30 569
И аз съм с 2 херпеса- на устата и в носа Sad

Общи условия

Активация на акаунт