Да се оплачем... 2024

• 1 986 775
  • 30 883
  •   1
Отговори
# 30 720
Този вит б12 препоръчвам https://herbamedicabg.com/lipozomalen-b12-metilkobalamin-5000-mc … ylcobalamin-30-ml
И за да съм по темата- оплаквам се, че половината ваканция мина.

# 30 721
Малко да сменя темата, но да се оплача и аз.
Днес си взех новият паспорт със снимка, правена от новите машини с биометричните данни.
Ами, ако я покажа на личната и ще ме вкара директно в болницата Joy
Аа брат ми се скъса от смях първо на шофьорската ми книжка, после на ЛК. Такъв смях беше 🤣

# 30 722
Оплаквам се,че не съм бременна,а искам. Оплаквам се от многото народ в магазина, направо свят ми се зави.

# 30 723
Бе аз като подавах  сега за визи и прикачвам снимка от фотото и снимка на паспорта ми новият, и ми дава 70% съвпадение😂🙃
Вися на флай радара аз, още малко и ще кацне на първа спирка. Ще подремне, филми, книжка и ще се качи на полета за към нас.
Много бавно върви това време значи..

Последна редакция: пн, 30 дек 2024, 16:34 от JACKLIN*

# 30 724
Оплаквам се,че не съм бременна,а искам. Оплаквам се от многото народ в магазина, направо свят ми се зави.
Искренно ти желая да последваш Азара и да си следващата с две чертички в темата! Амин!

# 30 725
Аз утре вечер съм сама с трите деца. Не ми пука, ще си пийна две вина и си лягам Grinning
Бързо оздравяване на болните!
А те какво мислят по въпроса? Може да им се купонясва?
Не мисля Grinning

# 30 726
Аз утре вечер съм сама с трите деца. Не ми пука, ще си пийна две вина и си лягам Grinning
Бързо оздравяване на болните!
А те какво мислят по въпроса? Може да им се купонясва?
Не мисля Grinning
Само да им се прииска купон = рев, че отиде купона на кино!

# 30 727
По една винена попарка и готово. Joy
Не знам дали това е мит или наистина се е практикувало.

# 30 728
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
За попара не съм сигурна, но на дядо ми като малък са му давали ъгълче на кърпа, напоена във вино, да си смуче за приспиване...

# 30 729
За попара не съм сигурна, но на дядо ми като малък са му давали ъгълче на кърпа, напоена във вино, да си смуче за приспиване...
Хем за кръв, хем успокояващо. Ако е истина, това с попарата  е  и нахранено. Joy

# 30 730
Истина е.
Баба ми ми е разказвала и друго - оставили й на майка и баща й кумовете бебето да гледа. Тя била малка 8-9 годишна. Ревнало бебето и тя какво да прави - в тензух сложила бучка захар и дала да смуче. Глас не му се чуло повече, докато не се прибрали все захарта смукало Grinning

# 30 731
Малко да сменя темата, но да се оплача и аз.
Днес си взех новият паспорт със снимка, правена от новите машини с биометричните данни.
Ами, ако я покажа на личната и ще ме вкара директно в болницата Joy
Ха-ха-ха! Днес взехме първата лична карта на детето. Дава ми я....аз мълча. И ми вика Много си гадна. Обаче се смее. Явно на всички снимките са като гърмян заек Kissing Heart

# 30 732
  • София
Леле, малкото Жаки колко е оправно, браво. Моите са на светлинни години. Но то и аз съм виновна сигурно, че все ме е страх. Засега само до баба им ходят сами, на няколко спирки  метрото. Simple Smile
Менопаузата идва различно. На някои жени на 45, че даже и на 40. Скоро слушах в един подкаст, че в световен мащаб има спадане на възрастта. А симптоми на перименопаузата могат да е появят до 10 години преди реалната менопауза. Та, при мен промените започнаха на 34-35 години.... Не знам колко още ще ме мъчи.

# 30 733
И аз съм с някакви такива симптоми...вече 2 години май. От тази есен все по-осезаеми според мен. Все си мисля, че ми е рано, но като чета сега Дидка-бандитка, може и да не ми е.

# 30 734
  • Пловдив
Сигурно е така, че не е спешно състояние, ама съм майка и детето ми цяла нощ обръща очите, изпи всички видове лекарства за понижение на температурата, а тя не само не спадаше, а се покачваше. В моите очи детето ми умираше, пък вие ми обяснявайте, че не е спешно. Все тая, прегледът беше непрофесионален, най-малкото можеше да ме насочат да направя тестове за грип и ковид, а после трябваше да платя още веднъж на частно за да се сети някой. Минало заминало, не искам да си спомням. Българското здравеопазване няма да го коментирам повече, особено пък педиатрията.
Пак да кажа - НЕ Е СПЕШНО СЪСТОЯНИЕ. Да, абсолютно сигурно е. Пирогов е спешен ТРАВМА център, там един грип на дете не играе, обидно е да намеквате за професионалността на екипите. Там се спасяват животи всеки ден.

Подобна температура по време на най-голеия ковид свалих на сина си с аналгин + парацетамол. Не е добре да се ползва често подобна комбинация.

Общи условия

Активация на акаунт