Да се оплачем... 2024

• 1 986 711
  • 30 883
  •   1
Отговори
# 30 840
  • при него
Загряваме за купона в къщи и ние, аз, мъж, дете, куче и две котки, идилия.
Още не съм се спретнала, но съм в настроение вече, та горщво ви поздравявам всички! Компанията тук е страхотна! Благодаря ви за подкрепата, за протегнатата ръка, за предложеното рамо, за благия съвет и топлата дума! Желая ви от сърце незабравим празник!

Подготвихме озвучаването, като истински класици от каменната ера, извадихме даже мини дискове. Младите не са го чували това, но звука е страхотен.

Последна редакция: вт, 31 дек 2024, 19:56 от Speed Queen

# 30 841
Благодаря на малкото Жаки.
На всички пожелавам здраве, спокойствие, късмет и повечве поводи за усмивки.
Който иска бебе, нека му се случи.
На Жаки и романтика пожелавам.
И мир да има.

# 30 842
  • sofia
Рамацоти, що ще чакаш за пиенето...докато готвя ми е най-сладко да си отпивам 😀
Тая вечер от мене само тиквеника. Пътувам към сбирката.

# 30 843
Не съм седнала от 13ч, макар и да не са много приготовленията. Трябва тепърва да се къпя.
Вдигнах голям скандал на мъжът ми, защото за 20 дни единственото, което прави е да спи до 13-14ч , да си пере и сгъва неговите дрехи и да строи с лето или чете комикс. Ми, мерси. Аз въобще не усетих какви почивни дни са били, защото първо боледувах, после трябваше да оправя цялата кочина, която се е събрала, докато лежах и тепърва да пооправя нещо и да пера, чистя и така нататък. Изтощих се. Никакви споделени дни не усетих. Само напрежение.
Днес спа до 14 ч, стана и си направи руска салата . Естествено, само за него си, защото никой друг в нас не яде такова. И легна да строи с лего. Ми, прекипя ми, много. Както нямам глас , така сигурно ме чуха през 3 квартала. Обидно ми е. Тъжно ми е.
Единствено съм благодарна, че през 2024 нямам загуба на близки хора. Всичко друго си е по старому , че и по- зле.

# 30 844
Оправих си прическата. Вързах си косата, гримирах се и детето рече-приличаш на Луна, президент. Мъжът в ъгъла прецени, че не е безопасно и не посмя да се изхили.

# 30 845
  • Washington,USA

Все странни късмети ми се падат. Ужас🤣😭

# 30 846
Сигма, хич не ги слушай! Вземи си хубавото настроение и празнувай!
Аз се притеснявам( нали все за нещо трябва да се тревожа), че Жаки с това наричане за бебета да не е объркала адресата Joy
И ще ви послушам - сипвам си! Наздраве, девойки!

# 30 847
  • София
За първа година ми липсва радостта, надеждата и възторга от идващото ново. Само с вас тука тихичко споделям, иначе си глася трапезата тука полека, говоря си с народа весело. То не съм и тъжна де, просто нямам надежда и оптимизъм, в тази година имаше много болести в семейството, мен вече втори месец си ме болят коленете, през януари сме натракали часове за лекари и за мен за краката, и за свекърва ми ЯМР на глава, на баща ми химиото продължава, майка ми си се бори с една камара болести и тя, колко болници и операции преживя и тя тая година, отделно от на баща ми проблемите. И то нищо не е приключило, с болестите и проблемите си влизаме в новата.
Два месеца нямам цикъл и аз, влизам с бодра крачка в перименото (подозирам, че болката в краката има връзка и с това). Ревливо ми е.

# 30 848
Бъдете здрави и щастливи, дами!
Радвам се ,че ви открих Simple Smile
И макар темата да е за оплаквания, нека и през новата година настроението в нея да е топло и уютно!
Нека запазим това място спокойно.
И да знаем, че винаги когато имаме нужда, тук ще има някой, който да ни разбере.

Весело посрещане на новата 2025 година!

Champagne   Christmas Tree   Bell

# 30 849
Благодаря, Жаки! Дано всички желания се сбъднат, кой каквото иска-за всички здраве, работа, за който иска-бебе, материалните придобивки накрая. Дано и моите желания се сбъднат, че от година и повече имам чувството, че всичко е против мен, дано свърши тази гадна серия.
Паунче, отдавна е трябвало да поставиш границите и да определиш задълженията, но и сега не е късно. Не познавам човека, но трябва да е краен егоист, за да не се трогне. Просто, явно комуникацията ви куца, кажи му как се чувстваш и разпредели задълженията. И на разходка за 2 часа да изкара малките, пак е помощ  и време за теб.

# 30 850
  • sf
Пийк, направи си подарък през новата година и се отърви от тоя "мъж".

# 30 851
  • Washington,USA
Не съм седнала от 13ч, макар и да не са много приготовленията. Трябва тепърва да се къпя.
Вдигнах голям скандал на мъжът ми, защото за 20 дни единственото, което прави е да спи до 13-14ч , да си пере и сгъва неговите дрехи и да строи с лето или чете комикс. Ми, мерси. Аз въобще не усетих какви почивни дни са били, защото първо боледувах, после трябваше да оправя цялата кочина, която се е събрала, докато лежах и тепърва да пооправя нещо и да пера, чистя и така нататък. Изтощих се. Никакви споделени дни не усетих. Само напрежение.
Днес спа до 14 ч, стана и си направи руска салата . Естествено, само за него си, защото никой друг в нас не яде такова. И легна да строи с лего. Ми, прекипя ми, много. Както нямам глас , така сигурно ме чуха през 3 квартала. Обидно ми е. Тъжно ми е.
Единствено съм благодарна, че през 2024 нямам загуба на близки хора. Всичко друго си е по старому , че и по- зле.

Депресия?

# 30 852
Жаки, вярвам че малкото Жаки ще ни донесе желаното! Heart

Весело посрещане, момичета!
Бъдете здрави и щастливи. Благодаря ви за всичко през миналата година, бяхте ми страхотна опора. Опора, която в реалния живот съм срещала много рядко. Много рядко някой е мислил децата ми и е преживявал всичко с мен. Броят се на пръстите ми. Вие сте сила! Heart

# 30 853
  • Пловдив
Сигма, хич не ги слушай! Вземи си хубавото настроение и празнувай!
Аз се притеснявам( нали все за нещо трябва да се тревожа), че Жаки с това наричане за бебета да не е объркала адресата Joy
И ще ви послушам - сипвам си! Наздраве, девойки!
Оле, тогава ще се гътна.

# 30 854
Аз съм в безопасност за бебета по много линии, та това не ми е проблем.
И аз се радвам,  че ви намерих и вече повече от 1 година сте част от животя ми. "Поехте" част от болките ми. Благодаря ви сърдечно!
Също така се радвам, че вече с част от вас се познавам и лично, не само виртуално.
Жаки, Честита Нова година! Да стане всичко така, както си го пожелала!
Спокойно посрещане на всички!

Общи условия

Активация на акаунт