?Въпроси всякакви за СО? 2024

• 505 804
  • 13 417
  •   1
Отговори
# 11 430
  • Melmak
Трети братовчеди сте ти с децата на вторите братовчеди на вашите.

# 11 431
В Англия не са забранени браковете между братовчеди.

# 11 432
  • Melmak
В много държави не са, но тук се гледа лошо на кръвосмешението. Англия има богат опит баш в това.

Един познат с бг корени, цял живот живял в чужбина и роден там, дойде тук да живее на около 45. Наследи с първата си братовчедка апартамент в София. Предложи й да се оженят, че да не го делят. Не знаел, че в бг първи братовчеди не може да се женят и беше много разочарован.. как така.

# 11 433
Всичките ти познати много меркантилни за жилища, hechi Simple Smile

# 11 434
Когато се опре до имоти, не са много, които не са меркантилни.

# 11 435
  • Melmak
Този ми е колега, сам ми разказваше историята си, не сме близки. Бяхме в шок, че искал да се жени за първа братовчедка. Може наистина да е бил влюбен в нея, не знам.

# 11 436
  • Пловдив
Този ми е колега, сам ми разказваше историята си, не сме близки. Бяхме в шок, че искал да се жени за първа братовчедка. Може наистина да е бил влюбен в нея, не знам.
150 квадрата на Витошка определено могат доста да допринесат за привлекателността на една жена.

Последна редакция: нд, 24 ное 2024, 13:56 от Янтра

# 11 437
  • София

Колко трябва да си тъп и нагъл, че да звъниш в 2 часа на хората.
Мъжът също ѝ е звънял, като се скарал и напил. Съгласна съм с мнението, че пиян се обаждаш на този, когото вътрешно искаш да чуеш. Реално той ѝ дава нишани пръв.

# 11 438
  • Melmak
150 квадрата на Витошка определено могат доста да допринесат за привлекателността на една жена.

Сигурно. Аз най-силно помня възмущението му, че тук е забранено да се жениш за братовчедка си. Човекът беше в ступор. Пак казвам, с бг корени, но живял навън целия си живот, не беше изцяло българин и не познаваше въобще порядките тук. 😁

# 11 439
  • София
А. и Б. са брат и сестра.
А. има дете С., а Б. дете М.
С. и М. са 1ви братовчеди. Техните деца помежду си са 2ри братовчеди.  А децата на 2рите братовчеди са 3ти братовчеди по между си. И едва поколението след тях може да се жени помежду си. Реално кръвната връзка е почти нацяло размита и нямат кръвосмешения.
Някъде бях чела май точно за Великобритания, че позволявали брак между роднини с цел да да спаси наследството. Да, ама това е много силно кръвосмешение и децата им се раждали с тежки генетични увреждания.

Последна редакция: нд, 24 ное 2024, 15:19 от Светулчица

# 11 440
  • Sofia
То си личи инцестното уродство като се вгледаш в портретите на кралските особи из европейските дворци.

# 11 441
И не само там. Установено е, че подобни генетични миш-маши водят до чести генетични и ментални болести, обусловеност към нисък интелект, различни степени на дементност.

# 11 442
  • Melmak
То си личи инцестното уродство като се вгледаш в портретите на кралските особи из европейските дворци.

Любимият ми пример, Carlos втори.
Скрит текст:

Този е продукт на поколения назад кръвосмешение.

Иначе при по-еднократни прояви с брат’чедки, се появяват по-леки симптоми и тези, споменати от Базила.

# 11 443
Ами като гледам Чарлз ||| , братята и сестра му , чак сега придобиха някаква приятност на външен вид. Добре, че техните деца всички до един си взеха спортисти, тук там  милионери, актриси, журналистки и други хубавици средна класа, доста добре оправиха генома, личи си по децата им.

# 11 444
И не само там. Установено е, че подобни генетични миш-маши водят до чести генетични и ментални болести, обусловеност към нисък интелект, различни степени на дементност.
Не че Уикипедия е достоверен източник, но там прочетох, че и в Германия, примерно, няма забрана.
Основния проблем е, че вероятността да се “срещнат” рецесивни гени е по-голяма, примерно, хемофилия и порфирия в кралските семейства.

Общи условия

Активация на акаунт