?Въпроси всякакви за СО? 2024

• 505 725
  • 13 417
  •   1
Отговори
# 11 460
  • Варна
Само една вметка - граници се поставят, когато въпросните двама ще продължат да общуват. В този случай би трябвало да няма повече общуване никакво, край. Това е мое мнение, не си длъжна да си на същото, но аз смятам, че тази лесно няма да се откаже и отворена вратичка не трябва да й се оставя.

# 11 461
  • София
Не знам защо фокусираш енергията си върху нея и как тя звъняла...
Мъжът ти, като го удариха нервите, чувствата и чашката, защо ѝ е звънял по нощите?
И на мен ако някой мъж ми харесва и нямам особени скрупули, че е женен, а много жени нямат, и на мен да ми звъни в 2, ще реша, че мога и аз да го направя. Или най- малкото ще го пробвам за реакция. Мъжът ти дава такива знаци. Плюс това ходи по купони с колеги (?) в къщи... Колегиалните купони на частно са за да се н***ат и да няма кой да ги види, за да ги разнася.

Последна редакция: нд, 24 ное 2024, 21:28 от The Catcher in the Rye

# 11 462
Само една вметка - граници се поставят, когато въпросните двама ще продължат да общуват. В този случай би трябвало да няма повече общуване никакво, край. Това е мое мнение, не си длъжна да си на същото, но аз смятам, че тази лесно няма да се откаже и отворена вратичка не трябва да й се оставя.
Да така е, но все пак са колеги и с нея, и дори да не излизат заедно ще се засичат на работното място

# 11 463
Тази история все по-неприятна и подозрителна става. Според мен чувствата между мъжа и колежката са взаимни, даже ми се струва, че той е инициирал тези ходения по чужди къщи с нея. Признал ти е половината истина, защото си на път да разплетеш кълбото. Или е кривнал или е на път да го направи и според мен на този напреднал етап няма да спре. Той директно и нагло те е лъгал в очите.
Много неприятно, а и не виждам какъв съвет може да се даде. Завъртяло се е колелото вече.

# 11 464
Другото което е колегата му го помолил да и напише СМС да и каже, че :иска да се видят само двамата вечерта, защото усеща, че има нещо към нея' за да провери тя какво ще отговори - отговорила е, че няма за какво да се виждат като цяло. После и признали защо и писали така

Мхм. И един мармот... Laughing
Всеки път се удивявам какви небивалици измислят мъжете, за да оправдаят слабия си ангел.
Много ще се учудя, ако още не са спали „братчедите“.

# 11 465
  • София
Звучи като превенция - измислена история, в случай, че видиш отнякъде (или вече си видяла) съобщението, което й е пратил. Яко мирише тая работа.

# 11 466
Може и да не са спали още, щом той си е признал за влюбването, спекло му се е ... Изплашил се е, че ще го хванат.
И според мен е хлътнал, но това вече го писах.
Слаб ангел. Вероятно няма да спре.

# 11 467
Това с смс-а е скалъпена история. Какво го инрересува колегата, дали колежката ще се съгласи да излезе с мъжа ти, чак и да го моли. После - мъжът ти защо се е съгласил да изпрати този смс, който може да го компроментира. Следва - тя пък е отказала. Няма логика. Свободна е, звъни му по нощите, защо да не се срещне с него, за да се уточнят?

След уточнението, че се ходи на редовни купони по къщите, това със заложения смс е върхът на детските истории.

# 11 468
А, тя била влюбена в него - какви са доказателствата в подкрепа на тази теза? Виж, той я е канил да се срещнат и той й е звънял по нощите. Звучи като той да е увлечен. Дори обаждането й в 2 ч. е може би подкрепа на тезата, че той е влюбеният - жената звъни на този, за чиито чувства знае и който ще се втурне да й помага, защото я харесва (е, жена му е развалила работата, но иначе той би отишъл).

# 11 469
3-ма мъже и 1-на жена на купон в къща:joy:

Как си делят спалните?

Това е виц за деца на 14. Не казвайте, че големи хора се връзват. Grinning

# 11 470
Ако мъж каже на жена си, че друга е влюбена в него, работата обикновено е дебела. Той вече си постила, че вина няма - тя го преследва и му се усуква. Той се дърпа, дърпа - докато може, горкия...

# 11 471
  • София
Лесно е да излъжеш човек, който иска да бъде излъган.

# 11 472
  • Melmak
Авторке, не се успокоявай. Няма да е лесна борба. Тоя твоя мъж яко е хлътнал. Това с смс-а е скалъпено. Възможно е братовчедката въобще да не е единствената хлътнала, а той повече от нея даже да е!

# 11 473
  • При семейството си
А дали мъжът измисля историите, СМС-те или Анонимната?!
Пък се видели с бащата на братовчедката, пък СМС-те заради колегата.
Или живеят в някое населено място с 20-30 къщи, тоест почти неизбежно яко да се омешат и всички роднини, приятели да работят на едно и също място…или…
Тя тази братовчедка от нищото, вчера се появи.

# 11 474
Аз мисля, че живеят в малко населено място, съдейки по домашните сбирки и честите срещи с роднини.
Мъжът изглежда страхлив и се притеснява от хорското мнение. Никакви битки да не води авторката, а да му скръцне със зъби, че всичко ще разбере, само да е посмял да я прави на маймуна, и ще го разнесе в цяло село/град, пък и на родителите на момичето/негови роднини ще се обади. Срам и позор... Сигурна съм, че каквато и да е сагата ще приключи.

Общи условия

Активация на акаунт