?Въпроси всякакви за СО? 2024

• 505 725
  • 13 417
  •   1
Отговори
# 11 475
Тъкмо щях и аз да предложа същото. Защо ги търпиш тия истории? Я да се прибира в къщи и да подхваща децата. Ще ми ходи по купони с някаква женка, смс-и ще пише.
Поставяй му нещата ребром, явно е смотан и ще свие платната.

# 11 476
  • Далечният изток
Човекът верно си се изживява като ерген. Я му делегирай повече отговорности като съпруг и баща! Я да проумее най-накрая тоя развейпрах, че има семейство, има деца, и да не се занимава с глупости...

# 11 477
Освен прост, мъжът ти е много нагъл.
Покани ги с "братовчедката" и колегата вкъщи, и виж как се държат, когато мислят, че не ги виждаш.

# 11 478
Леле, колко е нагъл тоя човек…

# 11 479
Прост? Не е прост, и не е луд този който яде баницата. Авторката на тази история очевидно страда от скука, не знам как изобщо ви се четат тези небивалици.

# 11 480
А, що, прости и нагли мъже, които водят любовниците си вкъщи, представяйки ги за роднини, приятелки, гаджета на приятел... Да не мислиш че няма.

# 11 481
Сетих се за два вица.

*
- Скъпа, днес няма да се прибирам, ще остана да спя при една братовчедка.
- Коя братовчедка?
- А, не я знаеш, на един приятел е.
*
- О, Пешо, здрасти! Е там съм седнал с братовчедка ми, ела да ви запозная!
- Няма нужда, ние се познаваме. Преди време беше моя братовчедка.
*
Точно от виц е положението. Отказвам да повярвам, че в реалността има толкова... семпли хора.

# 11 482
Предложи му, ако иска да продължи с излизанията, да се редувате, защото имаш трима колеги, които те канят в една къща. Нищо особено, тиймбилдинг в тесен кръг.

# 11 483
Но единият колега май е влюбен в теб, а дори не сте роднини.

# 11 484
Здравейте, имам прясна драма и не знам как да реагирам. Приятеля ми е от няколко месеца без работа, не живеем заедно, но виждам, че се отдава на безделничене, което аз не разбирам и не мисля, че му се птразява добре. И преди се е случвало, трудно му е да се задържи на едно място, кара се с хората(не отричам, че понякога си го търсят), и си тръгва. Той няма кредит, живее с майка си още, по-леко би му било да смени работата отколкото на мен например, понеже аз съм с голям кредит и живея сама, и не си представям да си тръгвам ей така от първата простотия. Трябва си доход и това е. А той си тръгва и стои после с месеци. Имало е в предни случаи моменти аз да му давам пари, защото като питам какво става с търсенето на работа и се почват едни неудачи и спънки все, и съм го разбирала и съм давала. Да, обаче сега когато отново е без работа, пак за месеци, и вече сериозно се съмнявам, че дори изобщо търси. Сега в този период аз и стотинка не съм давала, не знам как се издържа. Запуснал се е много, занемарил се е, и по цял ден играе Фифа и спи. Е, не го разбирам тоя живот ... Иначе много държа на него, не е глупак, мил ми е, и с мен се държи мило и усещам, че много ме обича. Да, ама ... Така като безделничи системно аз спирам да го приемам насериозно, като потенциален партньор до себе си. Отказвам секс 3ти месец, въобще не ми е до това. И аз сменям сега работата и правя луди врътки, за да не увисна с кредита и сметките, а той ... Казва "до теб съм, няма да те оставя". Това е адски мило, но как точно ще ми помогне, като ми зазвънят от банката скоро, или спра климатика и почна да студувам, за да ми намалее сметката за ток?? Не го разбирам това неговото спокойствие, предстои му да остане сам в квартирата си от януари, а той няма работа и няма 1 стотинка доход от никъде, и спестени пари също няма. Беше ме питал дали искам да отида аз при него като остане сам, казах му, че не искам докато е безработен, нито искам той да идва при мен, прие си го нормално, не се засегна. От безсексието обаче напоследък явно вече му светна, че нещо не съм доволна, и пита в прав текст какво ми е, защо не му обръщам внимание к не го търся толкова. Отговорих, че се опитвам да си свържа двата края докато започна новата работа и съм притеснена и не ми е до никой и нищо. Каза ми, че много ме обича, всичко съм му, целия му свят и много го боли така като не му обръщам внимание, но аз реагирах остро. Казах че не разбирам той пък как точно ще ми помогне и как е толкова спокоен, като е такъв безделник и не се стряска за собствения си задник, а избира да се запусне и да стои без работа и пари. И като чу пари, избухна "Ааа за пари ли е всичко, за пари???!! Не искам да те слушам повече" и ми затвори. Сега аз стоя и умувам да се извиня ли, че не съм искала да прозвуча като меркантилна кучка, както явно съм, или да го оставя да се сърди, като  дори не ми даде да се изкажа напълно по тази деликатна тема.

Имахме и предходен подобен разговор, преди седмица, като дойде вкъщи и си искаше близост, но аз пак бях угрижена и отказах. Тогава се заядох леко, че какво е то това .. едно цвете да беше ми донесъл, на един уикенд да ме беше завел тая година да се отпусна малко и аз, а не само вкъщи и по пейките. После съжалих, че го казах, но и тогава си тръгна.
Принципно никога не съм изисквала нищо финансово от мъжете в живота си, и не съм и получавала, не е като да ми е важно. Нервира ме конкретно той, че вместо да се опита да се стабилизира с КАКВАТО И ДА Е РАБОТА (той няма квалификация) и да си разнообразим поне малко ежедневието, избира да кибичи. Иначе с мен е добър, имаме много общи теми и сме си много близки, като морална подкрепа няма равен,. Докато чуе, че имам някакъв проблем, му се свива и на него душичката. Но не мога да си затворя очите за тази ИЗБРАНА безработица. Знам, че са го викали на 2 места, не е отивал въобще. Като повдигна темата дали е ходил някъде, дали са го викали другаде, се напряга и я сменя, или направо си тръгва. Темата работа е единственото табу и това не го разбирам, и много ме отблъсква, вече ни страдат отношенията от това.
Според вас кой прав кой крив?

# 11 485
  • София
Ау, ау, ау! Този свети не като светофар, ами като фар в морето! Никаква дългосрочна връзка с такъв човек не може да имаш. Цял живот ще го издържаш, това ли е плана? Започвай да градиш стратегия за изход от тая връзка, нищо хубаво не те чака.

# 11 486
  • Далечният изток
Огромна червена лампа. И ти си го знаеш... Сега си представи, че живеете заедно, имате и дете. И тоя увисне на твоите ръце, щото ..... нали, никой не знае защо, сигурно защото си е мързелив.
Цял живот ще го влачиш, момиче! Приключвай!

Последна редакция: ср, 27 ное 2024, 19:48 от AIDA_N

# 11 487
  • София
Прекратявай тези отношения и търси човек със сходни на твоите виждания за живота, за да не си го влачиш после цял живот на гърба.

# 11 488
  • София
То ако има дете той и детето няма да гледа. Ще си цъка Фифата, а тя и ще работи и ще домакинства и дете ще гледа. За жалост, от личен опит го казвам, а моят бивш дори не беше ЧАК толкова зле, не е оставал без работа, а просто се навиваше да работи за малко пари някоя лека работа, без да се презорва.

# 11 489
  • Варна
Има ли смисъл да ти казвам, че според мен ти си абсолютно права? Ако има, ето, казвам го. Още някои неща ще кажа. Съжалявам, че съм груба, но този обича собствения си задник, не теб. До теб е само на думи, не и на действия. Приготви се да ти кацне на вратата януари и да ти приплаче. Пуснеш ли го вкъщи, край, няма отърване после. Личното ми мнение е още сега да му намажеш ските и кой откъде е. Без квалификация, без грам желание да се справи с каквото и да е, за какво ти е? Човекът отсега търси лекото и мекото, не му позволявай да го намери при теб.  Режи отсега и окончателно. Чувствата ти вече са започнали да изстиват, скоро ще го намразиш. Не стигай до там. Това е, което мога да кажа. Изглеждаш умна и оправна, заслужаваш нещо по-добро.

Общи условия

Активация на акаунт