?Въпроси всякакви за СО? 2024

• 505 725
  • 13 417
  •   1
Отговори
# 11 490
И двамата сте червени светофари, що се мъчите взаимно, не знам. То дори гол секс няма във вашата връзка...

# 11 491
Абсолютно подкрепям горните коментари. Иначе от чисто любопитство на колко години е този хубавец? И от какво живее щом няма грам доход. Явно майка му си го отглежда и издържа изцяло. Честно такъв човек харесва ли ти? В перспектива?

# 11 492
  • Melmak
О, тази “връзка” е обречена! Ужас такъв мързелив мъж! Ако имате дете, то той ще е още едно дете, което да издържаш и да гледаш!
Свети като червен светофар, бягай докато е време!

# 11 493
  • France
Не разбирам защо жените ни е толкова страх да минем за меркантилни, когато проявяваме някакви базови критерии към мъжете до нас?

# 11 494
Зависи. Ако да речем реша, че ще си дам почивка и известно време няма да работя, а партньорът ми вика: "А кога ще си намериш работа? А кога ще ходиш на интервю?" няма да ми хареса, щом не искам пари от него. Вече ако искам, има право да задава тези въпроси. Но ако не живеем заедно и нямаме общ бюджет, с какво право?

Плюс това вие сте само приятели. Не правите секс, не живеете заедно, иначе сте мили един с друг. Хубаво, приятелчета.

# 11 495
  • 🌊
Явно имаш дебел врат щом оставяш възрастен мъж да виси на него.

# 11 496
Анонимна, според мен си права, но и на теб ти хлопа дъската, щом се хващаш с такъв боклук.
Явно нямаш никакво себеуважение и се държиш за този като удавник за сламка.

Той че свети, свети.
Ама и тя е светофар.

# 11 497
  • София
Никаква меркантилна кучка не си, те не се хващат със системно безработни търтеи, които нямат и особени изгледи да просперират в живота( липсата на квалификация и липсата на инициатива) .
Каква подкрепа ти дава, “ох, горката, съчувствам ти”… и с какво ти помага това?
А ако имате дете ? Какво правим тогава?

# 11 498
Този освен, че е търтей е и манипулатор. Много правилно си го попитала с какво ще ти помогне той и каква полза има от него? Вместо да се засрами и замисли, той ти вменява вина, меркантилна си. Разкарай го този, не струва.

# 11 499
Такъв човек, ще те дърпа само и единствено надолу. Нямате бъдеще, безотговорен е и живота няма да ти е спокоен с него. А я си представи и дете в тая картинка. Каква любов, като няма хляб на масата?

# 11 500
Много са далеч от дете, като гледам.

# 11 501
  • София
То не е и само за парите, за да се притесняваш, че си меркантилна - то си е цялостно отношение към живота и как да го живеем този живот. Въргаляне по диваните на чужда сметка не е начин на живот, с който да се чувстваш комфортно.

Що да е светофар и тя бе, явно се е влюбила жената и сега започва да проглежда полека.

# 11 502
  • here and now
Не знам на какава възраст си, но щом си се усетила, разкарвай го навреме...
Ей такива мазни, празни приказки много "обичам".

# 11 503
То бива любов, но хлябът и сиренето все още са с пари.
Той като не е меркантилен, какво, да не се е научил да фотосинтезира?
Подкрепа на думи, а на практика - ама дай някоя стотинка. До сега го е издържала майка му, затова му е било широко около врата. А сега как ще я кара?
Имало е навремето такива хора, отшелници, оттеглят се в пустошта, нищо не правят и се хранят със скакалци. Ако това ти предлага, даа, определено е оферта.

# 11 504
Що да е светофар и тя бе, явно се е влюбила жената и сега започва да проглежда полека.

Ти пък къде видя любов от нейна страна? Даже го наказва без секс, защото не работи и няма пари да я заведе на почивка.
Търси си жената провайдър, но явно не търси там, където трябва. От друга страна, не иска да го пусне, че може да не се появи друг на хоризонта.

Анонимната, какво ти има? Стара, грозна, много дебела, какво? Защо си се вкопчила със зъби и нокти в този, когато нито си щастлива с него, нито ти го правиш щастлив?
Не ми отговаряй, ти се замисли. И слез от този умрял кон най-сетне.

Общи условия

Активация на акаунт