?Въпроси всякакви за СО? 2024

• 505 741
  • 13 417
  •   1
Отговори
# 11 910
А второто може да се окажат и близнаци. С един куршум - два заека. Relaxed Тогава не знам кой ще мие тиганите.

# 11 911
  • София
Е бива ли такъв оптимизъм Joy

# 11 912
Чичи или както е там,вярвам съжали 100 пъти, че е повдигната темата. С две думи, нейно право е колко деца иска да износи, гледа и тн. За "тигана" не съм чела, нямам мнение, но най-вероятно е извадено от контекст. Не вярвам съвременен мъж да връща жена си за един неизмит тиган.

Сега нещо смешно от мен, май в тази тема не съм поставяла казус.
Диалог:
-Утре ще вечеряш сам, имам уговорка с приятелки.
-МОЖЕJoy Излез и стой до последно и без това рядко излизаш, не е проблем!
Ако се чудите кое е смешното, репликата е на сина ми, мъжът ми е извън града и исках да кажа да не ме чака за вечеря, не съм и помислила да му искам разрешение, обаче "Може! . Joy

# 11 913
Не искам да си проектирам собствения опит и преживяно, защото съм пристрастна. Но да, има мъже, които ще те върнат от вратата заради тигана. На мен ми се правеха язвителни забележки, точно когато най-много бързах и съм била притеснена за нещо. Имало е сръдни и караници, че не съм купила хляб (забравих, а не можах да напъхам бебешката количка в кварталния магазин, не ми се връщаше към по-голям, защото детето ревеше). Обяснения от дивана, че не се справям с домакинството, с детето, не мисля за него - един хляб не съм купила (с детето не ядяхме и все още не ядем). С работата не се справям, след като се изморявам толкова и ми изостават другите неща...и т. н. и т. н

# 11 914

Не, мъжа ми не е психопат, който да ме забремени нарочно, нито пък аз искам да го лъжа и да обещавам за нещо, за което може и да не се навия. Определено обаче ММ си е манипулатор.

Абе понякога си мислиш, че познаваш някого и накрая след години се оказва, че не  го познаваш.
Не лежи на таз кълка.
В друга тема някъде ти четох, че точно това пишеш. Как ти казал нещо подобно, че нямало да те пази и нарочно ще те забремени. От поста стана ясно поне начина  по който го написа, че това ти е неприятно.
А не сякаш е било майтап.
Ами всъщност ти си му обяснила, ама той просто не те слуша.

Тоз папагал дали няма да го продаде? А? С надежда питам!!!!
[/quote]

Няма шанс Grinning
Той им е като детенце, обичат си го.
Братовчедка ми в Испания също имат говорещ. Много псува военни и полицаи като види Joy
А на една друга папагала пък не понася руси жени. Обижда ги всеячески като види руса жена.
А пък преди години, някъде 2000 работех в едно кафене след като завърших. Кафенето под апартамента на певицата Кали, която имаше говорещ папагал.
Опитах се да разговарям с този, приказвах му какво ли не. Включително и глупости.
Не ми отговаряше. Идва един ден Кали за бира и я питам, защо тоя говорещ не говори.
Вика - той с непознати не разговаря Joy

# 11 915
Много го надценявате тоз чичак. Манипулатор бил, искал да я върже и не знам си кво. Обикновен чичко от малък град. Намерил си е жена и идеалът е и две дечица.

# 11 916
Не искам да си проектирам собствения опит и преживяно, защото съм пристрастна. Но да, има мъже, които ще те върнат от вратата заради тигана. На мен ми се правеха язвителни забележки, точно когато най-много бързах и съм била притеснена за нещо. Имало е сръдни и караници, че не съм купила хляб (забравих, а не можах да напъхам бебешката количка в кварталния магазин, не ми се връщаше към по-голям, защото детето ревеше). Обяснения от дивана, че не се справям с домакинството, с детето, не мисля за него - един хляб не съм купила (с детето не ядяхме и все още не ядем). С работата не се справям, след като се изморявам толкова и ми изостават другите неща...и т. н. и т. н
Просто непреживелите го не го разбират. Как може "да те върне за тиган от вратата". Ми мене, примерно, ме будеше в 5ч сутринта ако няма захар в захарницата и лъжицата му не е сложена, където е "правилно".... И не съм се опълчвала, нищо не съм обяснявала. Защото няма смисъл! Ако се опълчиш става по-лошо! Следват часове тиради и монолози колко си ужасна, как го тормозиш, ква си недостатъчна гадна егоистична кучка, той ква е жертва, ти колко си виновна, че не мислиш "правилно". Аааааааа и да, накрая знаеш, че е по-добре нищо да не казваш и да си мълчиш. Пълниш там захарницата тихомълком "да, добре, сори" и се надяваш на още два часа сън.
Казах, че няма да пиша,ама се тригървам поради травмите си ине мога. Който не го е преживял, той не знае. Това е тормоз! Емоционален и психически! И единствения правилен ход е бай-бай. Изпитано, проверено, доказано!

# 11 917
Има и такива случаи.
Няма в подробности да разказвам, че не е моя историята. Но не искаше жената да промени начина си на живот, да сменя местоживеене и да си остави високо квалифицираната работа. Ама забременя, той се кълне, че е внимавал, не е направил нищо. Сега обсъждат варианта да се помъкнат там, където той е решил. Защото той държи да ходи, пък тя бременна вече... и така.

# 11 918
  • Варна
Много ме кефи как решавате кой как да живее и колко деца да има, ей така, със размах и лекота.

# 11 919
Ние решаваме за себе си. Тука само опит споделяме. Горчив.

# 11 920
  • При семейството си
Да, да те събуди някой в 5 часа сутринта, за да му сипеш захар в захарницата Е тормоз, определено.
Аз лично, ако не ме е страх И от физически тормоз, никога не бих станала да му сипвам захар.

# 11 921
И при такъв тормоз + страх И от физически, ще си плюя на петите много по-рано.

# 11 922
Да, да те събуди някой в 5 часа сутринта, за да му сипеш захар в захарницата Е тормоз, определено.
Аз лично, ако не ме е страх И от физически тормоз, никога не бих станала да му сипвам захар.

Много знаеш, дали е нямало да й зашлеви два шамара, ако не му напълни захарницата.

# 11 923
  • При семейството си

Много знаеш, дали е нямало да й зашлеви два шамара, ако не му напълни захарницата.
Ами птица го написа…още при първото събуждане в 5 сутринта и шамар, и щеше да има бай, бай.

# 11 924

Просто непреживелите го не го разбират. Как може "да те върне за тиган от вратата". Ми мене, примерно, ме будеше в 5ч сутринта ако няма захар в захарницата и лъжицата му не е сложена, където е "правилно".... И не съм се опълчвала, нищо не съм обяснявала. Защото няма смисъл! Ако се опълчиш става по-лошо! Следват часове тиради и монолози колко си ужасна, как го тормозиш, ква си недостатъчна гадна егоистична кучка, той ква е жертва, ти колко си виновна, че не мислиш "правилно". Аааааааа и да, накрая знаеш, че е по-добре нищо да не казваш и да си мълчиш. Пълниш там захарницата тихомълком "да, добре, сори" и се надяваш на още два часа сън.
Казах, че няма да пиша,ама се тригървам поради травмите си ине мога. Който не го е преживял, той не знае. Това е тормоз! Емоционален и психически! И единствения правилен ход е бай-бай. Изпитано, проверено, доказано!

Моляяяяяяя. Ох, много ме яд на теб, може ли толкоз време да си търпяла тоз откачалник.
Ужас. Мая, как си го търпяла този. За една захар да вдигне човек в 5 часа от сън. Това е жестоко ей. На една колежка такова нещо и се е случи.
На първата такава простотия, такъв зверски скандал вдигам, че ще го разплача. А вярвай ми, аз мога да разрева човек с думи. За мен съня е нещо много ценно. Не знам за другите. Вкъщи е имало моменти да не се съобразяват, повтарям 1,2,3 пъти любезно. После казвам, че ще почна аз да будя и почвам да го правя. Но не са като твоя, просто несъобразителни. Но като почнах да вдигам шум в 5 сутринта, брат ми стана по-тих от тревата.
На твое място след като аз вдигна скандал, без да го оставя дума да пророни, после и ще си отмъстя, ще го будя аз в три часа, примерно. И като мрънка и лее тиради и аз мога тиради да лея. Мен не може да ме надприказва никой яхна ли метлата.
Подобни изцепки правеше както казах един кукундрел на една моя колежка. Но тя е като мен, звяр. Луд го направи. Така жестоко му фуча, че и го замервала там с някакви неща. Толкова ли бил слабоумен, че не знаел къде е кафето, че я вдига затова от сън час преди ставане. Не изкарали дълго. Не можел да се пребори.
С такива от първия път се поставят на място.
Тиганя в главата както се казва.
Знаеш ли какво. Я вземи някой ден му звънни в 4 сутринта и го питай има ли захар? Ако се размрънка, че го будиш, казваш - ха ха, не е много гот а? Joy

Общи условия

Активация на акаунт