?Въпроси всякакви за СО? 2024

• 505 768
  • 13 417
  •   1
Отговори
# 11 895
  • при късмета
По 20 минути дневно. Голям принос към гледането на съществуващото дете, а той се тръшка за второ. И него ще връчи на майка си и жена си и ще се бие в гърдите какъв баща е. Ми и аз да съм, няма да се навия на второ за нищо на света

# 11 896
Без второ добре, ами наличното Simple Smile Всеки вика: "вземи го ти". Все пак си е тяхно и трябва да се отгледа някак без толкова чак натякване кой какво и колко време е правил.

# 11 897
  • при късмета
Без съмнение. Но нейното питане беше дали е задн..к затова, че не иска второ, въпреки настояването на мъжа си

# 11 898
Е да де, минал принос. Към момента никакъв. И какво като преди е имало?

Сигурно тая седмица е намалил гледането и ето ти драма. Нали писа, че напоследък е така.

# 11 899
Кукумицинке, жената има драма само с искането на мъжа си за второ дете и обяснява, защо тя не иска. Нищо повече. Нито се оплаква, нито нищо. Намерила е баланса, гледа си детето, работи и си е ок.
Единственото, което попита е дали е задник, че не иска второ дете. Ами не, не е. Нормална, здравомислеща жена, с инстинкт за самосъхранение.
Не знам, на теб какво ти стана?

пп. Още от преди е казвала на мъжа си, че не иска второ. Не е сега, чак да е разбрал.

# 11 900
  • При семейството си
Жената/потребителката май има повече драми.
Въпросът е кои са реални и кои преувеличени.
За второто дете всички май сме единодушни: има право да не иска, да разговаря с мъжа си по темата, може все пак на него да обясни причините, не на нас.

# 11 901
Е, тя му ги е обяснила, той не ги приема. Като не малко мъже, смята, че задължение на жената са деца и домакинство, но и работа и изкарване на пари. И трябва да си щастлива от тази перспектива.
Бил се натъжил... Задник.

# 11 902
  • София
Тя написа, че не му е казвала причините. Само отказва и не ѝ се обяснява.

# 11 903
Дали е невъзможно да се досети?

# 11 904
  • София
Ако тя си мълчи за всичко, той откъде да знае, че нещо не ѝ харесва или ѝ тежи?

# 11 905
  • Варна
Той и да знае, едва ли ще приеме доводите, че не помага. Според мен е със самочувствието, че даже прави много.

Просто впечатление от нейните постове досега.

# 11 906
  • Пловдив

Задължителен компромис = Йорданка и Петър са си разделили домашните задължения горе долу по равно, защото и двамата работят - той простира, прибира дрехи, изхвърля боклука, пазарува, мие прозорци и извежда кучето, а тя мие чинии, готви, минава с мопа, чисти баните и бърше прах. Петър се тръшва болен от грип и като всеки мъж с 36.9 градуса температура вече обмисля на кого да завещае въдиците. Йорданка подхваща прането, прави нещо набързо за ядене и смъква кучето без да играят 2 ч в снега с топката, а Петър си почива = задължителен компромис.

Да добавим, че Йорданка с 36,9 ще бачка, а Пешо, ще се гърчи как умирал Joy

Ох, в една друга тема потребителка сподели как говорещия и папагал имитирал мъжа и  като е бил болен и мрънкал.
Буквално му се подигравал.
Човека май спрял да мрънка.
Joy
Тоз папагал дали няма да го продаде? А? С надежда питам!!!!

# 11 907
  • при късмета
Определено Чичи прави грешка, че всичко, което казва и обяснява на нас, не го казва на мъжа си. Тя като си е казала доводите и аргументите, той трябва или да ги опровергае (което няма да може) или да ги приеме. Ако пак просто се нацупи и тръшне, това й е само още един аргумент в нейна полза

# 11 908
Ако тя си мълчи за всичко, той откъде да знае, че нещо не ѝ харесва или ѝ тежи?

Това е написала авторката в първия си пост по темата тук:

"От години му казвам, че повече деца не искам. Дълго съм го обмисляла и съм сигурна в решението си. Като ме попита защо му казах, че не искам да съм бременна, да раждам, да се връщам в ужаса на бебешкия период, да вися вкъщи по майчинство с ревящо бебе. Освен недоспиването и умората бебешкия период беше изключително еднообразен и направо се побърквах."

Напълно достатъчно според мен.
Но явно мъжът не я отразява. И смята, че тези неща влизат в длъжностната характеристика на една жена. Още една причина да смятам, че решението и е правилно.

# 11 909
Изпусна парата жената, вие още я развеждате, пък те може да са почнали да правят второто бебе.

Общи условия

Активация на акаунт