?Въпроси всякакви за СО? 2024

• 505 863
  • 13 417
  •   1
Отговори
# 11 985

За мен не е ок той да ходи да тревожи майка ми от нищото, да спестява важна информация за своето положение, да казва с 2 думи "проблемът е в дъщеря ти, на мен ми няма нищо" и да си тръгва. Не знам за какво му е било въобще да го прави, и то по такъв начин, без знанието на сестра ми. Това е, което ме притеснява мен. Невярната информация, укритата информация и начина, по който се поднася, без знанието на сестра ми.

Това ли всъщност те тревожи? У кого е проблемът, за да няма бебе?

# 11 986
Да, съгласна съм, че аз най-малко имам отношение към тяхното семейство, затова писах буквално какво съм казала, когато майка ми сподели за посещението на мъжа на сестра ми, и беше притеснена. На мен веднага ми изплува това, което знам до момента, и с минимум думи просто опитах да туширам.

Сестра ми каза, че е искала да получи повече мнения от лекари за свое успокоение.
Брата си е правил спермограма, защото също правят опити с неговата приятелка и не става.

За мен не е ок той да ходи да тревожи майка ми от нищото, да спестява важна информация за своето положение, да казва с 2 думи "проблемът е в дъщеря ти, на мен ми няма нищо" и да си тръгва. Не знам за какво му е било въобще да го прави, и то по такъв начин, без знанието на сестра ми. Това е, което ме притеснява мен. Невярната информация, укритата информация и начина, по който се поднася, без знанието на сестра ми.

Това супер несериозно звучи, ще извиняваш Joy Ще прави изследвания, за да се успокояла?

При установен и локализиран при единия проблем, не се продължава да се търси проблем при другия, а се третира, ако е възможно, наличният проблем. При лошо качество на сперматозоидите им изписват някакви добавки, които евентуално да доведат до някакво подобрение в някакъв срок. Ако не доведат, то е ясно каква е процедурата за забременяване и тя не включва жената да си прави всевъзможни изследвания, за да се успокояла. Кое да я успокои? Че проблемът не е при нея ли? Ами тя тогава е същата като зетя, дето го смяташ за лъжец.

Защо ти е да се месиш? Изобщо не звучи логично сестра ти да няма проблем и да продължава да търси нещо.

# 11 987
Майка ти да си говори със сестра ти, кое и как. Зет ти не е постъпил правилно, сестра ти трябва, ако иска, да обясни на родителите ви за проблема си, не той. Той да си обяснява на неговите родители. Ти нищо не обяснявай, може да не знаеш всички подробности.

# 11 988
Аз не можах да разбера каква е причината майка ти, щом е толкова притеснена, да не говори със сестра ти, ами трябваше да снесе клюката на теб, а ти – на половин България?
Чудно семейство сте наистина. Много ги „обичам“ такива майки, които, уж от загриженост, правят интриги между децата си. То и сестрата не пада по-далече от дървото, де.

# 11 989

Това ли всъщност те тревожи? У кого е проблемът, за да няма бебе?

По протокол се работи с двойката, без значение у кого е проблемът, така че - споко, 50/50 е.

# 11 990
Наистина  е странно това, което е направил мъжът. Не си представям мъжа ми да иде да говори с майка ми за наши репродуктивни проблеми, като поставя фокуса върху мен и подчертава, че той си е наред? Не виждатв ли колко е странно? Фокусирате се да начуквате канчето на сестрата, а неговото изявление не ви ли  прави впечатление колко е психарско.

Авторке, кажи на майка ти  да говори със сестрата ти и да и каже за този разговор, който мъжът и е провел, като в дошъл специално и то сам.

На авторката с починалата колега, разбирам те много добре. Нормално е да ти е мъчно. Случвало ми се е, за съжаление, повече от веднъж да загубя близки колеги и  не съм ги забравила, сещам се за тях и ми е тъжно.

# 11 991
  • Пловдив
Да, съгласна съм, че аз най-малко имам отношение към тяхното семейство, затова писах буквално какво съм казала, когато майка ми сподели за посещението на мъжа на сестра ми, и беше притеснена. На мен веднага ми изплува това, което знам до момента, и с минимум думи просто опитах да туширам.

Сестра ми каза, че е искала да получи повече мнения от лекари за свое успокоение.
Брата си е правил спермограма, защото също правят опити с неговата приятелка и не става.

Това супер несериозно звучи, ще извиняваш Joy Ще прави изследвания, за да се успокояла?

При установен и локализиран при единия проблем, не се продължава да се търси проблем при другия, а се третира, ако е възможно, наличният проблем. При лошо качество на сперматозоидите им изписват някакви добавки, които евентуално да доведат до някакво подобрение в някакъв срок. Ако не доведат, то е ясно каква е процедурата за забременяване и тя не включва жената да си прави всевъзможни изследвания, за да се успокояла. Кое да я успокои? Че проблемът не е при нея ли? Ами тя тогава е същата като зетя, дето го смяташ за лъжец.

Защо ти е да се месиш? Изобщо не звучи логично сестра ти да няма проблем и да продължава да търси нещо.
Това, което говорите изобщо НЕ Е ВЯРНО. Даже и при установен проблем, при нас беше в мен, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО се проверява как е и другия партньор. Спермограма при мъжа е абсолютно задължителна.

Иначе съм на мнение, че не е работа на авторката да се меси в семейството на сестра си и отношенията на сестра и, зет и и майка и.

# 11 992
Ох, Янтра, кое не е вярно? В началото правят и двамата. Откриват при единия проблем, при другия няма проблеми, обаче този без проблемите продължава да се изследва, игнорирайки открития проблем у другия ли?

# 11 993
Iris04, благодаря.
Може би аз не се изказвам правилно - нямам желание да се меся в нищо, затова си трая пред всички в казуса, камо ли ДА ДЪРЖА СМЕТКА за нечия спермограма. За мен повода да пиша е, че мъжа й решава на своя глава да говори с майка ми, да й хвърли една бомба, която противоречи на казаното от сестра ми и това което сама съм чула, и да си тръгне. Ще е супер ако си е подобрил нещата наистина, но за мен не е ок да изпльосква непотвърдени и недоказани факти по такъв начин, и то без знанието на жена му(сестра ми) и да си тръгва. Естествено, че ще се наостря, като на мен се пада после да изслушам информация, за която че е непълна и недостоверна знам само аз и абсурд да кажа каквото и да е.
Вярвам на сестра си на 100%.Майка ми не иска да я притиска да разговаря по темата, и да й казва откъде знае каквото знае, защото ще стане раздор пък между двойката. Нищо от това нямаше да се случва ако той не беше получил сигнал да разяснява ситуацията им еднолично.

# 11 994
  • Пловдив
Ох, Янтра, кое не е вярно? В началото правят и двамата. Откриват при единия проблем, при другия няма проблеми, обаче този без проблемите продължава да се изследва, игнорирайки открития проблем у другия ли?
Да, периодично се правят някои изследвания.

Iris04, благодаря.
Може би аз не се изказвам правилно - нямам желание да се меся в нищо, затова си трая пред всички в казуса, камо ли ДА ДЪРЖА СМЕТКА за нечия спермограма. За мен повода да пиша е, че мъжа й решава на своя глава да говори с майка ми, да й хвърли една бомба, която противоречи на казаното от сестра ми и това което сама съм чула, и да си тръгне. Ще е супер ако си е подобрил нещата наистина, но за мен не е ок да изпльосква непотвърдени и недоказани факти по такъв начин, и то без знанието на жена му(сестра ми) и да си тръгва. Естествено, че ще се наостря, като на мен се пада после да изслушам информация, за която че е непълна и недостоверна знам само аз и абсурд да кажа каквото и да е.
Вярвам на сестра си на 100%.Майка ми не иска да я притиска да разговаря по темата, и да й казва откъде знае каквото знае, защото ще стане раздор пък между двойката. Нищо от това нямаше да се случва ако той не беше получил сигнал да разяснява ситуацията им еднолично.
Наистина не е добра идея да се намесваш и ти във вече кофти ситуация.

Но признавам, ако бях аз, изкушението да се намеся е много силно.

# 11 995
Тя сестра ти показа ли ти изследвания, че нейните твърдения да са "доказани факти", а пък на мъжа - недоказани?

Периодично се правят изследвания, ако при установена процедура, която би трябвало да има някаква успеваемост,  ако при третиран проблем, след което би трябвало да няма проблем, т.е. отстранени са пречките и не  се получават нещата. С какво ще помогне, ако няма нито един годен сперматозоид, това се игнорира, и жената си прави изследвания?

# 11 996
  • София
Цялото ви разширено семейство трябва да отвори тълковния речник и да види значението на "дискретност".

# 11 997
  • При семейството си
Наистина е странно зет мимоходом и насаме да уведоми тъщата за репродуктивните проблеми на двойката.

# 11 998
А майка ти защо не звънне на сестра ти , или зетят я е заклел да си сподели с нея какъв е плодовит, но сестра ти не става? И майка ти не искала да я притиска?! Тук има нещо много недоизказано.
Откъде- накъде те товари майка ти с такова гадно клю клю от зетя? Какво иска от теб сега?
Те са двойка, майка ти и баща ти,  двойка. Намерила и майка ти в какво да те забърка.
Отпращай я към сестра ти. Да и каже какви ги носи благи вести зетя на родителите ви. Много грозно от негова страна!

# 11 999
Възможно е до зетя да е достигнало инфо, че тъщата го обвинява за незабременяването на дъщеря си - "Тоя Гошо иначе добро момче, ама не може едно дете да ти направи бе, маме!" Joy И той тръгнал да се защитава.
На това ми мирише.

Общи условия

Активация на акаунт