?Въпроси всякакви за СО? 2024

• 506 118
  • 13 417
  •   1
Отговори
# 12 795
Сестрата е кака на доктора, да, с няколко месеца, иначе сме родени в една и съща година.
Изчетох всички мнения няколко пъти и настина си дадох сметка, че нищо не се е случило, и всичко е в моята глава.
Не знам как се забърках в това. Виждали сме се 3 или 4 пъти с него. Както казах избягвам да стоя на едно място с него, защото сме единствените млади в това отделение и не искам да тръгват приказки.
Наясно съм, че вероятно има още едно работно място, много контакти и приятелства, за да очаквам, че съм единствената млада в обкръжението му. Възможно е и да е обвързан, като на този етап нямам намерение да задавам лични въпроси.
Знам, че обича да пътува, колеги са разглеждали снимки от дестинациите, които е посещавал,  съответно и аз съм хвърляла по едно око. На снимките е сам, което не означава, че не е с жена, все пак, но е странно...
Както и да е, това са въпроси, на който няма да си отговоря Simple Smile
На тази работа съм 6-7 смени в месеца/на половин работен ден/, че е и твърде вероятно никой да не забелязва присъствието ми/отсъствието ми.

# 12 796
  • София
Сестрата е кака на доктора, да, с няколко месеца, иначе сме родени в една и съща година.

Не знам как се забърках в това.

избягвам да стоя на едно място с него, защото сме единствените млади в това отделение и не искам да тръгват приказки.

за да очаквам, че съм единствената млада в обкръжението му.

На снимките е сам, което не означава, че не е с жена, все пак, но е странно...

твърде вероятно никой да не забелязва присъствието ми/отсъствието ми.

Имаш много видима нужда от внимание и си от жените, които виждат във всеки мъж потенциален. Работи над това, защото иначе ще се възползват много от теб по- обиграните мъже.

# 12 797
  • here and now
Аз явно не съм кондиция нещо, но не мога да рзбера в какво точно се забърка и какъв ти е всъщност въпроса.
На този етап освен да кажеш какви зодии сте и по-вещите да ти кажат дали имате потенциал за каквото и да е, не виждам с какво друго може да сме ти полезни.

# 12 798
Виждали сме се 3 или 4 пъти с него. Както казах избягвам да стоя на едно място с него, защото сме единствените млади в това отделение и не искам да тръгват приказки.

Ти сериозно ли? Страниш от колега, за да не тръгнат приказки? Simple Smile
То тогава и с младите пациенти от мъжки пол не трябва да оставаш насаме, че там пък какви приказки могат да тръгнат... Laughing

# 12 799
Е, в какво 😄
Харесва го докторчето, и то много, и ѝ се иска вниманието му към нея да не е само от добро възпитание, а от определен интерес.
Моят съвет отново е да не бързаш. Ако има нещо повече и по-сериозно от негова страна, с времето ще се разбере.

Последна редакция: пт, 13 дек 2024, 12:53 от птица

# 12 800
  • Далечният изток
Скрит текст:
Изчетох всички мнения няколко пъти и настина си дадох сметка, че нищо не се е случило, и всичко е в моята глава.
Не знам как се забърках в това. Виждали сме се 3 или 4 пъти с него. Както казах избягвам да стоя на едно място с него, защото сме единствените млади в това отделение и не искам да тръгват приказки.
Наясно съм, че вероятно има още едно работно място, много контакти и приятелства, за да очаквам, че съм единствената млада в обкръжението му. Възможно е и да е обвързан, като на този етап нямам намерение да задавам лични въпроси.
Знам, че обича да пътува, колеги са разглеждали снимки от дестинациите, които е посещавал,  съответно и аз съм хвърляла по едно око. На снимките е сам, което не означава, че не е с жена, все пак, но е странно...
Както и да е, това са въпроси, на който няма да си отговоря Simple Smile
На тази работа съм 6-7 смени в месеца/на половин работен ден/, че е и твърде вероятно никой да не забелязва присъствието ми/отсъствието ми.
За себе си ли говориш в 3 л., ед. ч.? Thinking

# 12 801
За сега нищо няма между вас, но знае ли човек. Времето ще покаже.
Това за одумванията от колеги го забрави, кучетата си лаят, керванът си върви.

Имаш ли приятелска среда, самотна ли се чувстваш? Питам се, защото няколко думи от него и вече пеперуди хвърчат навсякъде. Излизай повече, млад човек си, макар и кака на доктора.

# 12 802
Мисля, че младата медицинска сестра се чувства неуверена в работата и колектива и просто търси начин за валидация в утвърден вече колектив от възрастни хора. Може и младият доктор да търси същото, нормално е да се насочат един към друг, щом и двамата са "зайци". Някъде срещнах статия за офисен съпруг/а и вероятно ще се превърнете в такъв тип колеги.

# 12 803
То в ранните 20 си е така. Ако е млада и хубава, почти всеки млад мъж мъничко флиртува. Супер естествено е, природно обусловено е.
Дали ще се случи нещо - сериозно или несериозно си зависи и от двете страни.
Но това не отменя факта, че тя усеща в невербалното общуване нещо, дори и да е с никакви намерения.
 Но не е не загубена, с акъл на 14 и т.н
В никакъв случай не е от по-ниска "прослойка" защото е сестра. Учила е, има хубава професия, работи честно и си изкарва парите, не е по-ниско от абсолютно никого.

# 12 804
То в ранните 20 си е така.

Е, щом са набори с доктора, по-скоро ще е в късните 20, а може и около 30-те. Simple Smile
Нищо, че го нарича момче. Не е, щом вече е доктор.

# 12 805
За стажант доктор, около 25 най-вероятно.
Момче и момиче са си и двамата.

# 12 806

На друга работа не работиш ли, където има повече мъже?

# 12 807
Аз само забелязвам ниската й самооценка. Как никой нямало да я забележи, едва ли щял да я забележи.. щом общуват с нея явно пък я забелязват.. ама тя може би се има като за лампата в стаята. То и аз нямам кой знае колко високо самочувствие, ама чак пък толко ниско.. да се имам за НЕважна и незабележима..

# 12 808
Ето защо много от по-възрастните лекари са груби с пациентките и сестрите – явно многократно са се парили и като защитна реакция са приели грубото отношение.
Той прояви любезност, тя го приеме като свалка. Под „тя“ имам предвид пациентките и сестрите/санитарките. Макар че в днешно време може и много пациенти от мъжки пол да приемат любезността на лекаря като флирт, знам ли...

# 12 809
  • София
Мда, баш това е причината Joy

Общи условия

Активация на акаунт