?Въпроси всякакви за СО? 2024

• 506 058
  • 13 417
  •   1
Отговори
# 12 825
  • here and now
На колко си години анонимна?
Човекът може да е на семинар, на почивка, на вечеря,  на село при родители...
Не всички живеят в телефоните си чакат покани за приятелство...

# 12 826
Може да не е от супер дупер активните във ФБ. Аз например влизам супер рядко там.

# 12 827
Звучиш малко пренавита и припряна откъм очаквания /кога да реагира на покана, защо не е реагирал/, дали да инициираш разговор..? Как си го представяш, да го питаш директно защо поканата ти виси или да закачиш темата уж неволно, все би било странно май. Опитай да се отпуснеш малко, защото сигурно ти личи и на живо.

# 12 828
Ма ко - сякаш цял живот си ходила и ходиш по лекари. Младите за да допускат повече възможности и да предлагат алтернативи, трябва да имат опит. Ама не опит на книга и прочетено в нета. Какви ли алтернативи имаш предвид, много ми е интересно, както и защо бъркаш диагностиката с терапията и ефекта от нея.

# 12 829
Не, няма да държа сметка, защо не ме е приел, разбира се.
По-скоро питах, достатъчен знак ли е, че не ме е приел, т.е да не се занимавам?
Нищо не ми личи на живо, сигурна съм, работя на 4ч там, съответно имам 6-7 смени на месец, няма как да си личи Wink

# 12 830
Ама и ти си една! Кой те би през пръстите да му пращаш покана?! Мисля, че тук си сбъркала. Сега ще се изяждаш от яд и ще го мислиш.
Честно казано, не бих и пратила покана на някой симпатяга, ако видя, че има толкова народ в листата Simple Smile
И да те приеме, нищо не значи, едва ли смогва да следи какво постват контактите му.

# 12 831
  • София
Момичета, престраших да му изпратя покана във фейсбук, това беше преди около 4ч и все още няма отговор.
Или пък всъщност има, но аз не желая да го приема Wink
Като цяло не сме се виждали от деня, в който писах в темата.  Не съм досаждала и по никакъв начин не съм заявила интерес. Каквото-такова поне няма да се чудя и вече съм наясно, че няма интерес.
Друг ми е въпроса сега, тъй като все някога ще се засечем на работя и вероятно ще се наложи да останем насаме, как трябва да се държа след тази неприета покана?  Предполагам, че няма нужда от иницииране на разговори и т.н?
ПП Малко ми е тъпо, признавам си, 1500 души има в листата си, което означава, че приема и доста странични хора, а мен не Simple Smile явнооооо съм по-зле от колкото мислих, че съм Simple Smile

Голямата бройка казва две неща - вероятно ще ти приеме поканата и това действие няма да е толкова важно, колкото се надяваш. Човекът просто обича да се заобикаля с много хора онлайн, ама нали се сещаш, че от тия 1500 повечето даже не ги помни? Никой не може да общува сериозно с толкова много хора постоянно, даже май имаше проучване за това колко на брой най-близки хора можем да имаме /т.е. такива, с които сме наистина близки, а не от дъжд на вятър или колегиални взаимоотношения/.

П.С. Казусът с поканата във Фейса ме подсети за ей тоя диалог:
Цитат
- I will Tweet at you like crazy. I will live on your Facebook wall! 
- We're not Facebook friends. 
- Yeah what's going on with that?

Последна редакция: пн, 16 дек 2024, 00:33 от Странната птица

# 12 832
Идеята на фейсбук приятелствата не е да познаваш лично и общуваш с всички. Особено се отнася за лекари, артисти и други обществени личности.

# 12 833
Абе, да ти кажа, Дренче, баш си общуват тези. И точно лично.
Иначе, и аз работя с обществените им профили и отблъсквам 877088 им мераклийки, но реалните им аз си общуват с мерак.

# 12 834
  • София
Анонимна, всички ти казахме да не се филмираш, да не мислиш, че от един разговор вече има кой знае какво, ти покана му изпращаш... Пък той като има интерес спира ли го нещо той да ти изпрати покана или като се засечете и ти си толкова лапнала да те покани на кафе поне? Достойнство малко да имаш няма да е излишно. Та е знак, че той не те кани, вече ти като го каниш ти казах.

Абе, да ти кажа, Дренче, баш си общуват тези. И точно лично.
Иначе, и аз работя с обществените им профили и отблъсквам 877088 им мераклийки, но реалните им аз си общуват с мерак.

Еми не е общуване както ти го мислиш. Като имаш професионален профил и алгоритъма те задължава да отговаряш на всички, и възпитанието, и работата.  Това не е знак, че с всеки искаш да си приятел.

# 12 835
Айде сега, какъв професионален профил може да има стажант. Изхвърляте се и вие. Grinning

Предвид, че имаше момент, в който беше много готино да имаш цялото село в приятели, най-вероятно просто не си е сменял профила. Не е толкова дълбоко цялото нещо.

Пренавита си анонимке, не го мисли толкова. Ама и не съжалявай, в тоя живот трябва да се опитваш да вземеш всичко, което искаш, пък много ти пука как изглеждаш в очите на някого. Не го мисли. Аз не приемам поканите на никого, това не пречи на общуването ни на живо.

# 12 836
  • София
Айде сега, какъв професионален профил може да има стажант. Изхвърляте се и вие. Grinning

Лично аз не мисля, че има професионален профил, просто обяснявам за професионалните и тия с многото приятели. Особено тия с по 1500-2000-3000 приятели, познават много хора най-често или много ги харесват и канят такива като анонимната. Професионалните понякога имаме по 200-300 приятели. Нали затова има опция последователи.

# 12 837
Девойката го вижда броени дни в месеца. Как иначе да се добере до него, освен ако заяви интерес при кратките им срещи, или чрез социалните мрежи. Пък ако не стане... Няма да и падне китката. Защо някои хора живеят с чувството, че ще се изложат страшно, ако обектът разбере,  че го харесват. Това не е срамно. Даже и да е зает, или по някаква причина  да не откликне, поне ще е опитала, вместо да си губи времето с безплодни трепети и  спокойно ще продължи към следващия.

Авторке, много са малко мъжете, които ще се държат кофти с влюбена млада и що годе угледна мома. Давай смело.

# 12 838
  • София
Девойката го вижда броени дни в месеца. Как иначе да се добере до него, освен ако заяви интерес при кратките им срещи, или чрез социалните мрежи. Пък ако не стане... Няма да и падне китката. Защо някои хора живеят с чувството, че ще се изложат страшно, ако обектът разбере,  че го харесват. Това не е срамно. Даже и да е зает, или по някаква причина  да не откликне, поне ще е опитала, вместо да си губи времето с безплодни трепети и  спокойно да продължи към следващия.

Мъжът е ловец. Всеки мъж. Защо да го кани тя? Така ги разглезихте тия мъже, че половината изобщо се отказаха да са мъже. Какво щяло да и стане?! Вече на никоя ли не и по-приятно нея да я ухажват, вместо да се натиска тя и сега зает ли бил, отхвърлял ли я. После ако я приеме съвсем основателно може да се пита от любезност ли я е приел, защото има 2000 приятели ли и приема всички. И като я приеме какво, ще започне да му лайква всичко, да му пише в месинджър, докато не я блокира ли?
 Не съм срещала мъж, който да си пада по жена и да не я търси той, да не я покани поне във Фейсбук. Обаче съм срещала мега досадени мъже, на които нон стоп някой им се предлага и имат нулев интерес към всичко това.

# 12 839
Ще приеме поканата, щом има 2000 човека, значи не подбира и приема всички. Само че това няма да значи абсолютно нищо. Не разбрах авторката на колко години е, но разсъжденията са като на 12. Какви трепети и вълнения за абсолютно нищо. Човекът дори не подозира, че тя си мисли, че са в някакъв вид връзка.

Общи условия

Активация на акаунт