?Въпроси всякакви за СО? 2024

• 505 961
  • 13 417
  •   1
Отговори
# 12 900
Или ще се окажа права за обсесивните отношения с майка му. Grinning

# 12 901
Свободен вероятно. Гаджето едва ли би било ок той да не си сложи обща снимка с нея във фейсбука.

# 12 902
   Мило анонимно момиче, най-добре зарежи тоз фейсбук. Нали се виждате на живо? Флиртувай си спокойно, какво лошо има. Младо момиче, вторачило във фейсбук като някоя бабичка Simple Smile. (Да не се обидиш, шега е това. Моята 15-годишна щерка казва, че фейсбука бил за баби. Сигурно защото едната й баба е пристрастена направо.) Ами така де, ако не сега, кога? Ако поддаде на чара ти - чудесно. Ако не - здраве да е. Толкова много мъже има на тази планета - да се чуди човек откъде по-напред ги да захване Simple Smile.

А към останалите списващи в темата (и към мен включително), да не забравяме, че сме били млади, луди, сваляли сме гаджета, флиртували сме. Че то каква младост е без такива емоции!

# 12 903
Разгледах, но нищо не разбрах. Има снимки от екзотични дестинации на които е сам. На едно от местата, които е посетил става ясно, че е с майка си, по Европа е бил с колеги от университета.
Не знам дали това може да ме води към мисълта, че е свободен.
Познавам от двата типа хора, тези, които демонстрират личния си живот и такива, които ревностно го бранят.
Обаче този повече ми изглежда, че показва това-онова- снимки от тук, снимки от там. Защо да крие приятелка?
Профилът на един човек във фейсбук показва или това, което иска другите да знаят за него или това, което акъла не му стига да скрие. Не се занимавай с глупости. Животът се случва извън фейсбук.

# 12 904
Защо така я нападнахте? На мен ми звучи някак наивно и хубаво. Дай сега всички да сме циници и големи бръмчалки.

„Наивно и хубаво“ е на 17-18 години. По наше време.
Днес е просто...

„Макактака ще остана с него сама в една стая, кой знае какво ще си помислят другите“ - извинявай, но това дори момичетата от Рибново не го правят извън селото си.

# 12 905
  • here and now
Или ще се окажа права за обсесивните отношения с майка му. Grinning
И на мен така ми се струва.

# 12 906
Аз съм съгласна с милия повей на младостта, което в началото и мен ме хвана на къс пас. Но мисля, че малко се смесват възрастовите групи. Фейсбук, филми на макс и преживяване по тоя начин е характерно за 15-20 г човек. 20-25 г вече имаш маааалко по-зрял поглед над нещата и не разсъждаваш така. Аз си спомням бегло трепети, свързани със социалките и клетви как, ако Пенчо не ме погледне ще сменя класа някъде около 15-16 годишна. На 25 г имах ипотека вече. Grinning

# 12 907
На снимките като е сам, значи някой го снима. Но може и с приятел/и да е бил.
А писал ли се е необвързан, или не?

# 12 908
1500 приятели ми звучи като нарцис, или добра, дашна душа 😀.
Анонимна, води го да ядете гевреци, хайде по- смело. Кога ще се засечете?

# 12 909
Не казвам сам, сам като куче, просто няма романтични снимки.
Иначе се засичаме в сряда чак.

# 12 910
Е, чак 😀.
Вдруги ден е.
Да разкажеш. Ти имаш ли интересни неща в профила си? Я го подкачи нещо самоуверено.
Ехей, благодаря, че ми прие приятелството, я разкажи за тази снимка, впечатли ме, разпитай го за някоя дестинация, хората с охота разказват за пътешествията си.

# 12 911
   Ами, направо действай! Явно си го харесала. Покани го първо на клуб, после на среща. То, ако ги чакаме мъжете да се накумят да ни поканят, все някоя по-отракана ще ни ги отмъква под носа.

# 12 912
Добре, прати му покана, той я прие, сега остава на живо да не го избягваш и да контактувате повече. То с течение на времето ще се разбере дали е свободен и дали те харесва. По принцип, като харесваш някого, ,,случайно" се озоваваш, където е и той, а не бягаш от него да не кажели нещо лелките. Не да го преследваш, ама не и да страниш.

# 12 913
Анонимна, а дали няма вероятност да е гей? Че ние имаме един колега, който води майка си, и понякога баща си, по всякакви екзотични, и не чак до там, дестинации, ама си е гей, и си има гадже, но родителите му не знаят.

# 12 914
Не ги е завел 25-годишният, те са го завели. Иначе сам щеше да се заведе в Гърция или Турция, но екзотични дестинации за стажант - ако родителите ги платят.

Общи условия

Активация на акаунт