?Въпроси всякакви за СО? 2024

• 505 979
  • 13 417
  •   1
Отговори
# 12 885
  • France
Момичето е младо. Нормално да се вълнува. На 30 и 40+ може да изглежда пренавита, но за нея са първи трепети и е нормално. Не виждам драма.
Най-вероятно си права. Явно вече съвсем се хързулвам по наклонената плоскост.
Явно и за "първата крачка" вече съм остаряла. По спомени повече момичетата сваляхме. Ние с поглед и държание, те със жест и думи. Но първите си бяхме ние. Май само веднъж свалката е била унилатерална и изцяло мотивирана от мъжа и това беше доста неуспешна връзка. Явно моите инстинкти са по верни

# 12 886
Здравейте пак, аз съм анонимната с безработния приятел, който живее с майка си но скоро и тя ще се изнесе.
След известен игнор от моя страна, 4-5 дни, той ми звънна пак да ме чуе, притеснен и нещастен, и аз вече изплюх камъчето, че не го виждам като партньор с несериозното му поведение относно работата. Казах му, че работа се намира стига да потърси и поиска, и като му се случва за пореден път така да виси, приемам че е ОК да го гледа майка му на тия години и това много ме отблъсква. Помоли ме за нов шанс, питах "Колко още...". Много се разтрои, пита има ли друг, казах не. Стана и тихо си тръгна.

Знам че съм права, защо така ме боли не знам. Толкова малко се искаше.. И излъгах, че съм изстинала към него, не съм, казах го за да си спестя даването на пореден шанс и разочарованието ... Иска ми се да вярвам, че ще се оправи и един ден в близко бъдеще ще ме изненада приятно, но на момента разсъдих, че дори и да каже "утре почвам работа" няма да ме зарадва, все ще му треперя и ще се чувствам "мъжа в къщата", като досега го е допускал системно.

Много ми липсва. Бясна съм, че не се постара, и тайно се надявам да е видял колко много не исках да го изричам това, понеже естествено се разревах докато говоря. И да си каже "мамка му няма как да я изгубя". Да си вдигне за*ника и за себе си, и за нас, и да порасне.
Девойко, той тоя младеж отдавна те е изгубил. Не се самозалъгвай. Правилно си постъпила. Хората не се променят, не и по този драстичен и очакван начин за това или ги приемаме каквито са или ги отхвърляме. Ти не искаш много от мъжа, просто не искаш от правилния мъж.
Защо продължава да се доказва максимата “Мъжете се събират с жени с надеждата, че те няма да се променят, а жените се събират с мъже с надеждата да се променят ?!

# 12 887
  • София
Стига де, не е тийнейджърка. Родена в една година с лекаря-стажант я прави минимум на 25. За трепети и любов баш си е време, но и към тази възраст трябва да се е научила да общува с мъжете като нормален човек, не като петокласничка. То хубаво тръпка, хубаво флирт, ама тя не може да овладее ни себе си, ни "ситауцията", дето я няма, а е медицинска сестра. Ми тя ако получава нервна криза всеки път като някое докторче ѝ каже "здрасти", пациентите ѝ са в опасност направо.

# 12 888
Авторката с безработния приятел е взела най-доброто решение. В дългосрочен план и при появата на деца, ще ти стане много нанагорно да си мъжа в къщата, затова овреме си се осъзнай и не се примирявай с нещо такова.

# 12 889
  • София

Момчето/за мен е такъв/ има бъдеще и му предстои блестяща кариера,
Мен вече ме е страх да ида на лекар от толкоз некадърници и пропускливи университети, не знам къде я прочете блестящата му кариера.

Друго мнение - не намирам, че основата е комплекс. Малко като черна дупка за внимание звучиш. Може и да греша, разбира де, тъй като не те познавам.
Но това вайкане "Аз съм никоя, много ясно, че никой няма да ме хареса, олеле" си е покана да налеем малко внимание. Комплексите, каквито всички имаме, по принцип гледаме да си ги поскриваме малко или много, не да ги веем, очаквайки някой да ни обори.

# 12 890
Вие не се познавате реално и не сте били дори на 1 среща заедно. Откъде си толкова сигурна колко е брилянтен и страхотен? Представи си, че реално не е така. Може да се окаже, че живее с майка си и държи да заведе снаха там, че е девствен, че има проблеми с вдигането на самолета, че тайно залага в winbet и вече е на 4ти бърз кредит, може даже да е инвестирал в betl, може да вярва в зодии и прераждания или да е дълбоко религиозен от тия, които даряват заплатата си на сектата, може да е гей, може да е преписал на всички изпити и да е ползвал ChatGPT и всъщност да не е толкова добър лекар. Може да е полиаморен и да изповядва отворени връзки, да не иска никога да има деца, защото света е пренаселен или да харесва Путин... Може дори да очаква ти да платиш сметката на първата ви среща!

Нищичко не знаеш за човека, че да го величаеш и слагаш на пиедестал. И то само на база "класови различия", каквото и да значи това. Аз съм много съгласна, че жена прокурор и фаянсаджия ще имат сблъсъци на културно ниво и проблем в комуникация, защото са от 2 различни вселени, но лекар и мед. сестра - моооля ви се. Учили са сходни неща, имат сходен график, работят с пациенти и определено има за какво да си говорят.

Все пак това не е интервю за работа и да се борите с въпросния за конкретно работно място всеки с опита и образованието си. Тук за връзка иде реч и работното място е важен, но не единствен и далеч не първи критерий.

# 12 891
Дами, я си погледнете личните?
Да ви търси някой за брак? От темата на търсещия брак. Joy
Язък, че му я заключиха на човека. Както беше тръгнал с голямата кошница.
//
Гугълче, в целта.
Но и прокурорката, и фаянсаджията може да намерят много общо. Joy

# 12 892
Вие не се познавате реално и не сте били дори на 1 среща заедно. Откъде си толкова сигурна колко е брилянтен и страхотен?

Е, сигурно е слушала клюките в сестринската стая. Simple Smile
В медицината, както в много други браншове, има фамилни кланове. Ако е син, внук или друг роднина на някое медицинско светило или потомък на популярна лекарска фамилия, много ясно, че тръгва с много гърди напред в сравнение с простосмъртните си колеги.

# 12 893
  • София
Ама как бе, не го ли познавате принца на бял кон? Много ясно, че е страхотен, хич не се съмнявам в преценката на авторката аз.

# 12 894
Не съм чувала да е потомствен лекар, по-скоро съм сигурна, че не е връзкар, защото се държат кофти на моменти с него.

# 12 895
Добре де, разгледа ли му фейсбука? Има ли приятелка? Какво се разбра?

# 12 896
  • София
Не съм чувала да е потомствен лекар, по-скоро съм сигурна, че не е връзкар, защото се държат кофти на моменти с него.
И с връзкарите се държат кофти, даже понякога много по-кофти. За класовото разделение няма да ти коментирам,, че е нелепо, то е ясно. И за хубостта също. Десетилетия съм сред красиви хора, особено жените хич не са предпочитани половинки. Никой не иска да живее в риск, хората предпочитат нормални половинки, грижовни съпруги, не капризни топ модели.

# 12 897
Разгледах, но нищо не разбрах. Има снимки от екзотични дестинации на които е сам. На едно от местата, които е посетил става ясно, че е с майка си, по Европа е бил с колеги от университета.
Не знам дали това може да ме води към мисълта, че е свободен.
Познавам от двата типа хора, тези, които демонстрират личния си живот и такива, които ревностно го бранят.
Обаче този повече ми изглежда, че показва това-онова- снимки от тук, снимки от там. Защо да крие приятелка?

# 12 898
Ами, или толкова често сменя приятелките, че няма смисъл да си актуализира статуса във фейсбук и да им качва снимките, или е свободен и чака да му разкриеш чувствата си.

# 12 899
Защо така я нападнахте? На мен ми звучи някак наивно и хубаво. Дай сега всички да сме циници и големи бръмчалки.

Общи условия

Активация на акаунт