?Въпроси всякакви за СО? 2024

• 505 900
  • 13 417
  •   1
Отговори
# 12 930
Ариел, то явно че не му дреме, но той също може да се оплаче, ако тя продължава да го притеснява и да му се слага. Нищо, че е мъж. Даже като мъж, може и повече внимание да му обърнат и да стане работата дебела. В днешно време трябва и за това да се внимава и да се има едно наум.

# 12 931
Ееее хайде хайде!
За една покана във фейсбук!
Изплискахте легена вече! Авторката прави впечатление на срамежлива и затворена жена, дори сто пъти съжали, че му е изпратила покана във фейсбук, вие тук едва ли не с някой сериен изнасилвач я сравнявате.

# 12 932
  • Down south
Ариел, то явно че не му дреме, но той също може да се оплаче, ако тя продължава да го притеснява и да му се слага. Нищо, че е мъж. Даже като мъж, може и повече внимание да му обърнат и да стане работата дебела. В днешно време трябва и за това да се внимава и да се има едно наум.
Напълно съгласна с написаното.
Времената са различни.

# 12 933
  • София
Разбрахме, че е странно да не искаш да търчиш след мъже, да ги преследваш и да ходиш на работа, за да работиш. Нещо за добавка?

Другото са си мои наблюдения, включително обективни такива, в които аз нямам интерес и не съм засегната страна. Точат лиги по жени, които не се разкриват бързо, които не са навити, готови, развълнувани и Бамбиподобни, когато ги видят с психарски трепет в очето, че вече са прехвърлили 1000+ лист от хора, за да ги опознаят.

# 12 934
Нищо не съм изплискала. Аз живея и работя в чужбина. Ако тук се случи такова нещо, напълно е възможно преследваният да се оплаче и ще има сериозни последствия на любовчията. Дори не мога да си го представя да се случи.

Анонимната, ако беше толкова срамежлива и затворена и през ум нямаше да й мине да му праща покани. Напротив, доста е напориста и дейна и с удоволствие се впуска в преследване.

# 12 935
Тоест, ако тя му каже (което няма да стане) - Здравей, искаш ли да пием кафе?
И той ще тича в човешки ресурси да се оплаче?
Щото мама не работи там и няма на кой друг?  Стига глупости.
Ако тя го преследва наистина ( както в baby reindeer, давам ви идея да гледате нещо странно 😀), е едно. А това, че има разни трепети и просто си споделя мислите тук е съвсем друго. Да, че се филмира в повече, така е. Но има и такива хора. Премислят, обмислят нещо по хиляда пъти, слагат си различни сценарии в главата кое как би станало и какво да правят тогава. Това е защитна реакция.
Иначе й казахте, че преувеличава да напусне ако й откаже, ама е напълно ок той да бяга в началството да я порти как го кани на среща? 😀
Не Ви разбирам понякога. Ми че то едно време дядовците дето са взимали бабите ни да се женят, още преди да са имали общуване като хората, видяли се на чешмата и той й е казал, че я взима за жена, те тогава за затвор са били.
Времената се менят, не забравяйте, че Вие предполагам сте над тяхната ( в случая и нашата, защото и аз съм около нейната възраст). Общуването в днешно време е различно.
До скоро и аз имах хиляди приятели във фейсбук, но преди няколко месеца ги чистих и въпреки това останаха 840, това са хора, които познавам лично. Вече не приемам хора, които не познавам. Щом я е приел значи не е останал с лошо впечатление.

# 12 936
  • София
Съвсем изплискахте. Кой го преследва тоя левент? Пратила му е покана във Фейсбук, голяма работа. Да не го причаква пред тях? Филмира се момичето доста, но то си е в нейната глава и в разговорите тук. Това си е типично като човек е фантазьор, защото така си материализира фантазиите, все едно има нещо щом се говори за това. Пък то няма нищо, абсолютно нищо.
Може би ще си поговорят на работа и може да я покани на кафе. Не я съветвам тя да го кани. Сега тук половината твърдите, че жените винаги били правели първата крачка, но аз не съм свидетелствала на такова нещо като да е масово и лично никога не ми се е случвало. Чудно как не съм стояла сама и непоканена на нищо цели 48 години. Ако иска да пият кафе или да излязат след работа ще я покани, пък нека тя да се оплаче в ЧР Simple Smile

# 12 937
  • София
В какви времена живеем. Поставя се диагноза психоза на база брой приятели във Фейсбук и изпратена покана. Аз, която не ползвам социални мрежи, сигурно съм психопат. Наистина е несериозно. В чужбина определено прекаляват, но това е, защото там се съдят за всичко и един грешен поглед може да се изкара сексуален тормоз. И после да те е страх да общуваш с другия пол. Разбира се, никой не казва, че другата крайност е ок. Говорим за разумни граници.

# 12 938
  • София
Много са модерни диагнозите. Особено нарцис. Виждали хората нарцис...То това, че някой привлича внимание не е, защото го търси, иначе ехе, всяка втора щеше да е Николета Лозанова. Някои хора имат харизма, по-лесно общуват, повече привличат внимание и контакти. Други не. Нито един от двата вида хора не е клиничен. Екстроверти, интроверти и прочее, като толкова някой го влекат определенията.

# 12 939
Туко- що дипломиран е, т.е до скоро е бил стажант, а от месец-два специализира. Млад и зелен е, абсолютна новобранка и го юркат, както и мен. Simple Smile единствените млади сме в това отделение/клиника.
Само бих се надявала, /ще кажете, че е филмарско, знам/ да не се окаже от типа хора, които се страхуват от такива отношения ….

Какви отношения, бе момиче?! Вчера си започнала, а в главата ти - мухи. Вас, ако не “юркат” - кого? Нали затова сте там, да учите.
Моите специализанти и те тъй - хахо-хихи, даваш му задача, то я изпълни, и току те причака - ма, защо аз трябваше, не разбирам 😀

# 12 940
Предвид, че в периода 2011-2014 беше изключително модерно всички деца да имат 2000+ приятели във фейсбук, аз не виждам нещо уау. Имам познато, които днес са изключително асоциални, ама продължават да си държат тази бройка приятели. Не им се занимава да сменят профили или да трият.

# 12 941
Ако започна нова работа и на 5-я ден някоя напориста персона ме покани на среща, ще се оплача, където трябва. Хем съм жена. Мъжете още по- малко понасят такива нахални жени. Винаги тичат след тия, които не им се дават лесно.
Оставете хората да дишат.

Проблема на авторката обаче е, че тя го вижда май само няколко пъти в месеца, защото това не й е основаната работа (доколкото разбрах от постовете й).
Реално тя няма почти никакъв контакт с него през повечето време (а и как да стане, като не го вижда)?

Не, тя каза, че на него вероятно не му е единствената работа и работи още някъде. Предвид колко внимание му отделя да го мисли, може би на нея това ѝ е единствената работа, защото сигурно, ако работеше и на други място, там също щеше да има някой заслужаващ си внимание лекар.

# 12 942
Леле, направо се плаша като чета, че ако някой колега те покани на кафе или ти поиска приятелство във фейсбук, трябва да го докладваш. Добре, че на мен ми е минало времето за тези неща, но се плаша за децата, как ще си създават контакти. Моят мъж ми беше колега, аз го поканих на бира една вечер и после буквално не можах да се "отърва". Но сме излизали и доста в обща компания с други колеги преди това.
 Вече, ако някой те преследва и не разбира от не е различно, както и да си гукат на работното място, вместо да работят или семейни хора да си търсят някой колега за секс. Но двама необвързани млади хора да се харесат е най-естественото нещо на света според мен. Едно време колко семейни двойки се създаваха по предприятията. Сега по-малко, но пак се създават. Искрено се радвам на такива млади и при нас, не знам някой да ги гледа с лошо око.

# 12 943
  • София
Поставям го в контекста на писанията ѝ. "Отношенията ни"... Мен пък това ме плаши.
Той името ѝ не знае най- вероятно.

Примерите за работните двойки си ги спестете. Те са се формирали след някакво време. Не на третия ден от нечие постъпване. Идва нов човек в екипа и почва да кани по срещи, вместо да пита за задачите...

# 12 944
Какъв тормоз?!
Тя е глътнала бастуна само от мисълта, че той е там и съществува.
Тази покана е върховна смелост, а сигурно, ако му се усмихне го мисли с дни.
То лошо няма, но подобна плахост и инфантилно поведение някак не приляга на човек на 25. Освен, ако не е живяла в манастир досега.
//
Повече от 340-350 "приятели" не поддържам във фейсбук. Трия периодично  и разчиствам. Не изпращам почти покани, получените повечето игнорирам. И аз съм на мнение, че ако не си популярна личност, обществена, над 400-500 "приятели" си е въз.

Общи условия

Активация на акаунт