?Въпроси всякакви за СО? 2024

• 505 688
  • 13 417
  •   1
Отговори
# 7 230
А защо си нямате нормална връзка двамата един с друг? Това са 7-8 години само секс от време на време докато си имате партньори.

# 7 231
И аз започвам да си мисля, че си ѝ харесват тези отношения. Сега се е вкиснала нещо, след като той я е подминал сърдито без да си почурулика с нея.
А и постоянният партньор не ще да е толкова постоянен, щом тя си живее при мама и тате и може да припка при въпросния като ѝ свирне по нощите.
Възрастови рамки около плюс/минус 25 г. ми се виждат. Ако се влачат така от 17-18 годишни, точно 🙂

# 7 232
Историята е безумна.Жалко за така наречения "постоянен партньор"
С него скъсай,не го излагай пред целия град.После остани сама известен период и реши какво точно искаш.Имай малко достойнство.
То и без това сигурно всички знаят за историите ви.

# 7 233
Прилича ми на някоя ромска драма Joy

# 7 234
И нека позная, официалният е натоварен с изисквания, очаквания, трябвало е да се докаже, а в същото време лошото момче си получава всичко щом и свирне. Жалко наистина, щото като разбере какво се случва зад гърба му може да намрази жените и да стане и той същия боклук като останалите участници в историята

# 7 235
  • София
Ако стане боклук, ще си носи отговорността. Много редпилърско, да не кажа друга дума, е да обясняваш, че мразиш жените, щото някаква те наранила.

# 7 236
Ако стане боклук, ще си носи отговорността. Много редпилърско, да не кажа друга дума, е да обясняваш, че мразиш жените, щото някаква те наранила.

Такива са си мъжете.
Ако мъж види жена шофьор да нарушава правилата ще каже - ето, това жените за нищо не стават,не стават за шофьори.
Поставя всички жени на света, че не стават.
Ако нарушаващия е мъж - ей, боклук, кой ти е дал книжка.
Само за него, другите мъже са ок Joy

# 7 237
Абе, какво да ти кажа! Жени сме, ама...
Нередно е това нейното. И много травми може да нанесе. Мъжете, като са мъже, да не са железни.
А най-вече за какво се е загрижила!? Не, че не може да се измъкне от мутра, че ще нарани приятеля си, ако се разбере, или че оня ще ѝ провали връзката, а че не могат да се срещат и говорят нормално с въпросния. Обидена е, че я подминавал сърдито, вместо да скача от радост и стиска палци, че се е отървала от него.

Последна редакция: чт, 08 авг 2024, 22:31 от птица

# 7 238
Звучи ми като провинциална индийско-турска сага.
Груб мачо и люшкаща се в емоциите си добра жена – ха насам, ха натам. Кое е добро и кое лошо. А какво ще кажат хората.
Решението – в малък град няма да избягаш от клюките. А с такъв, ако не се разкараш надалече или в друг град, може и да те понатупа.

# 7 239
Факт е, не че го одобрявам, но се случва. Особено ако попадне на повече от една такава като анонимната и се превръща в женомразец. Всъщност сещал съм и обратният вариант, жена да си го изкарва на следващите, щото някой мъж я е наранил. Грозно, но факт.

# 7 240
Анонимната ,не се мисли за специална,за него си парче месо,което си консумира когато си поиска.
С него сте еднакви,само че той си е първичен,пък ти го играеш жертва на обстоятелства.
Някой ден кармата ще ти го върне,не прави на другите това,което не искаш на теб да правят.

# 7 241
той я държи и не я сменя, защото е винаги готова и нищо не иска, не 'щото е специална с нещо
към приятелките си, които сменя, съм убедена, че киселякът има изисквания и то не малко

# 7 242
Със сегашния ми приятел не съм кривнала, от две седмици успявам онзи да го лъжа, че все не мога, но не мога до безкрай да си измислям оправдания... И много добре знам каква съм и как ме приема, затова още в началото ви писах, че и двамата ни устройва така. Той не е мъж, който бих искала до себе си за връзка, познаваме се от деца. Ако сме искали нещо сериозно, щели сме да пробваме. Той ме приема за едно удобство - гледаме се през терасата както се казва, и всеки ползва другия за единия му кеф. Това е. Не ме притеснява друго, освен реакцията му , защото с настоящия ми приятел не е имал досега " включване", наскоро се присети ....

# 7 243
Откога сериозната връзка не е достатъчна причина да не ходиш да спиш с други мъже на повикване?

# 7 244
Със сегашния ми приятел не съм кривнала, от две седмици успявам онзи да го лъжа, че все не мога, но не мога до безкрай да си измислям оправдания... И много добре знам каква съм и как ме приема, затова още в началото ви писах, че и двамата ни устройва така. Той не е мъж, който бих искала до себе си за връзка, познаваме се от деца. Ако сме искали нещо сериозно, щели сме да пробваме. Той ме приема за едно удобство - гледаме се през терасата както се казва, и всеки ползва другия за единия му кеф. Това е. Не ме притеснява друго, освен реакцията му , защото с настоящия ми приятел не е имал досега " включване", наскоро се присети ....

Отрежи го, имай малко самоуважение. Сегашният ти приятел не ти ли стига? А с бившите какво стана? Да не би да са разбрали...

Общи условия

Активация на акаунт