?Въпроси всякакви за СО? 2024

• 505 711
  • 13 417
  •   1
Отговори
# 7 395
Анаболни тела се правят от мъже с ниско самочувствие, които искат да впечатлят други мъже с мускули. Жените нямаме нищо общо тук.
Абе, имаме общо, че някои жени си харесват мъжа да е в гърба като гардероб (нищо, че прасците им колкото моите 😂).

# 7 396
Не е нещо нереално съвсем нормално е като цяло.
За голяма част от жените съблазняването наистина започва още преди да си легнете в леглото с нея. Психическата любовна игра, както и любовната игра са чудесен начин да запалите в нея това което другите мъже не могат. Жените често са склонни да бъдат съблазнени първо с ума си, и умът е чудесно място за начало. Тя ще влага все повече и повече във вас и ако види, че вие ​​я карате да се чувства желана и специална. Всички ние искаме тези които ни интересуват, да ни харесват. Съблазнете ума й и това ще я накара да се заинтересува много повече от желанието да види какво още можете да предложите в спалнята.

# 7 397
Гардеробът само да не е с малко ключенце, че тогава хептен не върви.
Колега, зарежи ги тия г***мна, едно че все едно си вадиш черния дроб и го хвърляш на тротоара, и второ мускулите ти, които правиш като на бройлер. Малко физическа сила спрямо количеството мускули, а като станеш на 40-45 буквално грохваш. Виж го бат Арни, на 70+ изглежда още добре, защото като си е направил мускулите още тия боклуци не са били измислени. А можеш да направиш сравнение с други по млади боди билдъри на какво приличат по на 50-60 години

# 7 398
Скрит текст:
Karen.

По природа
жените търсят мъж с богатство (социален статус), увереност, лидерство. Алфа мъжкар - така го наричат ​​в днешно време, защото увеличава шансовете им в обществото. Те търсят външния вид, телосложението, височината,
Скрит текст:
личността и т.н., които да отговарят на най-добрите характеристики в гените на тяхното потомство, и накрая търсят честност, доброта и т.н., за да се чувстват в безопасност. Всяка жена е една и съща защото въпреки различните ни етноси, култури, възпитание, образование, личности и генетични черти... ние всички сме част от човешкия вид.
Това звучи логично, отнесено за западните общества, откъдето идва и тази философия на редпилърство и алфа мъже, защото там съм забелязала, че мъже от висока средна класа и богаташите се грижат изключително за здравето си, спортуват, обличат се добре. Там дебелите и запуснати, които са загубили в генетичната лотария, са бедните.
В нашето общество не знам кое е по-далеч от истината - нито богаташите ни са с добро телосложение и здраве, нито са алфа мъже. Нито алфа мъжете (най-предпочитаните от женската част, защото това те определя като алфа, ако жените те искат) са някакви масово честни, добри, културни, атлетични и здрави мъже. Ние още живеем в мутренските години, където върху масата на милионера танцува кючекчиня и той се тъпче с пържоли и суджуци.

# 7 399
  • София
И на запад редпилърството е за отхвърлени мъже, които се чудят как да си оправдаят неспособността с жените.

# 7 400
Karen.

По природа жените търсят мъж с богатство (социален статус), увереност, лидерство. Алфа мъжкар - така го наричат ​​в днешно време, защото увеличава шансовете им в обществото. Те търсят външния вид, телосложението, височината, личността и т.н., които да отговарят на най-добрите характеристики в гените на тяхното потомство, и накрая търсят честност, доброта и т.н., за да се чувстват в безопасност. Всяка жена е една и съща защото въпреки различните ни етноси, култури, възпитание, образование, личности и генетични черти... ние всички сме част от човешкия вид.
Това е просто невярно, защото не е свързано с реалността.
Прозорец имаш, предполагам? Погледни през него. Какви мъже и жени минават - красиви, атлетични, високи или тантурести, хилави и тук там някой Аполон и някоя Венера? Всички се размножават. Обикновено тези с идеална физика си избират от идеалните от другия пол, а ние, средностатистическите (цитирам Ариел) си избираме средностатистически. Също и за богатството, ами аз един милиардер няма къде да го срещна като начало, та камо ли пък ако се запозная, да плеснем с ръце и да се прегърнем. Няма начин.
На когото не му върви с жените, да ходи да се упражнява, а не да се успокоява с това, че "жените искат всичко" (тук пък цитирам Джерами).

# 7 401
  • Другата България
Karen.

По природа жените търсят мъж с богатство (социален статус), увереност, лидерство. Алфа мъжкар - така го наричат ​​в днешно време, защото увеличава шансовете им в обществото. Те търсят външния вид, телосложението, височината, личността и т.н., които да отговарят на най-добрите характеристики в гените на тяхното потомство, и накрая търсят честност, доброта и т.н., за да се чувстват в безопасност. Всяка жена е една и съща защото въпреки различните ни етноси, култури, възпитание, образование, личности и генетични черти... ние всички сме част от човешкия вид.
JoyJoyJoy
Отдавна не се бях забавлявала така.
Не знам от кое розАво списание си го копирал това сладникаво безумие и на колко години си, но си далеч от реалността и действителността за “жените по природа“.

# 7 402
И на запад редпилърството е за отхвърлени мъже, които се чудят как да си оправдаят неспособността с жените.

Точно. Комплексирани "мъже" с малки достойнства са тия редпилчета  Grinning

# 7 403
Ех, жалко че и всеки мъж не е един и същ...богат, красив, строен, умен, и какво беше още.

# 7 404
Причината едва ли е в размера, според мен е по-голям. Проблемите на хората се коренят главно в детството им. Те са били малтретирани от момичетата, момчетата с времето са отприщили омраза. Погледнете децата си как реагират, питайте ги редовно имат ли проблеми в училище. Много често родителите на такива деца не обръщат голямо внимание.

# 7 405
Тази теория с алфа мъжкарите издиша за голяма част от жените след тийн годините. Алфа мъжкарите (освен високи и богати) често вървят с някои качества като нереален инат, мерак винаги да се налагат, никакво съобразяване с жената до тях и множество комплекси, АКО нещо стане с финансовия им статус и временно не са с по-високия доход. Също някакси все са "патриархално възпитани" и не знаят къде е метлата, защото чакат "мъжка работа" като изобщо не се включват в семейно домакинство, за да имат време и за "мъжки хобита". Аз не виждам нищо приятно в живота с някой, който ще ми тропа с крака и ръце по масата за всяко нещо и постоянно ще се дуе как е провайдър и всяко нещо, с което сбърка да е оправдано в името на егото му.
Животът е значително по-приятен с по-спокоен темперамент, с който може да се обсъждат нещата и се получава диалог, и има активно участие в семейството. Пък и да не е милионер.

# 7 406
Аз този алфа мъжкар така и не го разбрах какъв е, но като чета по темите тук, това е мъж, който не приема жената за човек. А иначе като чуя алфа, си представям групата на популярните сред празноглавите момичета от тийнейджърските ми години.

Аз сега се чудя моя мъж като не е много висок и богат, а на мен ми се иска да го налазя по всяко време, и за мен е много алфа - за другите жени, алфа ли е или не е?

Последна редакция: ср, 14 авг 2024, 00:34 от sorscha

# 7 407
  • волно калдъръмче
Аз сега се чудя моя мъж като не е много висок и богат, а на мен ми се иска да го полазя по всяко време, и за мен е много алфа - за другите жени, алфа ли е или не е?
Идея намам, не го познавам. Одисей е образец за алфамъж. Броди по морета и далечни земи, бори се с предизвикателства, сношава се с полубожество и се прибира при семейството си по някое време.

# 7 408
  • У дома... някъде
Алфа мъжкар е доминантен тип мъж във всички аспекти.
Казано накратко жената е под него като ниво, независимо от качества, образование, ценностна система и т.н.
Аз лично не бих живяла с такъв "мечтан" тип мъжкар.

Жените искат партньорство в една/о връзка/семейство,а не господар на всичко!
Много грешна философия е това схващане от мъжка гледна точка и много изкривена представа за това, какво искат жените като качества в един мъж, външност и т.н.
Мъжкар е съвсем различно нещо!
Нено, правете разлика!

Относно стероидите и манията за здраво мъжко тяло -с химия може всеки.
Съвсем различно е трениран естествено мъж и е много по-секси да личи ,че се подържа естествено с тренировки, отколкото нацепен -след време и отпуснат от битовизми,с вътрешни органи на мармалад.

Последна редакция: вт, 13 авг 2024, 23:47 от Black Amarilis

# 7 409
А това ниво кой го определя? Той може да си мисли, че е над нея, независимо от качества, образование и прочие, пък това да е само в неговите мечти.

Общи условия

Активация на акаунт