?Въпроси всякакви за СО? 2024

• 505 808
  • 13 417
  •   1
Отговори
# 11 400
А какво ти каза мъжа ти за това обаждане в 2 посред нощ?
Често ли се случва да говори по тел. нощем?
Това на мен ми звучи много много странно - ако някой звънне в 2ч. ще се паникьосаме всички. Ако разбера, че е било за таква глупост и двамата бихме били гневни, той твоя мъж как реагира изобщо - просто си се събуди, ало, да бойлера, аха...направо сюрреалистично това
Той често ли излиза навън сам, без теб? Ти излизаш ли сама без него също толкова често?

Да му спреш сбирките с колеги няма как.
Но разбирам какво иска да каже Птица. За мен също не е нормално женен мъж с деца да ходи често по сбирки, да се напива та чак да не помни, да се чува по нощите с когото и да било.
С оглед децата сигурно аз бих опитала да го завъртя малко вкъщи. Но ако си го влече навън...

# 11 401
Какви са тия сбирки с двама колеги и една жена в нечия къща? Женен мъж с малки деца не бърза ли да се върне вкъщи, да ги види, да помогне на жена си, да си кажат две думи? Обажданията посред нощ не искам и да коментирам, за мен са огромна червена лампа. Скарвания с колеги, напиване, звънене посред нощ на жени - също.
Този мъж си живее като ерген и вълненията му и те ергенски. Заигравки с шеста братовчедка. Нищо чудно и още по-интересно да му е, защото има елемент на забранен плод.
Много нечистоплътна история според мен. Аз изобщо не бих чакала в сянка и да го дебна да се разкрие. Слагам картите на масата, казвам си съмненията и изискванията, той ако иска да стои, ако иска да пътува. С мъж с такова свободно поведение аз лично не бих могла да живея.

# 11 402
  • Пловдив
Връчвам му децата и почвам да излизам аз. И да видим.

# 11 403
Шеста "братовчедка" ще му звъни в два през нощта за бойлера? Само това изречение като видиш колко е абсурдно и става ясно, че нещо не е наред. Ако на теб ти звънят брат'чеди по нощите, мъжът ти дали ще е толкова благосклонен? Изключително обидно е да те правят на балама. И на мен ми звучи твърде ергенски настроен този човек. За съжаление ще отрича до дупка.

# 11 404
  • Пловдив
Марена - ето това е идея. Бих си уредила няколко пъти да ми позвънят в 1-2-3.

# 11 405
  • Варна
Тия съвети "бъди търпелива, изчакай" са добри, но в случая неприложими, поне според мен. Била съм в сходна ситуация, ми не става. Става, ако нямаш чувства и ти е все тая, ако ти е засегнато само егото един вид, тогава да изчакаш, да заложиш капана и като щракне да натириш хойкащия при шестата братовчедка. Но в случая на авторката й пука, ври й отвътре и не се събира в кожата си. В този случай тя няма да успее, иска се ледено хладнокръвие, много здрави нерви и яко стискане на зъби. Не знам какъв съвет да дам, само ще кажа, че и за мен ситуацията е изключително ненормална, има нещо нередно там.

# 11 406
Ти остави братчедката съмнителна, ама какви са тези купони по къщи и вили с напиване и.... (поне аз не се сещам за друга причина да отидеш в къща, вместо да отидеш на заведение), ала ученически години?
Ще му каже, че ще се редуват на купоните, два купона той, два тя с три жени и един мъж в цяла празна къща.

Последна редакция: сб, 23 ное 2024, 20:48 от sorscha

# 11 407
Тоя пандишпан е лапнал въдицата.
Братчедка дрън-дрън. Само търси оправдания с уж роднински връзки и приятели.
Хич не чакай, махни му розовите очила овреме. Че току-виж следващия път направо от тях ще ти звънне на теб в 2 – не ме чакай, поправям бойлера на братчедката.

# 11 408
Ама много ясно!
Как ще му забрани? Няма. Ще му каже, че не и е приятно, че не вижда нищо редно в тези купончета. Аз не вярвам тя да е нацупена и да са в обтегнати отношения, а той въпреки това да си се шляе.

Не говоря за ограничения, да уточня. Но начинът на забавление е съмнителен на този съпруг и баща.

# 11 409
Каква е тази жена, която отива на "купон" с трима мъже, които се напиват, в някаква вила? Нали не мислиш, че играят карти? А може и да са само тя и мъжът ти, и уж има и други. То не е съмнително, а смърди направо.

# 11 410
Според мен историята с бойлера не е свалка (или поне не само), а нарочно иска да подразни авторката и да вкара скандал между двамата. То е ясно, че в 2 ч през нощта като звънне за такова нещо на женен мъж и ще създаде проблем в семейството. Знаем ги тия номерца.

# 11 411
Да вземе да и намери номера и да и звъни тя в 2 през нощта Joy

# 11 412
Точно.
И между другото да ѝ каже непременно вече да ползват презервативи, защото са ѝ донесли гъбички...

# 11 413
Е, тя няма какво да се излага и да се разправя с шестата братовчедка на принца. Нейния проблем е с мъжа й и то ми се струва, че е по-голям от закачките с колежката с вдигнатата опашка. Тия запивания, скарвания, ходене по чужди къщи изобщо не ми се връзват с бащинство и уседналост.
Сега се сетих, че навремето имах един обожател, мой трети братовчед. Ами изобщо не му пукаше за роднинската връзка. Ние не сме се познавали като деца и той казваше, че изобщо не може да ме приеме като роднина, както впрочем и аз не го виждах като братовчед. Така, че това с шестата братовчедка си е точно прах в очите. Хитър е този мъж и нагъл.

# 11 414
Маса жени смятат, че след децата живот няма, обаче стискат зъби, търпят и все мъжете виновни, с тази разлика, че господата се изплъзват във всеки удобен момент.
Фърляйте ги тез деца на бащите и го удряйте на живот, щото нали виждате какво става - кой превари, той завари!

Общи условия

Активация на акаунт