Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 142 - януари 2024)

• 140 988
  • 1 715
  •   1
Отговори
# 90
Както нямаше печеливши за чорапи, изведнъж 15 награди раздадени. Сега се чудя да си регистрирам ли бележката за гифт карта, да не би да са дадени вече и напразно да я пусна 🙄. И аз имам чувството, че има проблем в сайта.
Редактирам. Регистрирах си бележката и естествено опитай пак.. Чорапите станаха 26 печеливши

# 91
Ако някой го иска

# 92
Милде качиха печелившитв,ако някой е участвал Simple Smile

# 93
Милде изпращат СМС - и... Спечелих си пасатор... Дано тази година имам повече късмет! Желая го и на всички Вас! Бъдете здрави и щастливи!

# 94
  • Бургас
Здрава и изобилна година ви пожелавам.
Изводът ми от миналата е, че повече късмет съм имала в игрите с покупки, там са ми най-големите и желани награди. Без покупка също съм имала чудесни награди, но някак си сметката вложено време - награди, не си струва като дръпна чертата. Много ми се иска почивка, така имам нужда ☺️ В Кока кола ще пробвам, ама за 500лв ваучерът май само 1 човек ще покрие (за кой хотел играете?).. Хахаха, ако го спечеля, зарязвам всички и отивам 😂
В моето приложение днес излиза само Орловец.
Изпращам миналата година с външната батерия от Натура. Туй то!:satisfied:
Участвах в стотици игри в Инстаграм - нищо. Мислех да си записвам датите за теглене и  да проверявам сторитата, но ми се скапа органайзера на компютъра.
След последните промени не научавам и къде съм спомената та да се закача и аз в игрите. Излиза ми или на съобщенията или на известията единствено съобщение с текст "използвайте най-новото приложение" ? Какво ли искат да кажат, аз съм на лаптоп.
Много чудесно ще е ако спечеля от някъде телефонче. Моят е вече на 10 години, за музей е. Мъжа ми го мести от фризера на печката, само така му работи. LaughingLaughing Влиза в магазин и си слага телефона във фризерите, силно съмнително поведение.  Малката е вече 3 клас , уж нямаше да има телефони в класа, само тя държи фронта, няма си ни телефон, ни часовник поне.
Защо само луксозни телефони подаряват? Съгласна съм и на по-скромни модели по повече бройки. На им идея!

# 95
  • у нас
Пуснах поръчка от Ivayla. Днес ми се обадиха за потвърждение. Момичето беше много любезно и предаде специални поздрави за БГ Мамма Kissing Heart
Благодаря на съфорумката, която сподели за мострите от Ivayla. Чакам с нетърпение парфюмчето. Grinning

# 96
Някой да е видял победител в играта на Етюд-и-те на София / Sketches of Sofia във фейса - трябваше отдавна да изтеглят, писах им, видяли са го, но отговор никакъв...

# 97
Успешна 2024г. и от мен! На всекиго поне по една голяма награда да донесе! Tada

Изключително рядко печеля в игри (два пъти в живота ми Laughing , а не съм мнооого млада), та се записах в темата с един спечелен ваучер от Емаг през 2023 г.!
Сега видях, че съм от печелившите в играта на President, което много ме зарадва, дано тази годината е успешна и да сме живи и здрави!

Последна редакция: вт, 02 яну 2024, 22:11 от drago_2008

# 98
  • София
С билет за Lumina Park съм от форумната игра😊
Някой да е видял победител в играта на Етюд-и-те на София / Sketches of Sofia във фейса - трябваше отдавна да изтеглят, писах им, видяли са го, но отговор никакъв...
Да,изтеглиха в споменатия ден и качиха победител в ИГ стори.Повечето дублират поста с играта в двете социални мрежи,но теглят един печеливш,което е подвеждащо и некоректно.

# 99
  • Варна
Честита Нова Година момичета и момчета.Благодаря на Захарчето и Станимир.Нека темата се напълни с награди.Чакам утре Куинс да ме изтеглят за робот и P&G за съдомиялна.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 100
Пожелавам тази година повече награди за всички! Да сме здрави най-важното, любов, щастие и късмет! Бъдете Благословени!

# 101
  • Б
На Куинс може ли да се спечелят две награди ? Примерно и робот и пасатор от различни тегления

# 102

от правилата в Куинс

# 103
Finish изтеглиха - имам имейл за прахосмукачка Simple Smile

# 104
Finish изтеглиха - имам имейл за прахосмукачка Simple Smile
Честито и със здраве да си я ползвате.
 Много желана от мен награда, уви нямам мейл. Здраве да е Simple Smile
В този ред на мисли, ако някой е склонен на размяна за робот прахосмукачка от Куинс ( нова разбира се ) ще се радвам да пише,

Общи условия

Активация на акаунт