Искам да кажа...(214) през ЯНУАРИ 2024

• 50 567
  • 859
  •   1
Отговори
# 180
  • Бургас
И аз съм се наредила за филма с чипс и бонбони.

Ети, здрав и успешен да е именикът! Кака му да сбъдна мечтата си с желания колеж!

Яни, бързо да се възстановите!

# 181
Аз чета книга, ама една такава странна, чак се чудя да продължавам ли...
Ангел, оправяйте се

# 182
Спирай я Съни. Допреди 2-3 години, с упоритост дочитах всяка започната книга, сега реших, че има много други, които ще прочета, вместо да си губя времето със слаби или странни книги.
Да ви се оплача, млякото ми не се подкваси. Реших, че е понеже не бяхме палили камината и вкъщи през деня беше около 20 градуса. Сега е 25, млякото е завито като по времето на баба ми, обаче не става кисело и това е. Някакви идеи какво да го правя?

# 183
  • Бургас
Ети,оздравявай!
Успех на каката,честит и здрав да е малкия!🍀
Янче,и вие оздравявайте!
И аз не обичам да оставям недочетени книги,но напоследък,едно че нямам време за четене на любимите си такива, друго,че не ми се губи време в нещо,което не ми е интересно.

Гледам Джак Спароу.
,, Вина,, не съм гледала и чела нищо за този сериал.

# 184
  • София
Честити да са всички с поводи да празнуват!
Болните да оздравяват!
И ние по повод двамата ни именици днес ММ и щерката решихме понеже е почивен ден са спретнем следобедно парти на верандата уж, за да приключим по-рано. Да ама не! От 14 ч та досега. То не бяха танци, караоке… ММ каза, че по-весел имен ден досега не е имал. Аз подпомогнах разбира се събирането на групата от 15 човека. Heart Eyes
Лягам вече, че някой трябва да става май за работа утре.

# 185
  • На брега на реката
Добро утро!

Първи работен ден за тази година!  Ама Ич не ми се ходи! Така ми беше добре у дома!

Реших снощи да пробвам новите апчета за сън /Ойоно нощ/, ами хем не можах да заспя, хем се въртях цяла нощ! Ще им дам още един шанс и ще заминат към кошчето!

Успешна седмица, момичета!

# 186
  • София
Добро утро!
И аз дълго се въртях докато заспя,а това време навън и не ми се ставаше. Като ми звънна алармата си мислих, че нещо телефона ми се е объркал да звъни посред нощ. Grinning
Хубава седмица, момичета!

# 187
Добро утро и успешна седмица.

# 188
  • при моите деца .....
Добро утро!!!!
Да са здрави, щастливи и с късмет всички празнуващи вчера!!!
Болните - бързо оздравяване 🍀
Дъждовно е утрото при нас!
Цяла нощ вали....
Дано е спокойна седмицата и да ни върви по вода.
Хубав ден!
Щастлива седмица!

# 189
Добро утро и от мен.
Родива, накара ме да се засмея докато четях за теб и алармата. Имала съм същите преживявания. Да са живи и здрави ТМ и щерка!
Днес съм на фризьор. Толкова се радвам, че друг ще среше косата ми....
Успешен и лек работен ден.

# 190
Добро утро!

И за мен първи работен ден за тази година.  И на мен не ми се почва... Макар, че вчера, от скука,  правих мъфини и сготвих обядивечеря, та май по- добре да отивам 😆

Спокойна седмица,  банда!

# 191
  • Бургас
Добро утро!
Роди,весело сте си изкарали! Браво! Усмихна ме,докато те четох! Здрави и щастливи да са ти имениците!

Спокойна и успешна седмица, момичета!

# 192
  • някъде ... тук ...
...Сега е 25, млякото е завито като по времето на баба ми, обаче не става кисело и това е. Някакви идеи какво да го правя?
Не знам колко е млякото и каква закваската, ама аз бих пробвала пак да го затопля и да подквася с др. закваска. Аз ползвам някое кис. мляко по БДС 3.6, обикновено Верея.

Добър ден, девойки! Успешна седмица!

# 193
  • Germany
Добро утро!
Аз пък се успах днес, защото ми се беше рестартирал телефона и не ми звънна алармата. Добре, че кучето се разлая, като излезе големият и ме събуди. Малкото си го оставихме днес вкъщи, защото кашля, а и днес ще има доста стачки със затваряне на пътища и не ми се рискува да не можем да си го приберем следобяд.
Успешна седмица на всички!

# 194
  • София
Мони, за какво стачкуват?

Общи условия

Активация на акаунт