Искам да кажа...(214) през ЯНУАРИ 2024

• 51 007
  • 859
  •   1
Отговори
# 420
  • На брега на реката
Добро утро!

Тази седмица ми е някак като на сън! Чакаме бебчо и както се шегувахме, всеки каза по някаква дата. Аз съм казала за днес и се събудих със странно чувство! Когато и да е, да минава бързо и леко!

Съни, успех на прегледа!

Ние нямаме мебели на Виденов, но синът ми има една маса и е просто чудесна, единственото, което беше неприятно, че се наложи да чака двойно на уговореното време!

Затъжила съм се за Лиляна! Липсва в темата и се надявам да е добре! Ще се радвам да се разпише!

Хубав ден момичета!

# 421
  • София
Добро утро!
Буб, чакаме добрите вести от теб значи тази седмица! Hug

# 422
Добро утро!
Буб, само живи и здрави! На няколко пъти питах за Лиляна, но уви, не се е разписвала.
Съни, всичко да ок по АГ.
Хубав и топъл ден.

# 423
  • Бургас
Добро утро!🍀
Бубе,ще чакаме бебчо заедно!🍀

# 424
Бубе, стискам палци всичко да мине леко и безпроблемно.

# 425
  • на Мелмак
Добро утро, момичета!
Бубе, значи чакаме дружно! Hug
Здрави да са само Simple Smile
Имам поредното съобщение от Спиди за доставка на кремчето. Не знам защо, преди съм нямала този проблем. Сега нещо се доставя минимум седмица.
Ени да се покаже и разпише Wink

# 426
Добро утро! Ети, 🥰
Снощи четох и до като се разпиша, съм заспала. 🤣
Честита да е щерката на Руми! Здрава, щастлива и успешна. 💜😘
Вчера явно е бил ден за болни деца. На мен госпожата ми се обади, че Синеочка я боли корем. Изчакаха 5-10 мин и като не минал, отидох и я взех. Дадох й малко сиропче и се  оправи, вилня цял следобяд. Сутринта ме  менти, че пак не й е добре, но като се  разсъни, всичко беше ок. Пък и ми е  през пътя училището, не е проблем да я взема, ако нещо пак не е  ок.
Оправям си косата и заминавам да  отварям. Умирам от студ в този офис, направо е нечовешко. Чакам си пролетта, поне навън на слънце да се топля. 😓
Бубе, чакаме новини! 🥰

# 427
  • Бургас
Бубе, да мине леко и безпроблемно! И така ще е, я колко орисници чакаме малкото човече!

Съни, стискам палци за добри резултати!

Тези дни си мислих за Лили и аз. Рожденичка е в началото на февруари, дано да намине тогава да ни почерпи Simple Smile

Руми, Тути, как са девойките? Надявам се да са по-добре днес.

# 428
Добро утро!

Руми, Тути, дано момичетата да са по-добре 🤗. И при Синеочка да е било еднократно!

Бубе, стискаме палци всичко да мине по вода и да ни се похвалиш 🥰.

Ренко и тя се изгуби, не знам какво прави зетчето 😃.

При мен днес планът е тренировка и пазар. Ще е хубаво и аз да отметна АГ профилактиката като Съни.

# 429
  • Germany
Добро утро!
Събудих се рано рано и сега ми се спи. Много е студено навън. Уж -2, ама понеже е влажно и се усеща като -7. Благодаря ви за отзивите за мебелни къщи.
Бубе, да мине леко раждането пък когато-тогава!
Ени, не съм разбрала, че си почнала работа. Честито!
Съни, всичко да е наред при прегледа!
Хубав ден на всички!

# 430
Мони, мерси. То не да съм почнала, отворихме си наше си нещо. Дано да потръгне. 💜

# 431
Мони, мерси. То не да съм почнала, отворихме си наше си нещо. Дано да потръгне. 💜
ще потръгне!
Бубе, чакаме с теб и ние, да не забравиш да се похвалиш Simple Smile
Не вдигна температура щерката, но почна да кашля и болките в ставите продължават. Благодаря за пожеланията!

# 432
Бубе, няма да е днес, в петък ще е. Но пък чакането е хубаво нещо, хубавите неща бавно стават. ММ си е в Хюстън , и там сняг
Хич не ми е студено, поглеждам температурите в Калгари и ми става топло.
Плановте за ски уйкенд се провалиха, Калин има ангажименти и пропуска ските. Но пък реши да ходи на ски училище. Сега се уговарям с училището, че сме пропуснали срока за записване.
Снощи поглеждам едни служебни документи, ами китайците оплескали нещата отук, до края на света. Писах, писах, да видим заплеса кога ще ми отговори. А контейнерите влизат в понеделник в пристанище.

# 433
  • София
Тит, китайците обичат нещо да объркват. На нас единия плот на машината дойде пропукан. Оправдават се, че било от транспорта тук. Нямало проблем. Щели да изпратят нов. Ама докато пристигне какво правим?!

# 434
Роди, правят се на ударени, ако мине номера. 4 контейнера са, ама така е като този дето ги поръчва си сключва договора както му дойде на ум. Като започнаха да товарят се разбра, че нещата не са от една локация, айде допълнителни разходи. После ме пита, що така. При един договор, такива неустойки ще му лепна, че ще му се завие свят. Сега разбирам защо в западния свят има специалисти по договорите, ами заради ей такива "бизнесмени".

Общи условия

Активация на акаунт