Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как гладуването или плодовият режим може да повлияе на кожни проблеми като дерматит?
Какво е важно да се знае за приема на добавки по време на гладуване?
Каква е продължителността на гладуването и как се съчетават с режимите на захранване?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как гладуването или плодовият режим може да повлияе на кожни проблеми като дерматит?
Гладуването и плодовият режим могат да имат положителен ефект върху кожните проблеми. Много участници съобщават за подобрение при дерматит, псориазис и други кожни заболявания. Например, при спазване на този режим някои потребители съобщават за значително намаляване на симптомите и дори изчезване на петна; обаче е важно да се има предвид индивидуалният отговор на организма.
-
Какво е важно да се знае за приема на добавки по време на гладуване?
Приемането на добавки по време на гладуване, особено витамин D, може да бъде важно, особено за хора с дефицит. Някои участници споделят, че в клиники, фокусирани върху гладуването, понякога се назначават добавки за предотвратяване на недостатъци. Консултацията с лекар е от съществено значение при наличието на специфични здравословни проблеми.
-
Каква е продължителността на гладуването и как се съчетават с режимите на захранване?
Продължителността на гладуването варира в зависимост от целта. По-интензивните програми предлагат 10-15 дни гладуване, последвано от също толкова дълго захранване. За лечебни цели, гладуването може да продължи до 20-30 дни с последващо захранване. Редовното контролирано гладуване може да се практикува няколко пъти годишно, обичайно през пролетта и есента.
-
Кои плодове са подходящи за гладуване, особено при диабет и инсулинова резистентност?
-
Как участниците в режим на гладуване се справят с предизвикателствата като главоболие и липса на апетит по време на гладуване?
Сподели моля, конкретно за режима на Лидия Ковачева или др. Емолиова? Искам да се опитам да поизчистя няколко много дребни папилочета, който са ме налазили по шията и ми създаван дискомфорт. Нямам проблеми с килограмите и не целя отслабване, но едно прочистване на организма, смятам, че си заслужава усилията и търсения ефект.
/ Да дам отчет за режимните 10 дни които направих въпреки, че заявката ми беше за 20. Освен свалените 5 кг, изчистих хемороид и почти изчезнаха милиуми, които се бяха появили като грозд на клепача ми. Много съм доволна от тези резултати и смятам от утре да направя още 10 дни поне. Не се колебайте и направете режима, момичета! Положителни резултати има винаги.
радвам се ,че го сподели. ))