Избор/Мнение за комбинирана пералня със сушилня?! №5

• 30 699
  • 708
  •   1
Отговори
# 645
Да покажа един Бош 6та серия в реанимация 😁
Ама има шанс 😉

Ти хубаво го показваш, но това е доста стара пералня щом е с разглобяем казан.
И щом е толкова стар, значи явно е бил здрава машина, още повече, че има живот в него.

# 646
Ми от преди 3г е с транспортен дефект. Не знам какъв й е модела, все тая. Лагери и ремък... И измиване с водоструйката. Ако я сглобим и работи ще е чудно 😁
2003 имах с неразглобяем казан, та не знам колко точно годината е показателна за казана... Нея не успяхме да я оправим ☺️

# 647
Щом ще се ползва сушилнята само един месец така или иначе, аз бих изчакала с нейната покупка и бих инвестирала сега в хубава пералня, а по - нататък в отделна хубава сушилня. Един месец все ще изкарате и без сушилнята според мен. Макар че в момента, в който се сдобиете с хубава сушилня, ще си промените мнението за честотата на ползване.
Това е един от вариантите ни, макар че ми се искаше да пробвам и аз чудото "сушилня" в редките случаи, когато ми се налага. Ще помисля още седмица-две...
Благодаря Ви

# 648
И не разглобяемите има начин да се направят. Даже и лагерни носачи почнаха да произвеждат.

# 649
И не разглобяемите има начин да се направят. Даже и лагерни носачи почнаха да произвеждат.
То има начин, ама случаят от снимката не е такъв. Другото, което ме съмнява е, че е 6-та серия. Може би от старите модели (WAN) на 4 серия.

# 650
Ми така пише на панела отпред - Serie 6. Утре ще ти го снимам, че не ми се слиза надолу вече...
Вярвай в каквото искаш...

# 651
Здравейте, изчетох темите горе-долу и разбрах че основно препоръчвате AEG като марка, тъй като и аз съм в търсене на комбинирана пералня със сушилня попаднах на този модел на Toshiba ( не бях виждала ) https://www.emag.bg/peralnja-sys-sushilnja-toshiba-prane-10-kg-s … -sk/pd/D7XTMSYBM/
Има ли някой запознат с този модел и какво мислите дали си струва?

# 652
Здравейте, изчетох темите горе-долу и разбрах че основно препоръчвате AEG като марка, тъй като и аз съм в търсене на комбинирана пералня със сушилня попаднах на този модел на Toshiba ( не бях виждала ) https://www.emag.bg/peralnja-sys-sushilnja-toshiba-prane-10-kg-s … -sk/pd/D7XTMSYBM/

Като пералня може би. Ако погледнеш описанието, пишат само за функциите за пране, но за сушенето нито дума. Защо мислиш е така? Може би защото няма какво да напишат. Няма термопомпа, няма филтър за мъхове и хаби вода за сушенето. Ако правилно се ориентирам в етикета пере с 48 литра вода, а суши със 100 литра...

# 653

Като пералня може би. Ако погледнеш описанието, пишат само за функциите за пране, но за сушенето нито дума. Защо мислиш е така? Може би защото няма какво да напишат. Няма термопомпа, няма филтър за мъхове и хаби вода за сушенето. Ако правилно се ориентирам в етикета пере с 48 литра вода, а суши със 100 литра...

Еха.. доста. Не разбирам като цяло от сушилни, явно не е окей. Иска ми се нещо по бюджетно, но ако е така..

# 654
Който иска нещо по- бюджетно, да си направи сметката, че след 2-3 години, най- вероятно, ще купува пак и да си сметне колко ще му излезе в крайна сметка. Така стои въпросът при комбитата.

# 655
  • София

Това е модел на китайската Midea. Не знам дали си струва, аз не бих рискувала. За тези пари има модели на LG и Samsung, а с малко късмет може да намерите и Бош, при това доста по-тих, и с IronAssist:
https://www.technopolis.bg/bg/Peralni-sas-Sushilni/Peralnya-sas- … b=availabilityTab

В Техномикс този Бош е на по-висока цена, но ако сметнете и доставката, ще ви излезе само 100 лв повече от тази Тошиба/Мидеа:
https://www.tehnomix.bg/peralnya-sas-sushilnya-bosch-wna144v0by

# 656
То има начин, ама случаят от снимката не е такъв. Другото, което ме съмнява е, че е 6-та серия. Може би от старите модели (WAN) на 4 серия.

Ако пуснат и водата по някое време ще видим каква сме я сътворили 😊 Поне на електроника работи ..

# 657
Благодаря. Да, стар модел е. Отдавна беше на пазара. Преди да купя АЕГ-то я оглеждах (демек преди повече от 8 години) и тогава ме отказа заради големия разход на енергия.
А дано тръгне.

# 658
Като разгледахме със съпругата ми домашния гардероб се оказа, че голяма част от дрехите ни имат знак против сушене "do not tumble dry". Това са всякакви ластични дънки, спортни панталони, термо блузи/бельо, плюс доколкото разбирам всичко, което има ластик (сутиени, боксерки...). За сушене останаха чаршафи и хавлии, за които оставам с впечатлението, че няма значение дали сушилнята е с термо помпа или не.
Въпросът ми е за проблемните дрехи, които имат знак да не се сушат, рискувате ли ги в сушилня с термо помпа или не? За тези дрехи има ли практическа разлика от технологията на сушилнята? Благодаря.

# 659
Благодаря. Да, стар модел е. Отдавна беше на пазара. Преди да купя АЕГ-то я оглеждах (демек преди повече от 8 години) и тогава ме отказа заради големия разход на енергия.
А дано тръгне.
Тръгна Simple Smile Ще тормозя още, то се е видяло Laughing

Общи условия

Активация на акаунт