Звездопад от две черти новата година ще дари. ~бебеправене 426~

• 34 714
  • 926
  •   1
Отговори
# 120
Запис и от мен в новата тема! Пожелавам ни тази темичка да е изпъленна с + тестове!!! Heart

И аз съм в дупка, надявам се да се съвзема до ден, два. Няма как да бъдем и без тези моменти. Намирам си занимания и гледам да се разтоварвам

# 121
👋, все по кръвните тестове за бременност (отрицателните) гледам, че резултатите са нещо от сорта "0.10, 0.20" или подобни стойности... Да ама ако стойността е точно 5... следователно имало ли е нещо или..?
Не съм си правила, просто питам😅

# 122
Ако стойността е точно 5, има 2 варианта. Много скоро настъпила бременност, която сме хванали в зародиш, или биохимична, която се чисти и ЧХГ пада. Зависи колко дни след овулация е 5.

# 123
Тити, ако стойността е около 5 е граничен резултат и трябва да се повтори теста, за да се правят заключения.

Сиси, изпращам ти прегръдки. При вас какво става със СГ? Hug

Аз също съм в дупка днес и си записах час при Ковачев, че е близо до нас и има часове за края на месеца. Не ми се чака до март, искам вече да съм бременна… Ако се налага хистероскопия, мога да я правя при него. Някой има ли актуални мнения?

# 124
  • На изток от Ада
Момичета вие тъй ли сте около О?
Днес нямам настроение, вече няколко пъти се разревах?

# 125
Аз почнах да обвинявам мрачното време...

Запис и от мен в новата тема! Пожелавам ни тази темичка да е изпъленна с + тестове!!! Heart

И аз съм в дупка, надявам се да се съвзема до ден, два. Няма как да бъдем и без тези моменти. Намирам си занимания и гледам да се разтоварвам

# 126
Моми, за спермограмата имахме "лек" скандал вкъщи, че не иска да я прави в Бургас, били некадърни (супер много се изнервих...). Май месец има работно пътуване до София и иска там да я направи. Сега е започнал да се храни здравословно, пие си редовно добавките. А аз се опитвам да не откача Grinning

# 127
Sisi_cat, не знам в подробности каква е историята ви, но според мен най-добре ще е да имате готова спермограма преди посещение при репродуктивен специалист. Успех!

# 128
Аз тръгнах са влизам в дупка и си “запазих час” за ски 😀

# 129
  • На изток от Ада
Sisi_cat, не знам в подробности каква е историята ви, но според мен най-добре ще е да имате готова спермограма преди посещение при репродуктивен специалист. Успех!
да добре е да имат ..

# 130
Ми явно съм имала още една биохимична, преди тази за която разбрах 😃 на 3 дни закъснение тест, който е 5 и след 3 часа ми дойде Ц
Ако стойността е точно 5, има 2 варианта. Много скоро настъпила бременност, която сме хванали в зародиш, или биохимична, която се чисти и ЧХГ пада. Зависи колко дни след овулация е 5.

# 131
Тити, с толкова БХ и неуспешни бременности е хубаво преди следващи опити да се изследвате и двамата. Обикновено БХ, кухо яйце са свързани с лош мъжки фактор.
2402, ти в Щерев ли беше? Наскоро едно момиче каза, че са й казали, че има хубави ембриони и са й ги сложили в 4 транфера. Но в последствие се оказало, че ембрионите са били много зле, от рода на СС, ВС и не са й го казвали нарочно, а бе да се прави там трансфер. Което за мен е умишлено заблуждаване на пациента и той има правото да знае какъв грейд са му ембрионите, с ясното съзнание, че добрия грейд не гарантира здрав ембрион или обратното. А да слагат 2, защото единия бил смачкан, е ми да не го слагат като е смачкан. Повечето доктори смятат, че ако сложат 2 ембриона и единия не е добър, карай, ако другия е добър ще се хване. Ама не е ли възможно, ако единия е лош да повлече и за другия? Ако стане някой хематом, това подлага бременността на риск.

# 132
Salsera точно днес пуснахме и за мен и за него. На мен пуснах ТСХ, пролактин, Вит Б12 и Д, а и по собствено желание тромбофилия и токсоплазмоза.
На него пуснахме уреаплазма,микоплазма и микробиология...
Излязоха само витамините.. ето ги

# 133
  • На изток от Ада
Тити  вит д е нисък

# 134
Повечето доктори смятат, че ако сложат 2 ембриона и единия не е добър, карай, ако другия е добър ще се хване. Ама не е ли възможно, ако единия е лош да повлече и за другия? Ако стане някой хематом, това подлага бременността на риск.

Аз преди моя трансфер четох, че си "помагат" някак при имплантацията и така шанса се качва многократно. Повече от два трансфера по 1, ако условията в матката са същите де.
Но какво значи "смачкан и крив", живо ли е било ембриончето, защо го псува така Sad ... егаси. И това на фона, че имат многократно уточнена уговорка с пациентката, че ще върнат само 1.

Аз още нямам цикъл, но нали знаех, че ще се забави, та чак сега на 4Х-ти ден ми тръгна прозрачна слуз.

Общи условия

Активация на акаунт