Звездопад от две черти новата година ще дари. ~бебеправене 426~

• 33 723
  • 926
  •   1
Отговори
# 840
Здравейте, чета ви от доста време, но вече и аз се присъединявам към вас. На 29 съм, като от два месеца опитваме активно. Закъснява ми с два дни, но след овулацията имам ужасни менструални болки, бодежи, силни болки в бедрата, които попринцип никога не съм имала. Притесних се да не е киста, но при преглед се оказа, че нямам. Имало е овулация, но лигавицата на матката е удебелена и предстои цикъл. Няма причина за силните ми болки - няма и възпаление. Все пак каза, че може и да е станало, но днес си направих тест и има ясен отрицателен резултат Sad за жалост каза, че се виждат данни на лека поликистоза на другия яйчник.

Последна редакция: чт, 18 яну 2024, 17:23 от eli2424

# 841
nasito8988, честит празник! Бъди здрава! Flowers Hibiscus
empathy на теб бързо оздравяване!

Добре дошла eli2424, скоро да се изнесеш към отчетните!
При мен нищо ново, за това не се включвам. Пия си добавката и чакам да приключи нещото, за да поработим с ММ. Simple Smile

# 842
Честит имен ден, Наси! Бъди здрава и щастлива! Flowers Rose

# 843
Здравей, eli2424 и добре дошла🌸

# 844
Момичета, биозин мама ли взимате противогрипно? За сега само червено гърло имам, но ММ вдигна 38 температура. Тестовете му за ковид и грип са отрицателни . Аз ходих на вливки energy и два Шота глутатион. Чудя се дали да почна биозин мама или ако нямам температура да го карам само на гаргари и тантум верде.

# 845
Момичета, биозин мама ли взимате противогрипно? За сега само червено гърло имам, но ММ вдигна 38 температура. Тестовете му за ковид и грип са отрицателни . Аз ходих на вливки energy и два Шота глутатион. Чудя се дали да почна биозин мама или ако нямам температура да го карам само на гаргари и тантум верде.

Емпати, Биозин мама. Почвай го по-скоро, защото най-добре действа като се хване в началото. То човек тамън се оправи и пак. Дано този път е за кратко.

# 846
Боуен терапията за забременяване можело да се направи успоредно със стимулацията, ОБАЧЕ аз не съм сигурна, че искам другият месец да правим нещо. Честно чаказано ме е хванало шубето, че пак ще е неуспешно.....

Аз няма да успея да го направя това този месец, защото мацката няма да я има за последната процедура. Другият месец пък аз няма да мога за последната. Но и тя ми каза, че се правело 1 месец и следващия (ако няма бременност) не се прави нищо, т.е. Не се правят изобщо опити с цел ментална почивка, което го разбирам, но и малко ме стресна... Не знам ще издържа ли да знам, че съм в О и да не пробваме Grinning

Наси, честит празник! 🎉 Най-съкровените мечти да ти се сбъднат!

Момичета, от първи ден на цикъла ли се започва с процедурите или няма чак такова значение? Колко процедури се правят за забраменяване? Можете ли да разкажете по-подробно как минава - по колко време, какво точно прави терапевта. Как се чувствате, усещате ли нещо различно? Ако е извън темата, ще съм благодарна и на лично да споделите.
Благодаря 💛

# 847
  • Ст Загора
Някой дали има мнение за това? https://fertilaid.bg/produkt/fertilaid-za-muje/?fbclid=IwAR1vZcY … B6fKQn1Ip5wZnzwLe

# 848
  • София
Внеса, 4 процедури от 7 ден през 7 дена, само толкова знам аз специално за тези за забременяването.
Иначе тези, които в момента правя са за общо възстановяване. Натискат се определени точки по тялото, мацката излиза за 2 минути, после пак и така около 50 минути  Днес завършихме с процедура за нормализиране на хормоните.

# 849
  • Замък сред облаците
А защо излиза?

# 850
  • София

Мисля, за да можеш да се отпуснеш.

# 851

И аз това се чудех. Но явно за отпускане

# 852
  • Ст Загора
Някой чел ли е , " всичко започва с яйцето" мнение, лесно ли се чете и разбира ?

# 853
Според мен вече информацията в книгата не е толкова актуална. Общо взето се казва да спортуваш, да избягваш пластмаси, да изключиш захарта, да не ползваш козметика с опасни съставки, да се пиеш добавки и така

# 854
Аз я намирам за полезна. Лесно се чете. Описано е при какви състояния какви добавки е полезно да приемаш. За мен е позитивна книга и надъхваща, че не всичко е загубено.
Имаше история за жена, която е с изчерпан резерв/лошо качество (не помня точно) - та тя решила да експериментира с високи дози Убиквинол и подобрила значително показателите си. От там започва по-широкото му приложение в тази насока. Аз си взех идеи от книгата. Неприложимо е да не ползвам парфюм например, но доста време карах на етерични масла за целта. Изкарах даже и няколко месеца без да си лакирам ноктите Simple Smile Доста се замислям над ежедневната употреба на пластмаса.
Все неща, които знаем, но не е лошо да си припомним.
Всяка такава малка промяна допринася все с нещо или поне дава усещането, че полагаме усилия в името на целта Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт