Прахосмукачка робот - 24

• 55 390
  • 776
  •   1
Отговори
# 330
Аз със сигурност тоя път ще си купя с 2 въртящи парцалчета. Неподвижният полукръг ми мажеше отвратително и изобщо не го ползвам.
Аз също си мислех, че станцията ми е ненужен каприз, ама сега си се заглеждам само в такива със станция, що пък да се занимавам аз Laughing

# 331
Купих си от Турция препарат за робота https://www.komsu.com/camsil-robo-sil-yuzey-temizleyici-cam-900-ml-floral-900-ml
Засега съм много доволна, не замазва, добре чисти и ухае приятно.

# 332
Здравейте,
Имам робот Xiaomi модел: Roborock S6 Max V , който работеше идеално, но сега при мокро почистване не пуска вода. Промивах му резервоара с препарат против варовик да не би да е запушен, но от дупчиците тече вода и явно не е от там проблемът.
Да знаете сервиз във Варна, който обслужва този вид роботи? Звънях на няколко от големите сервизи, но могат да помогнат само, ако е механична повредата, не и по електрониката.
Много моля, ако някой знае сервиз във Варна да даде информация, ако е забранено да се пише в темата, много моля да ми напише на лични съобщения. В краен случай, ако няма във Варна сервиз ще съм благодарна и на адрес в друг град .
И при мен се появи същият проблем, S5 ми е моделът. Не разбирам от робота ли е проблема или от контейнера за вода(макар че излиза вода от дупчиците)

# 333
  • Varna
Искам да си взема робот и се насочих към Xiaomi Mi Robot Vacuum X20+ plus , обаче го видях наживо - станцията му е огромна.
Трябва ми за къща на два етажа и идеята е да чисти и мие основно на първия етаж и да го качвам на втория, но от магазина ми казаха, че трябва цялата станция да се мести - така ли е наистина?
Какво е вашето мнение?
Чудя се между  Roborock Q8 Max+  и  Xiaomi Mi Robot Vacuum X20+ plus ? Мопа ми е важен !
Другото , за което се чудя е дали един робот за двата етажа или да взема някакъв по-евтин за втория?

# 334
  • Перник
Искам да си взема робот и се насочих към Xiaomi Mi Robot Vacuum X20+ plus , обаче го видях наживо - станцията му е огромна.
Трябва ми за къща на два етажа и идеята е да чисти и мие основно на първия етаж и да го качвам на втория, но от магазина ми казаха, че трябва цялата станция да се мести - така ли е наистина?
Какво е вашето мнение?
Чудя се между  Roborock Q8 Max+  и  Xiaomi Mi Robot Vacuum X20+ plus ? Мопа ми е важен !
Другото , за което се чудя е дали един робот за двата етажа или да взема някакъв по-евтин за втория?

И аз искам робот и затова съм в темата - чета и се ориентирам. Моят казус е подобен - къщата е на 2 нива - има 5 стъпала между тях. И аз си мислех същото - да го нося от едното на другото ниво. Два робота няма да купя в никакъв случай. Да местя станция... не знам Thinking

# 335
Може ли някой с две думи да ми напомни каква беше разликата между Q и S сериите на Роборок?
Знам, че беше обсъждано скоро, извинете ме.

# 336
Скоро си взех Roborock S8 pro ultra има опция за етажи, и само робота се мести без станцията. За сега съм много доволна.

# 337
Може ли някой с две думи да ми напомни каква беше разликата между Q и S сериите на Роборок?
Знам, че беше обсъждано скоро, извинете ме.

И аз не мога да разбера, както и не разбрах защо Revo струва наполовина от S8 ултра макс, а и той си пере и суши моповете. В една група се изказаха, че Ревото не било роборок, ама в сайтовете друго чета. Пълна каша ми е и на мен.

Нито стъпала, нито прагове, нито килими имам аз, сигурно и най- евтиният ще ми върши същата работа, ама поне да си знам разликите

# 338
Аз също нямам килими и прагове.
Засега отчитам като плюс двойните парцали и натиска, с който мият, както и разпознаването на препятствия, за да не се дави. Че вкъщи не сме от най-подредените и щерките ми редовно забравят някой чорап, ластик за коса или друга глупост, и роботът го глътва и спира.
Рево и на мен ми изглежа най-оптималния вариант, като функции и цена.
Просто се оплитам жестоко с тия S и Q варианти.

Последна редакция: ср, 18 сеп 2024, 15:10 от Arwen Amarantha

# 339
И аз не знам защо смятам, че кръглите като дискове моповете ще чистят по- добре...идея нямам защо, вчера ми излезе някакъв нов модел Рево, сега ще го потърся, сякаш беше с доста добри характеристики на цифри.
Ама ми е се е забило изказването от оная група във фейса, че едва ли не само S сериите са добри

https://www.tehnomix.bg/prahosmukachka-robot-roborock-q-revo-s-white

А по този линк Q модела по- ми допада
https://global.roborock.com/pages/roborock-qrevo-s?customer_post … true#contact_form

# 340
  • Varna
На първо четене разликата, която виждам е :
Roborock Q8 Max+ -  станцията е само за боклук
Xiaomi Mi Robot Vacuum X20+ plus - станцията освен за боклук е и за пране на мопа.

# 341
На първо четене разликата, която виждам е :
Roborock Q8 Max+ -  станцията е само за боклук
Xiaomi Mi Robot Vacuum X20+ plus - станцията освен за боклук е и за пране на мопа.
Поправете ме ако греша, но този не виждам да има функция за миене.
https://www.pazaruvaj.com/p/s8-black-s8p52-00-pP952386411/#specification/

R@N, показаният от теб Рево го има на по-добри цени.

# 342
Има миене, но не си пере и суши моповете

Къде го има "моя" по евтин?

# 343
# 344
Три страници назад съм писала какви разлики съм намерила между S7 и Q5. Ron е питал тогава и сега пише, че не може да разбере.

Общи условия

Активация на акаунт