Прахосмукачка робот - 24

• 55 380
  • 776
  •   1
Отговори
# 465
  • Русе, София
Кое е контейнерчето?

Има торбичка и контейнери за чиста и мръсна вода.
Това, което е в робота. Аз сега осъзнах, че праха се събира в него и после се изпразва в торбичката, която е в станцията. Понеже си с ми се занимава и аз чак сега видях кое къде се намира. Явно първия път не се е изпразнил добре.

# 466
  • София
Да, би трябвало всеки път да изпразва самия робот в торбичката на станцията.

# 467
От тази вечер съм притежател на Roborock S8. Та, сложила съм да се зарежда. И после мисля да я пусна. колко време трябва да се зарежда? колко често чистя контейнера и като цяло как я поддържам.
ще дам отзив след първа употреба

# 468
  • Somewhere far away
контейнера е малък така че честичко трябва да се чисти. относно зареждането аз също питах но не намерих отговор - зареждах я около два часа и я пуснах, няма проблем. при първото пускане си прави карта, вижда и знае всичко. обувки, разни други предмети и пречки, домашен лююбимец /имам заек/, после всичко е перфектно ... това е покупка за която определено не съжаалявам!

# 469
Аз да дам отзив от Q Revo S, доста съм впечатлен от измиването, не замазва. Пере и суши добре моповете, закупих си и препарат за роботи BiOhY , някаква марка, приятен е. Струваше ми се абсурдно да чисти само с вода без никакъв препарат.
Засега съм доволен от покупката.
Като минус мога да кажа, че е обемна цялата станция.

# 470
Същата чакам и аз, но още я няма. С две думи- доволен сте значи, нямам търпение вече, от Робосектор поръчах, от неделя се обработва

# 471
И аз от там я чаках 2 седмици, защотото исках бял цвят, а имаха само черен.

# 472
За зареждането - не знам колко време е нужно. Но можете да си го следите в приложението на колко процента е заредена батерията.

# 473
  • Бургас
Понеже говорихме за Roborock, ето този се доставя до България:

https://amzn.eu/d/bBS53q3

473.95 евро е в момента.

Много благодаря за линка! Току що я поръчах. Освен, че е на чудна цена, е и с безплатна доставка до адрес в България. 950 лв и стотинки платих.

# 474
Здравейте, имам няколко въпроса относно прахосмукачка робот: MARSTAK T9.
Първо да попитам дали някой я има и дали е доволен, а също така и дали е възможно контейнера да се изчиства ръчно, а не само през станцията. Тъй като е с торбички, а четох в една тема, че някоя прахосмукачка, ако не е нейната торбичка не се самопочиства.

# 475
Понеже говорихме за Roborock, ето този се доставя до България:

https://amzn.eu/d/bBS53q3

473.95 евро е в момента.
Страхотно попадение - поздравления.
Някой има ли идея с гаранциите как стоят нещата при поръчка от amazon.de ако се наложи?

# 476
Здравейте!
От година и нещо съм с Roborock S7 - по препоръка от темата се спрях на нея и досега действаше безотказно.
Но от известно време вече не е толкова прецизен - оставя боклучета и мъхчета или ги влачи и пуска някъде.Нямам килими , само паркет и гранитогрес.Сменила съм всички четки и филтър. Поддържам го и чистя редовно.
Но забелязвам,че дори в контейнера вече не събира толкова,колкото преди.Беше ми такава радост тази машинка, сега като я гледам направо ми се плаче Frowning1
Има ли нещо ,което мога да направя или просто живота и свърши ?

# 477
Следя различни групи във фейса за роботи и там пишат майстори, които правят профилактики и ремонти. Останах с впечатление, че се налага такава профилактика, не можело сами да ги почистим вътре, сменят също нещо...но какъв интервал се прави, идея нямам. Да не би да е такъв проблемът при вашата? Лошото е, че само в София и Пловдив съм срещала досега

# 478
Може ли да ми посочите тази група или майстор ?Пловдив ми е ок.

# 479
Може ли да ми посочите тази група или майстор ?Пловдив ми е ок.

https://www.facebook.com/@dsRepear/
https://www.facebook.com/groups/320843441624291

Моят още го няма....добре, че не предплатих

Общи условия

Активация на акаунт