Прахосмукачка робот - 24

• 54 291
  • 776
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте,
След двегодишна експлоатация, на моят Roborock S7, батерията му е вече за смяна. Преди се справяше с почистване на 70 кв., а сега и 40 кв. е трудно да изчисти с едно зареждане.
Препоръчайте ми сайт от където мога да си поръчам качествена батерия и евентуално консумативи.

# 646
Здравейте, може ли да ми препоръчате робот, който да се справя с килими шаги? Само лятото е без килими. За бюджета - ще бъде на изплащане.

# 647
Не мога да препоръчам такъв робот. Мога да кажа само един, който не се справя. Grinning Имам такъв килим. Пише в нета, че е шаги.

С Roborock S7 съм вкъщи и определено не се справя с прахосмученето на килима. За другите ми килими е много добър, но с показания определено му е трудно. Засмуква нещо там, но е посредствено.

# 648
  • Перник
Бих казала, че Xiaomi S20+ се справя приемливо с шаги килима. То и с нормалната прахосмукачка чистенето му си е предизвикателство, пък какво остава за робота Simple Smile

# 649
Наистина са много кофти за почистване... 🫣 Имам в спалнята точно такива като на Мини Маус, а в другите две стаи са от рошавите, като в хола, на всичкото отгоре, е релефен и няма чистене...Но скоро ще го сменявам поне него🙈
С малки деца съм и за момента няма как да премахна килимите напълно, за това не знам на какъв модел да се спра.
Скрит текст:

Подобен:

# 650
Аз харесвам килими. Според мен допълват помещението, създават уют и в нашия случай изолират хладината от гранитогреса през зимата. На втория, според мен, робота ще се качи и ще го изчисти добре. Като изключим шагито, което е едно, моите са такъв тип:
Скрит текст:

Котаракът не е в комплект с килима. Joy

# 651
Обожавам котки 🥰
Следващите килими определено няма да са шаги 😂
При нас ги използваме най-вече за да изолират през зимата. Навсякъде сме с ламинат, но и той държи студено, а децата са все на пода.

Скрит текст:
Аз харесвам килими. Според мен допълват помещението, създават уют и в нашия случай изолират хладината от гранитогреса през зимата. На втория, според мен, робота ще се качи и ще го изчисти добре. Като изключим шагито, което е едно, моите са такъв тип:
Скрит текст:

Котаракът не е в комплект с килима. Joy

# 652
  • Перник
Котките бяха една от причините най-после да си взема робот. От години исках, но все не му идваше ред. Сега обаче имаме 2 котки, които са ту на двора, ту вътре.  Нямам нито време, нито желание да бърша постоянно следи от лапички, и така Simple Smile На килимите не съм фен, затова имаме само 2 малки - в кабинета на мъжа ми и в спалнята от неговата страна на леглото - въпросното щаги https://kilimi.kamko.bg/roshav-kilim-viva-tyurkoaz-na-rolka-6859 … mc_gaAnQkEALw_wcB

# 653
На мен ми харесват, но си е трудно за поддръжка при това забързано ежедневие...
Нашият в хола е този, няма чистене 🫣🥴
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 22 яну 2025, 21:32 от Believe*

# 654
За това ги подменяш поетапно с къс косъм, тип мокет и робота да се оправя. Grinning

# 655
  • 1st floor
Аз преди години смених един килим у нас, заради стария робот. Имаше черни шарки и не искаше да минава през части от него.

# 656
Това също съм го чувала 🤔, черно ако има го заобикаля, защото го отчита като дупка. Благодаря за отговорите!

Разглеждах следните моделите:
Xiaomi BHR8159 S20+
Roborock Q Revo S
Roborock S8 pro ultra
Ще се радвам да прочета още мнения.

# 657
Имам dream d9 и ми дава съобщение за смяна на някакъв филтър. Откъде поръчвате?

# 658
От кой сайт сте доволни за онлайн поръчка?
Разглеждах тези:
Robomax
Mobisector
Robosector

# 659
  • София
Здравейте, моля да насока. Ползвам IRobot, но за съжаление се счупи вратичката, която държи двете кръгли четки. Никъде по сайтовете не откривам да се предлага такава резервна част. Ако някой е попадал на подобна информация, ще съм благодарна за споделянето, както и мнения как да процедираме.

Общи условия

Активация на акаунт