Прахосмукачка робот - 24

• 55 359
  • 776
  •   2
Отговори
# 375
Хм, това е странно за ъглите. Мойта Минка (така съм си я кръстила) за 200 лева, дето я чакам уж да сдаде багажа, си обира ъглите доста добре. Не съм видяла прашинка никъде.

# 376
  • Швейцария
Аз имам и друг робот. И той не обира ъглите добре, поне според моето виждане. Аз не виждам проблеми с ъглите по стаите, където е паркет, обаче в банята на плочките виждам прашен ъгъл, там много си личи.

# 377
Привет!
От известно време следя темата и повечето коментари са за roborock и xiaomi.
Дали някой ползва roomba за сухо и мокро почистване? Ще се радвам да прочета отзиви.

# 378
Имам Roborock Q8 max  . Вчера мъжа ми е преподписал договора за интернет в къщи и са ни сложили рутер с 5G връзка. Но робота не може да се свържи с мрежата. Ползвам Xiaomi mihome ,но вече не мога да управлявам робота през него. Идея как да се справя с това?

# 379
  • Асеновград
Ако се мъчите през 5G няма да стане.

# 380
Здравейте, имам iRobot Roomba 966, но се преместихме и сега не и стига батерията за да изчисти с едно излизане. Отделно се чудя дали до колко е добра идея да си взема комбинирана с моп. Спрял съм се на Dreametech L10s Ultra за сега. Някой има ли отзиви от този модел?

# 381
Revo S е с  7000 всмукателна мощност и по- евтина, аз това на първо четене открих

# 382
Да,разделих връзката и вече се свърза.

Ако се мъчите през 5G няма да стане.

# 383
Здравейте,
Ориентирам се да закупя първия ни робот. Взех за проба на приятелка - roborock s5 max и много ми хареса, търся нещо с подобна мощност. В къщата сме и имам доста килими.  За сега съм се спряла на s20+ или x20+. Може ли мнения за тях или да препоръчате нещо до 900 лв.

# 384
Имам един много тъп въпрос. Смениха ми рутера и не мога да вържа робота. Дори не мога да го рестартирам, за да търси мрежа отново.
Не разбирам дали ми е разделена мрежата на 2.4 и 5. Ето така изглежда:

# 385
  • София
Да, пише го. Избери 2.4G.

# 386
  • България, Русе
Здравейте, цял ден чета статии и се чудя как да разбера кои прахосмукачки минават да чистят върху тъмен под?
Около 100кв, 3 стаи с ламинат и коридор+ кухня с винилова подова настилка, няма килими, но има прагове. В коридора и кухнята обаче е много тъмен винила, като този : https://praktis.bg/vodoustoychiva-vinilova-nastilka-spc-na-klik- … ector-brushed-oak
Бюджет 1000лв, препоръчайте ми робот, моля?
Предполагам със станция за сампочистване е по-добрият вариант, вие как мислите?

# 387
За тъмен винил не знам кои стават. Може би да разгледаш клипчета в тубата. Но задължително с почистваща станция. Аз сега съм без. Когато взехме робота, живеехме на 70 квадрата, а сега сме на 180. Ами предпочитам да си имам станция, да почиства роба и да му мие парцалчето. Следващият определено ще е със станция. За праговете има решение. Jenny BG разказа наскоро пак за тях. Поразрови се назад в темата или направо в мненията на Джени.

# 388
Здравейте! Спрях се на Xiaomi S20 като бюджетен вариант. Моля за мнения, ако има някой с такъв? Имам само една стая с тъмен под, дали ще има проблем?

# 389
Здравейте! Може ли някой да сподели мнение за  iRobot - Roomba Combo i5. Жилището е с паркет, гранитогрес и килими. Не мога да преценя до колко е удачно да взема миещ робот, при положение, че двете настилки се мият с различни препарати.

Общи условия

Активация на акаунт