Прахосмукачка робот - 24

• 54 234
  • 776
  •   1
Отговори
# 660
От кой сайт сте доволни за онлайн поръчка?
Разглеждах тези:
Robomax
Mobisector
Robosector
Mobisector и Robosector са една и съща фирма. Поръчвала съм от тях консумативи, но не съм доволна от качеството. Но пък бяха коректни, когато купих от тях робот за прозорци и не останах доволна от продукта, казаха че мога да го върна и ми върнаха парите до стотинка. Robomax сега го разгледах. На консумативите за моя робот е отбелязано, че са оригинални. Определено ще ги пробвам на следващата поръчка. Ще си сменя тракащата главна четка.

# 661
  • Пловдив
Здравейте, моля да насока. Ползвам IRobot, но за съжаление се счупи вратичката, която държи двете кръгли четки. Никъде по сайтовете не откривам да се предлага такава резервна част. Ако някой е попадал на подобна информация, ще съм благодарна за споделянето, както и мнения как да процедираме.
Не уточнявате модела и само предполагам, че сте счупили лостчето, което заключва двете четки.
То е част от целия модул, в който се поставят четките и не се намира свободно, защото е резервна част, а не консуматив.
Вероятно е възможна доставка и подмяна по сервизен път.

# 662
От кой сайт сте доволни за онлайн поръчка?
Разглеждах тези:
Robomax
Mobisector
Robosector
Моят робот го поръчах от bros.bg
Доволна съм.

# 663
Аз си поръчах от немският амазон....имат вече безплатна доставка и ако проблем лесно се комуникира с тях.

# 664
  • Перник
Вчера ми пристигна поръчката от този магазин - голяма четка, 2 малки, 2 филтъра и 4 мопа https://www.aliexpress.com/item/1005007354341337.html?spm=a2g0o. … 23.1ba718026BFIBt
Само моповете не съм пробвала, как чистят, но си залепват на местата. Всичко останало е неразличимо от оригинално.

# 665
  • София
Миралуба, благодаря за  насоки, точно тази част се счупи. Ще дам роботът в сервиз, дано имат решиние.

# 666
Дали не би било удобно да се заковат на първа страница линковете на продавачи, от които сме доволни? Никак не съм убедена, че от сайтовете, от които купуваме прахосмукачките ще получим оригинални аксесоари

# 667
  • софия
Консумативи  за XIOMI купувам от Али експрес и от Тему - оригинални или не вършат работа.

# 668
  • Русе
Дали не би било удобно да се заковат на първа страница линковете на продавачи, от които сме доволни? Никак не съм убедена, че от сайтовете, от които купуваме прахосмукачките ще получим оригинални аксесоари

След толкова много пуснати теми (не само тази) мога смело и безотговорно да заявя, че не си заслужава положения труд. Правила съм го и накрая един прочел, а 100 директно питат. Така се отказах да пускам теми. Много труд хвърлен на вятъра....

# 669
  • 1st floor
Аз звънях по разни интернет магазини, които продават филтри за s8 и никъде нямаше оригинални филтри. Даже едни си пишеха на сайта, че са оригинални, като звъннах и петах директно се оказа, че не са. 😬 И продължавам да ровя в тему - еми, не намирам. По-назад в темата имаше предложения. Ще ги разцъкам през уикенда у нас, че тук на работата не мога.

# 670
Здравейте! Имам голямо желание да си закупя прахосмукачка робот, набелязала съм си Xiaomi S20+, изчетох доста мнения, виждам, че има доволни. Вкъщи сме с килими и пътеки почти навсякъде, дали ще се справи с тях, килимите не са от най-дебелите, но не са и толкова тънки. Какво е вашето мнение? Дали ще ми свърши работа или да се насоча към друг модел? Благодаря ви предварително!

# 671
  • Перник
Здравейте! Имам голямо желание да си закупя прахосмукачка робот, набелязала съм си Xiaomi S20+, изчетох доста мнения, виждам, че има доволни. Вкъщи сме с килими и пътеки почти навсякъде, дали ще се справи с тях, килимите не са от най-дебелите, но не са и толкова тънки. Какво е вашето мнение? Дали ще ми свърши работа или да се насоча към друг модел? Благодаря ви предварително!

Ако не са рошави (тип "шаги), ще се справи.

# 672
Здравейте,
Какво ви е мнението за Rowenta xplorer70? Simple Smile

# 673
  • у нас
Когато се зареди робота, изключва ли се нещо? Трябва ли да изключа станцията?

# 674
Не се изключва. Трябва да го пише в книгата.

Общи условия

Активация на акаунт