Лидл 180 - януарска спестовна

• 79 568
  • 849
  •   1
Отговори
# 435
Купон за 1 Ст има ако попълниш някаква анкета

# 436
В петък ме поканиха да попълня анкетата, но още нямам купон .

# 437
  • Сливен
Хубавото вино,което се коментираше е на Едоардо Миролио с.Еленово

# 438
За какво е тази анкета и в приложението ли ви питат?🤔

# 439
Излезе ми нотификация, ако си обновя профила( попълня в" за мен"), че ще получа купон/продукт за 1ст.

# 440
Купон за 1 Ст има ако попълниш някаква анкета
Къде е тази анкета?

# 441
  • София
Мисля, че вече намалението на печивата са го заложили автоматично. Снощи пазарувах около 20.30, цените вече бяха намалени, но запремигаха ел. етикетите и ги намалиха още веднъж без да има служител наоколо.
Днес около 20.00 също. Преди минаваше служител за да се случи. Мисля, че трети пореден ден вече е така.
Днес кроасаните с нуга, закуските с крем и стафиди, малките козуначета бяха по 25 стотинки, големите пърленки - 20. Снощи - земелите по 1 ст, а 300 -грамовите франзели по 10. Също снощи пък донътите с шоколад бяха по 25 ст.
Доволно! 🙂
Може и да им простя след време, че ми спряха овчето кисело РС.

# 442
За съжаление намалението на пекарната зависи от управителя на магазина, т.е. при теб може да са намалени, а при нас да са на редовна цена.

За разлика от Била, където в цялата страна след 20:00 ч има минус 30%.

# 443
  • София
За съжаление намалението на пекарната зависи от управителя на магазина, т.е. при теб може да са намалени, а при нас да са на редовна цена.
Абсолютно!
Но ако ми е правилно наблюдението, че вече е автоматично, то може и да е заложено за всички.

# 444
При нас няма дори електронни етикети, хартиени са си.

# 445
  • Бургас
Уффф,как се ядосвам,че не погледнах приложението и тези купони за дезодорантите,ролоните и парфюмите...

# 446
Направо не мога да повярвам и трябва да се похваля! 😁 Най-накрая имам полезен купон "избрано за теб":

# 447
Браво и честито, и аз попълвах че сме с котка, но не знам как са съобразени купоните избрано за теб, имам за бормашина. Никога не сме купували такива уреди или подобни от Лидл. На някой ако му трябва, да пише.

Последна редакция: пн, 22 яну 2024, 13:05 от MianaNia

# 448
Подарявам купони за:
Трапезна вода 11 л. - 20% отстъпка, варена шунка Pikok слайс /200 гр. - 20% отстъпка, соленки 3+1 безплатно, избрани продукти с марка Ocean Sea - 20% отстъпка, акумулаторна ъглова бормашина - 15 лв. отстъпка.
Скрит текст:

Купоните за водата и морските продукти са подарени.

Последна редакция: пн, 22 яну 2024, 10:57 от Viara T

# 449
Мисля, че вече намалението на печивата са го заложили автоматично. Снощи пазарувах около 20.30, цените вече бяха намалени, но запремигаха ел. етикетите и ги намалиха още веднъж без да има служител наоколо.
Днес около 20.00 също. Преди минаваше служител за да се случи. Мисля, че трети пореден ден вече е така.
Днес кроасаните с нуга, закуските с крем и стафиди, малките козуначета бяха по 25 стотинки, големите пърленки - 20. Снощи - земелите по 1 ст, а 300 -грамовите франзели по 10. Също снощи пък донътите с шоколад бяха по 25 ст.
Доволно! 🙂
Може и да им простя след време, че ми спряха овчето кисело РС.

Намалението в пекарната зависи от ръководителя на смяна и може да започне дори и след 18:30 -19:00 часа. По регламент се прави в зависимост от наличностите (ако е печено много през деня и няма изглед да се продаде до края на работния ден, то се намалява) . Тъй като се прави през устройство, може да бъде и от разстояние ( да кажем докато ръководителя стои в офиса), не е автоматично. Също в зависимост от количеството , зависи и намалението. Ако примерно има 25 земела , то те ще бъдат намалени драстично, за да се продадат всички. Ако има 5 кроасана с масло, ще бъдат намалени с по-малко проценти.
Идеята е да има минимум отписани и бракувани артикули на края на смяната, тъй като продажбата на следващия ден е абсолютно забранена ( изключение правят хлябовете,които минават на 50% на следващия ден) ,всичко друго се изхвърля.

Общи условия

Активация на акаунт