Лидл 180 - януарска спестовна

• 79 558
  • 849
  •   1
Отговори
# 450
Браво и честито, и аз попълвах че сме с котка, но не знам как са съобразени купоните избрано за теб, имам за бормашина.
Последните 2 години, така се случва, че около рожденият ми ден Лидъл пускат нужният на мм инструмент, и ходя да му го купувам. Та се шегуваме, че това са ми подаръците, имам си и фотосесии с тях 😎😄
Единият път беше бормашина, после саблен трион, за тази година съм му поръчала това да ми купи, жалко, че Лидълци не пускат такова 😄
Та, явно са решили, че и ти имаш нужда 😎

# 451
Ауууу! Ако някой има купон за котешка тоалетна и няма да го използва, ще помоля ❤

# 452
  • Gorni Bogrov
Ауууу! Ако някой има купон за котешка тоалетна и няма да го използва, ще помоля ❤
Мога да ви изпратя купон.Аз съм писала,че имам куче,но досега само котешки неща ми предлагат.

# 453
  • Sofia
Аз имам котка, но предлагам купона за нея + всички седмични купони без безглутеновия хляб..

# 454
Някой пробвал ли е дали ако си направя списък за пазаруване в приложението, ще ми изпращат купони за същите продукти? Попълнила съм въпросника, отбелязала съм био продукти и безглутенови, но това е много общо - не искам да купувам безглутенова паста, а просто да не ми предлагат разни соеви и бобови продукти, например. Например, бих се насочила към пресни плодове и зеленчуци, вместо към разни нахути, хумуси, соя и тн.

# 455
Купона е подарен

Последна редакция: пн, 22 яну 2024, 09:59 от Севда_

# 456
  • София
Не съм попълвала анкета.
Облислям дали да ползвам купона за котешката тоалетна.четири опаковки са много. Имам и други тоалетни за котките.

# 457
Тематично лидълско 😎

И току що по тв, на ски шампионат в Австрия 😎

# 458
Подарявам
Скрит текст:
Водата е подарена

Последна редакция: пн, 22 яну 2024, 16:55 от marinadp

# 459
Кимиона на Apeptitko малките пакетчета от 45ст, колко грама е в пакетче.

# 460
Тази седмица са ми пуснали много избрани купони. На мен нищо от тези не ми харесва, ако някои иска нещо от тях или от седмичните да пише.
Скрит текст:

# 461
  • София
Да сте виждали зрял чедър 1кг, София?Bowtie

# 462
Вчера имаше доста бройки в Ринг мол София

Здравейте!
Някой има ли отзив за четката с въртяща глава на Рита Ора? Благодаря’

Къде я има тази четка?

# 463
  • Плевен
Здравейте! За да върна неработещ продукт, трябва ли да пазя кутията му? Имам една мишка, която спря да работи, а е в гаранция до март. Същата като тези, които сега са пуснали, даже мислех да взема още една, че са много удобни и не “цъкат” ужасно, като другите. Ще ми я вземат ли без опаковката? По принцип пазя, ама на …

# 464
Ами ти ще предявиш рекламация, в такъв случай не би следвало да ти искат и опаковката.

Общи условия

Активация на акаунт