Лидл 180 - януарска спестовна

• 79 566
  • 849
  •   1
Отговори
# 420
  • Буркина Фасо
не.

# 421
Седнах да разглеждам новата брошура, и какво ми направи впечатление - абсолютно същият часовник взех вчера от Кауфланд, на редовна цена 8 лв. Лидъл са се унесли:

# 422
Здравейте!
Някой има ли отзив за четката с въртяща глава на Рита Ора? Благодаря’

# 423
Lemy,
сигурна ли си, че е същият, защото по-евтини те нямат термометър и влагомер.
Аз имам този без екстрите и съм много доволна.

# 424
Подарявам купона за козметика - валиден за всички филиали (изтича днес, включва както посочените на картинката, така и мъжките и дамските парфюми Suddenly).
Също така и купон за ренде - той е валиден само за новия магазин в Люлин
Скрит текст:

# 425
  • Пловдив
Седнах да разглеждам новата брошура, и какво ми направи впечатление - абсолютно същият часовник взех вчера от Кауфланд, на редовна цена 8 лв. Лидъл са се унесли:

Стрелката плавно ли им се движи или на всяка секунда? Чува ли се тиктакането им?

# 426
Обаче сега си погледнах касовата бележка, моят е минал на 13 лв, а съм сигурна, че етикета беше за 8-9 лв, може би да е бил за някой от другите модели. Хич пък не обърнах внимание на цената на часовника, на бележката.
Плавно се движи, не се чува тиктакане, много е хубав. Имаше и с бял и със зелен циферблат, с различен шрифт цифри.
Евхен, сигурна съм, ето го:

# 427
Имам лидълския, но мисля, че беше за 17-18 лв... Най-ценното в него е радиосигналът, който получава и чрез който се сверява сам, вкл. при смяна на времето. Само един път имаше проблем - в 7 сутринта показваше 1,30 ч. Simple Smile но при второто сверяване за деня се беше оправил.

# 428
  • София

Може да е радио-часовник този в Лидл (сверява се сам с радиосигнал). Те са по-скъпи. Имам 3 и са страхотни.

# 429
  • София
Това вино добро ли е?

# 430
Здравейте! Днес бях в Лидл в Пловдив и нямаше скаморца. Като питах служител, ми отговори, че може би е спряна от производство, но не знае със сигурност. Някой има ли информация? Благодаря предварително.

# 431
За виното търси да е от друго село. Забравих кое.

# 432
Всички ли имате купон подарък-сладолед на клечка за 1ст.?
По-принцип има ли пъдпъдъчи яйца в Лидл? Не са ми трябвали до сега и не съм обръщала внимание.
В Пловдив някъде да има замразени малини? Само ягоди, боровинки и микс имаше при нас на България.

# 433
  • Варна
Здравейте!
Някой има ли отзив за четката с въртяща глава на Рита Ора? Благодаря’

Къде я има тази четка?

# 434
  • Sofia
Пъдпъдъчи яйца вече няма. От поне половин година.

Общи условия

Активация на акаунт