Лидл 180 - януарска спестовна

• 79 412
  • 849
  •   2
Отговори
# 675
Подарявам всички седмични.

[/list]

# 676
    Подарявам
    Скрит текст:

# 677
    • София
    Подарявам седмичните купони. Който ги иска да ми пише.

# 678
    • София
    Има отделна брошура за новият магазин в Люлин 4.https://www.lidl.bg/l/bg/broshura/29-01-04-02-f107/view/flyer/page/1

# 679
    Аз ходих за тиган за палачинки сърца, от миналата година си го бях набелязала.🥰 Сутринта имаше по 3 броя от всеки вид, в магазина беше много спокойно. Тиганът изглежда много добре, дано и покритието да е ок във времето (използвам силиконови шпатули, но знае ли човек).
    Взех и намалени гъби, мини пърленки.

# 680

Подарявам го.

# 681
    Пиците от американската седмица хубави ли са?

# 682

Не съм ги пробвала, но взехме от протеиновата с леща. Хубава е, леко пикантна.

# 683
    Хубава пица няма как да се върже с Америка, а готова още по-малко може да е хубава. Поне да беше от италианската седмица да направи човек някакъв  компромис.

# 684
    В къщи се харесва хавайската. Най-много децата я харесват. Има достатъчно плънка и не добавям нищо.

# 685
    Дано не е СПАМ, но как да ви подаря купони, не разбирам.

# 686
    • Сливен
    от стр.1
    КАК МОГАТ ДА СЕ ПОДАРЯВАТ КУПОНИ?

Когато някой има купони, които не представляват интерес за него, може да ги анонсира в темата и да ги подари на някой желаещ. Нужно е само да ги активира, да направи скрийншот на своята Лидл Плюс карта, заличавайки или не името си и да го изпрати в лично съобщение на желаещия. Той пък от своя страна отваря този скрийншот на екрана на телефона си заставайки на касата и сканира кода на устройството, като така се възползва от подарения купон и не забравя да си запази касовия бон, ако ще му бъде нужен напред във времето.

# 687
    От готовите пици най-хубавите са на Dr. Oetker.😄

# 688
    От готовите пици най-хубавите са на Dr. Oetker.😄

А какви цени им нафраскаха…
    През пандемията бяха 3.99. Сега наскоро ги гледах във Фантастико 7.49 Joy

# 689
    Аз ще си купя зъбния душ. Имам и от по-скъпите, вече от опит знам, че не ми трябва по-скъп. Ползвам го редовно, защото добре почиства междузъбните пространства. От съвместими накрайници не знам дали има нужда - те не се износват.
    А случвало ли ви се е да почисти вече образувана плака между зъбите (горните), получена заради твърде мека четка... никога не съм използвала зъбен душ, за пръв път имам плака и ме е страх да отида зъболекар да я почисти, защото четох, че бърка под венеца.

Общи условия

Активация на акаунт