Емоционално недостъпен мъж

• 8 657
  • 68
  •   1
Отговори
# 60
Измъква се - което си е негово право.

# 61
Аз мисля същото и съм му казвала, че предпочитам да е директен, а не да ме залъгва. Но той и до ден днешен твърди, че мисли, че аз съм жената за него, че има чувства, но не знае какво да направи, за да ми го покаже. И не е било връзка заради секс със сигурност, защото и там имаше сериозен проблем от негова страна, който той не искаше да обсъжда. А за това със студен и деспотичен родител е точно така.
Това да се бориш с чужди демони вместо другия обаче е обречена кауза и мъка и беше време да си тръгна.

Ай, глупости! Мъж дето те иска очите му греят като коледна елха и му става само като му се усмихнеш. Без значение в коя дупка са го отгледали.

Вас някога искал ли ви е мъж? Не този конкретно, а някой друг ама наистина?
Влюбеният мъж е по-досаден от конска муха, върти се на пети и те гледа в очите като куче пържола.
Ако нямате такъв опит, значи си нямате идея какво е влюбен мъж.

# 62
  • София
Без значение щенията му, поне овреме е сложил точка.
Приеми и продължи нататък.

# 63
  • София
. Писахме си през деня малко. И на другия ден ми прати съобщение, нещо от сорта на "здравей, искам да съм честен с теб и да ти призная ,че в момента не съм готов да вляза емоционално във връзка. Това не е свързано с теб, а само с мен. Ти си страхотна "бля бля и тем подобни." Не мога в момента да ти предложа това, което заслужаваш и не било честно да продължаваме.. случвало ми се е преди, но бях в лек шок, въпреки че имах някакво усещане, все пак се почувствах кофти.. Имах някакви дори минимални надежди, че всичко върви добре. Мислите ли, че това е наистина недостъпен и готов за връзка човек, или просто е начин да се измъкне? (Не сме "спали заедно "за пояснение, може би ако бяхме щях да се почувствам още по зле.) Когато това ми се е случило 2 или 3 пъти ,започвам да се упреквам, че аз имам някаква вина. Или просто попадам на един тип мъже и не мога да изляза от този кръг..  Мисля да посетя психолог.
Просто не си пада по теб, каква вина да имаш? Можеше и ти да не си паднеш по него и ти да му пишеш. Това не е конкурс, няма правилни отговори и няма какво да дълбаеш. Не попадаш на един тип мъже, ако не броим това, че този е достатъчно добре възпитан и ти е писал. Не само на теб не ти се получава, но и на тях. Все пак е нужна химия някаква, тя е ирационална, няма как да е правилно или грешно. Вече ако нещо конкретно правиш, например, лепиш им се или им досаждаш е друго, ти знаеш какво точно се случва, кой кого търси и прочее.

# 64
Излизах с 31 годишен мъж (аз съм на 33). Всичко изглеждаше повече от добре, цвете на втора среща, постоянно писане и мили думи, комплименти за мен като качества, че това което вижда досега е че съм мила, грижовна и тн, дори че търсел жена с такива качества като мен до себе си и тн и тн. (1) Беше ми споменал, че преди 3 медеца бил във връзка с жена и била ужасна. Жената ми много изискваща, с претенции и тн ,контролирала го и тн и тн за той приключил отношенията си с нея. (2) Излизали сме на бар, на кафе, на разходка (дори ме държеше за ръце), всякакви мили жестове на близост, на които според мен всяка жена трудно би устояла. Говореше ми дори за евентуално живеене заедно, отиване до неговия град и тн. (3)
...
Или просто попадам на един тип мъже и не мога да изляза от този кръг..

Попадаш на един тип мъже. Предполагам, че ги търсиш и на едно и също място, там, където се въдят. Simple Smile
Имаш 3 особено големи червени флага още в началото, които не можеш да си позволиш да не забележиш, още повече че не са за първи път.
1. Търсел жена като теб, била си еди-каква си... Това от пръв поглед? Ако се замислиш, то даже е смешно. На следващия, който тръгне да ти пее тази песен, директно му задай въпроса „А ти дали си мъжът, когото търся, как мислиш?“. И гледай сеир... Simple Smile
2. Побързал е да оплюе бившата. Спокойно, в момента оплюва и теб точно по същия начин, докато зарибява следващата.
3. Много бързо заговорил за живеене заедно. Нито сте се опознали, нито дори сте спали заедно. Третата въдичка, която ти охотно си налапала.
Е, поне си имала късмет, че само с това си се отървала. Можеше да те мотае още дълго. Макар че не е късно. Нищо чудно да се обади след време, да си посипе главата с пепел, да ти запее колко много съжалява и как осъзнал какво съкровище е изпуснал... Докато ти не клъвнеш отново и той пак не те зареже.
Не знам какви видеа гледат и кой ги учи на подобни простотии днешните мъже, но не вървят на добре нещата. Не само че такова поведение не е мъжкарско, ами и си има точен термин – педерастки номера. Без извинение.

# 65
Моля модератор да заключи темата!

# 66
  • Обран бостан ;)
Здравейте, споделям нещо по темата за съвет.
Излизах с 31 годишен мъж (аз съм на 33).
Скрит текст:
Всичко изглеждаше повече от добре, цвете на втора среща, постоянно писане и мили думи, комплименти за мен като качества, че това което вижда досега е че съм мила, грижовна и тн, дори че търсел жена с такива качества като мен до себе си и тн и тн. Беше ми споменал, че преди 3 медеца бил във връзка с жена и била ужасна. Жената ми много изискваща, с претенции и тн ,контролирала го и тн и тн за той приключил отношенията си с нея. Излизали сме на бар, на кафе, на разходка (дори ме държеше за ръце), всякакви мили жестове на близост, на които според мен всяка жена трудно би устояла. Говореше ми дори за евентуално живеене заедно, отиване до неговия град и тн. Всичко както се казва сякаш "прекалено хубаво.." . Видяхме се за 5-ти път (да знам, че срещите са много малко, но явно прекалено бързо се хващам за думи и тн) за по кафе. На следващия ден пишеше вяло, и сякаш усетих накъде отиват нещата. Писахме си през деня малко. И на другия ден ми прати съобщение, нещо от сорта на "здравей, искам да съм честен с теб и да ти призная ,че в момента не съм готов да вляза емоционално във връзка. Това не е свързано с теб, а само с мен. Ти си страхотна "бля бля и тем подобни." Не мога в момента да ти предложа това, което заслужаваш и не било честно да продължаваме.. случвало ми се е преди, но бях в лек шок, въпреки че имах някакво усещане, все пак се почувствах кофти.. Имах някакви дори минимални надежди, че всичко върви добре. Мислите ли, че това е наистина недостъпен и готов за връзка човек, или просто е начин да се измъкне? (Не сме "спали заедно "за пояснение, може би ако бяхме щях да се почувствам още по зле.) Когато това ми се е случило 2 или 3 пъти ,започвам да се упреквам, че аз имам някаква вина. Или просто попадам на един тип мъже и не мога да изляза от този кръг..
 Мисля да посетя психолог.

Не ти трябва.
Просто друга му е пуснала преди теб.

# 67
VGali,спрете да се доверявате на думите, защото те не значат нищо, и разберете, че love bombing-ът е просто инструмент за манипулация, а не доказателство за любов. Когато един мъж ви държи за ръка и ви говори суперлативи, той често просто тества почвата, докато си търси следващата жертва в мрежите, така че не се продавайте за един букет и малко внимание. Ако е изчезнал, не си мислете, че има проблем с обвързването, той просто си е намерил друга компания, затова е крайно време да смените типажа мъже, които допускате до себе си, и да спрете да бъдете толкова наивни.

# 68
Моля модератор да заключи темата!
Заключвам.

Общи условия

Активация на акаунт