“Вина“ - втори сезон по БНТ 1, тема №4

• 43 519
  • 753
  •   1
Отговори
# 645
Противно на всички мнения, аз пък взех да харесвам Марта. Дано накрая да им се роди детенцето и да си заживеят щастливо с Филип. Ето това ще е неочакван финал! Grinning

Елина ми е все така неприятна от серия 1 на този сериал. Не знам какво чудо трябва да стане да ми хареса този темерут, без извинение..

# 646
Аз и Марта , и Елина не харесвам въобще.
И аз.

# 647
Противно на всички мнения, аз пък взех да харесвам Марта. Дано накрая да им се роди детенцето и да си заживеят щастливо с Филип. Ето това ще е неочакван финал! Grinning

Елина ми е все така неприятна от серия 1 на този сериал. Не знам какво чудо трябва да стане да ми хареса този темерут, без извинение..
Ставаме двама.*

Иначе Елина за мен най-накрая показа поне малко човешки емоции, но все още ми е несимпатична героинята. Да, професионалистка е; да, гори в работата си;  ако бях собственик на винарна щях да я взема за управител; но такова чудо да не ти е вкъщи - то е зъбене, то е сопане.

* трима сме с densi

# 648
  • София
Аз започнах да я харесвам, а май и Филип си припомни снощи чувствата си. Видях Марта в различна светлина вчера и ми допадна.
Няма лошо да се съберат с Филип и да си гледат детенцето. Пък и много започнаха да вкарват френски елементи и защо Елина да не я съберат пак с французина и да си работят успешно двете двойки?
Даже почна да ми допада подобна развръзка.

# 649
Още сутринта писах, че и на мен ми хареса Марта, въпреки че хич не й бях фен. Така че доста хора ставаме, не е като да сме малцинство.
Забелязах още от предния епизод, че Филип се държи сърдечно и топло с нея, противно на очакваното, че ще е дистанциран. А снощната им заигравка в леглото... не ми прилича на човек без чувства.
Ще бъде неочаквана, но много приятна и нестандартна развръзка ако ги оставят като двойка, която е преоткрила любовта, а Елина намери друг (не мисля, че ще е французина, там също има огорчение), надявам се нов човек, с който да има това, което й липсва. И майка й да излезе добра пророчица Grinning

# 650
+ 1 и аз така искам да стане. Обаче не го вярвам, по-скоро си мисля, че Филип няма да е с никоя жена накрая. А Елина с друг, мислих че италианеца, но го видях от трейлъра и няма да е.

Лорде, не се казвам Теодора.

# 651
Няма как да няма чувства Филип към Марта. Години брак, дете, със сигурност се е привързал и я обича, но любов и страст няма вече. Ако не беше хлътнал по Елина можеше и да се получи между него и Марта. Сега се съмнявам. Не и докато са близо до Елина.

# 652
  • Галифрей
Мани го тоя французин не й трябва тоя лигло. Трябва й както каза майка й някой светен да я чака под дъжда. 😃❤
Филип има чувства и към двете, не е искал да става така. Ще трябва в един момент да направи труден избор. Първо някак да се освободи от Зоя. Ще видим как ще се развият нещата.

# 653
Чак хлътване - не мисля. Кратковременно увлечение. Елина на практика го отряза, иска вече само бизнес отношения, а  и там се разхлопа работата, а от друга страна има бременна съпруга. Да, с Марта вече я няма страстта, но това не значи, че не може да имат щастлив брак. Ще се радвам да останат като двойка макар да се съмнявам.
Елина с французина - изключено. Всъщност не знам дали е възможно да има мъж в живота ѝ - твърде е горда и независима от една страна и твърде отдадена на лозето - от друга.

# 654
  • Пловдив
А Зоя що извъртя обещанието? Заради подочутото, щото не харесва Елина? Кой ще им е технолог?

А Бежанска каква ще е? Дъщерята на Дария си мислех, ма тя дърта колко нея Simple Smile

# 655
Доколкото разбрах - инспектор. Май го бяха споменали в интервютата.
https://www.abcnews.bg/bg/news/17044600932086/mizhav-interes-may … i-vav-vina-po-bnt
Да, инспектор по труда

На Зоя според мен ѝ дойде прекалено много отношението на Филип към Елина от една страна и на Елина към Зоя - от друга. Подслушаният разговор, където Елина се изказа неласкаво за нея преля чашата. (особено след като видя как Филип я домъкна на ръце в болницата, след като забрави за Марта и детето)Иначе ако някой трябваше да се обижда това бе Марта, но тя засега го дава кротката.

# 656
  • Галифрей
Ама тя Зоя се бърка в живота на Филип от ден първи 😂 Тя се държи все едно ги е видяла да се целуват тайно. На нея целта й да я разкара и успява.

Последна редакция: пн, 22 яну 2024, 13:17 от Диана Бишоп

# 657
На мен пък много ми хареса Елина в този епизод. Беше някак си за пръв път искрена към себе си и какво изпитва, и сме все го раздаваше силната и непокорната. Нормално е да се отдръпне от Филип и да постави правила, какво друго й остава след като явно го харесва и има чувства, но той е прекалено объркан и не може да се реши коя иска и не му стиска да вземе решение. Защо не й каже направо, че няма намерение да напуска жена си на този етап и тя да си реши какво да прави.
Преживяла е някакво разочарование с французина, и сигурно й е било необходимо доста време да се съвсем е, като едновременно с това през цялото време се е опитвала да се докаже и професионално, да покаже качествата си които като енолог явно притежава.
И не тя се метна на врата на Филип, а той започна така да се каже връзката им, като я увери, че с жена си е приключил отношения.
Стана ми неприятно за нея, че отново страда на всички фронтове и не знае по кой път да поеме. Хем е увлечена по Филип и иска да е с него,но достойнството не й позволява да се меси, хем много иска да остане във винарната. Дано да намери своя път и нещо и някой, който да я направи наистина щастлива.
Марта е по- скоро наивна и си мисли, че всичко продължава по- старо му, полага усилия, защото само това й е оставено като опция, но не мисля че го приема като свое място, смятам че даже с удоволствие би се върнала в Америка, стига да има повод. Ясно е, че няма да се разкрият сега нещата, все пак е едва 3 та серия, но се надявам да има все пак някакъв завършен финал на втори сезон, а не да останат 15 сюжетни линии недоизяснени.

# 658
Хм, колко различни сме хората... Само на мен ли този епизод ми дойде твърде вял? Да, имаше страхотни лафове, на моменти се смяхме в къщи, но ми се щеше повече динамика, все пак са 12 серии, не 50.
Между Радост и Харизанката определено ще има развитие и двамата са свежари.
Интересен ми беше Кецки, ама много му слаби ангелите на този човек. Първо на Дария се размекна, сега на Бежанска (която за комедия ми е топ, тук ми е странна). И сега без лозе къде ще ходи този човек Satisfied С този супер традиционен подход във винарството (да не казвам консервативен) не знам какво ще прави. Определено бих си купила вино направено от Елина, отколкото от него.
И друго, дали ми се стори, но Дария, когато беше на гости не пи от виното, само си допря устните до чашата?
Харесва ми Марта как се старае да влезе в света на виното, дали от бизнес гледна точка или за да се сближи с Филип, или и двете, но се старае. Докато Зоя само ходи нагоре- надолу "лае кучето" и слухти зад бъчвите.
Следващият епизод ми се видя с интересни случки, дано да е така Simple Smile

Аз съм на почти същото мнение, и аз забелязах , че Дария се направи,че пие вино . И се чудя защо, ако не пие алкохол защо просто не каза .

Стана ми смешно като видях и Елина с къс хащиризон, заразно е Joy а Дария обула нещо като клин .

Последна редакция: пн, 22 яну 2024, 13:26 от araselia

# 659
Eлина по принцип се разхожда неглиже, раздава го "каубойка". Виж за Дария тези къси клинчета ми стоят неестествено. Все пак се предполага, че "бизнес дама"
П.С. Той Филип ѝ каза, че не може да напусне Марта, обаче неговото поведение е лицемерно. Хем иска да е с Марта, заради детето, па хем да не се отказва от Елина. Елина дори заради себеуважението си започна да го реже, включително да не се докосват .Тя не е Антония да я задоволява ролята на любовница, на женен мъж.

Общи условия

Активация на акаунт