Къде срещате нови мъже?

• 33 164
  • 880
  •   1
Отговори
# 210
  • Living for Pleasure
Аз не дадох оценка, просто споделих какво виждам.
Иначе на мен ми е по-скоро смешно. Останалото човек може и сам да си го набави.

# 211
Това, което пък аз забелязах, е страхът на доста мъже от стандарта на една жена. Стига да има жилище, професия, малко повече дрехи и козметика и направо застиват в ступор. Пък камо ли да спомене лоши думи като ресторанти, екскурзии, концерти...
Рокстар, ама как така бе, ще харчиш грешни пари ли Joy Минало ти е времето за глупости, я си гледай тиганите и парцала Joy Joy Joy

# 212
  • Далечният изток
За 30-годишните е някак абсурдно дъртаци на по 50+ да са влюбени...

# 213
  • София
Любов има и то даже много по-истинска. Точно защото разсъждаваш, преценяваш, пазиш се, правиш се ... 😁 И в един момент виждаш, че просто това е човекът, който те разбира от половин дума и повече не ти трябва.

# 214
Какво, какво, средностатистическата жена над 38 почва да слага силикон и да търси финансов инструмент ли? Anguished Май ние наистина в друг свят живеем. Между другото не познавам нито една със силикон. И си търсят жените мъж да им хареса, доколкото го усещам (като страничен наблюдател). И все си имат собствени пари, не търсят чужди финансови... инструменти...
Май наистина си е от средата.

# 215
За 30-годишните е някак абсурдно дъртаци на по 50+ да са влюбени...
Наистина? Такива инфантили ли са вече 30-годишните?
"Любви все возрастьi покорньi."

# 216
  • София
Финансови инструменти има в банките. Ползвам по предназначение.

# 217
За мен на едно равнище винаги са били и трите...парите, секса и Любовта. Без едно от тях, не се чувствам никога добре във връзката.
За мен са едно цяло.

# 218
Наистина? Такива инфантили ли са вече 30-годишните?
Не са, просто само такава информация стига до тях, де да знаят че има и друго. От Витоша по-високо, от Искъро по-дълбоко и живот след 30г няма ¯\_(ツ)_/¯

# 219
Аз съм над 30, но преди 40, да кажем по средата... Ще ми се да вярвам, че има любов и над 50, обаче като гледам, какво е в приложенията за запознанства, май наистина нещата опират само до секс и пари, че дори и секс за пари. Та къде наистина се срещат тия нови мъже, ама за любов, не за само секс. Оказва се второто много лесно се открива.

# 220
  • София
Сексът винаги е бил лесен за откриване.

# 221
като гледам, какво е в приложенията за запознанства, май наистина нещата опират само до секс и пари, че дори и секс за пари. Та къде наистина се срещат тия нови мъже, ама за любов, не за само секс. Оказва се второто много лесно се открива.
Ами малко са, няма да ги намериш скупчени никъде на едно място.

# 222
Аз пак се чудя на твърдото изявление как нещата са секс и пари и това някак изключва любовта. Това, че някой има повече от две мозъчни клетки и съумява да разсъждава, не го прави пресметлив. Даже според мен е хубаво и редно хората повече да мислят и за друго, освен за любов, че май и то не им се удава особено.

Никъде не прочетох, че изключва.
Напротив, тясна връзка има, правопропорционална. Повече пари и секс - повече любов.
Факт.

# 223
Ох, какво да ви кажа тогава...работете и си изкарайте пари, да си имате самочувствие.
Като на деца в 9 клас...

# 224
Повече пари и секс - повече любов.
Значи индустрията с филмчета за възрастни прелива от любов Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт