Къде срещате нови мъже?

• 33 060
  • 880
  •   1
Отговори
# 390
  • София
То, такива напористи младоци и сега се пукат да ми пишат, на някои вярно съм им вашата леля Laughing, но всички сме наясно какво искат.

В обкръжението си имам две такива дългосрочни връзки, останаха си мъжете с жените, родиха си деца, живеят си, нищо, че има възрастова разлика и то голяма.
Въпросът е, кой на какъв компромис би бил готов. Аз лично деца не бих раждала, затова няма да си позволя да мътя нечия глава за да се верифицирам като фем фатал.

# 391
  • Пловдив
Ама вижте, откакто свят светува, партньори за единия секс много по-лесно се намират отколкото за връзка. Аз си мисля, че това е търда истина, която всеки трябва да знае. Изискванията към някой с който ще правиш секс веднъж/няколко пъти са много по-малко отколкото към някой с който искаш да имаш връзка, ерго потенциалните партньори за секс са много повече, защото по-лесно покриват изискванията.

# 392
демек, не е важно кой те харесва, ако ти не го харесваш.. Joy

# 393
  • Пловдив
На практика да.

# 394
  • София
Небенебе, сега се нарича емоционално недостъпни Laughing

# 395
-Снощи съм се напила и той се възползвал от това.
-И те е изнасилил...?
-Не ма... заминал си.

# 396
Потърси разни инициативи, благотворителни каузи, където се събират свестни хора. Пишеш ограничен бюджет, ако доходът ти е нисък, търси нови алтернативи, някак си много си се капсуловала в посока нямам, немога. Освен това ако в работата има колега, който е свободен и ти допада, какъв е проблема да му дадеш шанс.

# 397
Жените в този форум мислят само за мъже през цялото време, без съмнение сте много красиви жени. Но моля, кажи ми как е там горе в мечтите виждаш ли идеалния мъж? Grinning

# 398
Само че мислят и за свекърви, и за парфюми, и за детски градини и болести, и за манджи, и за пътувания и хотели, и за всякакви неща, зависи коя тема четеш.

# 399
  • Пловдив
Жените в този форум мислят само за мъже през цялото време, без съмнение сте много красиви жени. Но моля, кажи ми как е там горе в мечтите виждаш ли идеалния мъж? Grinning
Точно тъй. САМО за мъже си мислим през цялото време. За нищо друго не мислим, нямаме никакво свободно време от мислите за мъже, постоянно сме в търсене на идеалния. Ма как може жена да мисли за нещо друго освен мъж?

# 400
По-интересно в духа на темата е къде да се срещнат средно поне привлекателни мъже, с образование, интелект, доход над средния за страната, работа със стандартно работно време, самостоятелни, самоиздържащи се, с добра хигиена, подкрепящи, със семейни ценности и да вдигат тежко. Това е най-базовото описание на мъж, който просто 'става', без да е УАУ и да се избиват жените за него
Ами подходи математически - ако приемеш, че тези качества не са корелирани, тоест дали един мъж е семейно ориентиран не зависи от това дали е богат или беден, тогава просто трябва да умножиш вероятностите за всяко едно от качествата, за да получиш вероятността да срещнеш мъж с всички изброени качества.
Най-лесното е това за среден доход: 50% от мъжете имат над средния, той затова е среден (приемам, че медианен имаш предвид).
Другите качества е трудно да се дадат точни проценти с каква вероятност се срещат, но определи си ги приблизително: 30% от всички мъже са физически привлекателни; 50% са с добро образование; 30% са с висок интелект; 80% работят с нормално работно време; 80% са самостоятелни, 60% са семейно ориентирани, и т.н. за всички, които си изброила.
Добави и вероятността да е несемеен, можеш да поровиш в НСИ колко от пълнолетните мъже са необвързани, да речем 30%.
И сега почни да умножаваш: 0.5*0.8*0.6*0.7*0.3* * *  и ще се получи със сигурност нещо по-малко от 5%
Така че би трябвало да си доста голяма късметлийка, за да намериш всичко търсено в един мъж. И ти го наричаш просто "ставащ" без да е УАУ. А мъж УАУ сигурно има 0.001% вероятност да срещнеш.
Така че снижи летвата малко.

# 401
Крис, статистиката не е релевантна в любовните отношения. Никъде не става дума за химията за харесване, на напасване на характерите,  за еднаквата визия за живота и не на последно място съвместимостта в секса. 

# 402
Значи, много оптимистични проценти за интелект, самостоятелност, красота и останалото сте заложили Simple Smile
И въпреки това хората си намират чифта, може би в една среда виреят сходни елементи, може нещо друго, но е факт, че се намират един друг Simple Smile

# 403
  • France
Криско, слънце мое, изчислението ти пак не е вярно.

# 404
  • София
Статистика на форума не разбира любовта....

Общи условия

Активация на акаунт