Къде срещате нови мъже?

• 32 966
  • 880
  •   1
Отговори
# 615
Ааа, за бетона колегата рф ще каже! Ако някой от неговите юнаци прилага икономически тормоз върху жена си, да се разменят и тя да бърка бетона, пък после да го тормози тя в къщи.

# 616
  • София
Викаш, мъжът, че теоретично е физически (по) способен да бърка бетон, има право да се налага над жената, ама жената, че ражда, няма право на един апартамент... Тц, тц. А мъжете, дето не работят физически труд, те имат ли същите права? Бизи, ти се оглеждаш за бетонджия или камионджия, нали? Laughing

# 617
  • София
Ахаа, щом е камионджия, трябва да му оставя апартамента. Има логика, дето викаше Ники Кънчев. Така да бъде, амин.

# 618
На апартамент, кола или каквото и да е друго има право всеки, който е изкарал парите да ги купи.
На дете разбирам да купиш апартамент (то така или иначе ще остане за него в наследство, дори на свое име да го купиш).
Но на жена, която е способна да работи колкото желае и да изкара сама колкото пари желае - не го разбирам.
Ако е избрала да изтъргува това, че ще роди дете на някого срещу това да й купят апартамент - това си е тяхна работа, ако са взаимно съгласни. Аз не бих правил такива сделки - избрал съм да си родим деца и да си ги гледаме заедно с жена ми, без други уговорки. Но който иска - нека си прави, те хората всякакви брачни и предбрачни договори си правят.

Последна редакция: ср, 24 яну 2024, 18:57 от chris78

# 619
  • France
Споко, бе, Бизи, не ми се доказвай на мен, имаш целия ти живот да се доказваш пред себе си. Wink
Аз просто ти давам приятелско напомняне за някои неща.

Ох, колко тираджийки само във форума има, да ти се завие свят Joy Но е хубаво да си вярваш, че си необходим.

Между другото имаше тук една потребителка - Тайра/Ксения, с много... странен вкус към мъжете. Последно беше много доволна, че мъжът ù щял да купува апартамент(и) на неродените им деца. С други потребителки се опитахме да ù обясним защо това въобще не е добра идея и че е далеееееч по-добре да ù ги закупи на нейно име. Не знам дали ни послуша, скоро след това изчезна.

# 620
😂 не съм се впрегнала, че да трябва да се успокоявам, Филомена. Благодаря ти за приятелското напомняне, но аз не планирам нещо, толкова нетипично за жените в детеродна възраст. При нас правото на заплатено майчинство е 6 месеца, след това на много майки сърце не им дава да оставят малкото бебе на ясла и който има възможност при работодателя и финансов буфер, минава на половин работен ден още година, две. Положението е, естествено, временно Simple Smile Има и други аранжименти. Нямам проблем и бъдещият съпруг да излезе по бащинство, или да намали работното време, ако желае. Мога да издържам аз семейство безпроблемно, но бих предпочела аз да си гледам децата.

# 621
  • France
Ама разбира се, Бизи, на много места е така. И положението е "временно". Поне докато детето тръгне на училище.

# 622
Само не разбрах, какво лошо има мъжът да купи кола или апартамент на жена си, като има възможност?

# 623
  • France
Е, как? На Криско не му харесва.

# 624
Жената нали работи? Да си купува сама апартамента!

# 625
Жената нали работи? Да си купува сама апартамента!

А ти за чий си й тогава? Тя нека си работи, да си има за нея и децата.

# 626
Ама чакай, нали сте независими и силни?

Мъжът е по-нежният и слабият във връзката, вие сте по-борбените и силните. Даже трябва да е обратното - вие трябва да подарявате на мъжете си апартаменти, не да очаквате от тях такива!

# 627
Само не разбрах, какво лошо има мъжът да купи кола или апартамент на жена си, като има възможност?
Да си купуват, ама да е за двамата.
Жена му да не му е любовница, че да и купува апартамент и кола.

# 628
  • France
Много интересни мъжки коментари.

# 629
Защо евтинеете с по един апартамент, искайте си направо замък.

Общи условия

Активация на акаунт