Програма за подмладяване - диета с кленов сироп или сироп Madal Bal - тема 13

• 8 815
  • 96
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте ,момичета
Има ли други от вас ,които правят програмата ?
Днес ми е 3-ти ден, чувствам се добре . Само 1-вия ден имах силно главоболие ,но то изчезна.

Здравей, аз днес приключих захранването след 7-дневно гладуване. Мисля да премина на испанската версия.

Здравей ,мила 🥰
Колко свали ? И справи ли се с глада по време на захранването?
На сиропа издържам и за сега нямам проблеми ,но се притеснявам за захранването .

Свалих общо 6 кг - от 70.7 на 64.5 - 5кг по време на гладуването и още 1кг по време на захранването.  За мен захранването беше по-лесно отколкото гладуването, тъй като организмът ми беше свикнал без храна. Хубавото е че вече имам нужда от съвсем малко храна, за да бъда сита. Стискай зъби, заслужава си. Чувствам се много по-добре отколкото преди и оценявам най-елементарните храни като например краставица и ябълка. Успех! ♥

# 76
Здравейте ,момичета
Има ли други от вас ,които правят програмата ?
Днес ми е 3-ти ден, чувствам се добре . Само 1-вия ден имах силно главоболие ,но то изчезна.

Здравей, аз днес приключих захранването след 7-дневно гладуване. Мисля да премина на испанската версия.

Здравей ,мила 🥰
Колко свали ? И справи ли се с глада по време на захранването?
На сиропа издържам и за сега нямам проблеми ,но се притеснявам за захранването .

Свалих общо 6 кг - от 70.7 на 64.5 - 5кг по време на гладуването и още 1кг по време на захранването.  За мен захранването беше по-лесно отколкото гладуването, тъй като организмът ми беше свикнал без храна. Хубавото е че вече имам нужда от съвсем малко храна, за да бъда сита. Стискай зъби, заслужава си. Чувствам се много по-добре отколкото преди и оценявам най-елементарните храни като например краставица и ябълка. Успех! ♥

Изключително много се радвам за теб ,мила и се надявам винаги да се чувстваш така 🤗
На този етап не изпитвам абсолютно никакъв глад и се притеснявах за захранването ,но щом казваш ,че не е толкова трудно,значи не е .
Може би всичко е до нагласа.
Благодаря ти 🥰🩷

# 77
Изключително много се радвам за теб ,мила и се надявам винаги да се чувстваш така 🤗
На този етап не изпитвам абсолютно никакъв глад и се притеснявах за захранването ,но щом казваш ,че не е толкова трудно,значи не е .
Може би всичко е до нагласа.
Благодаря ти 🥰🩷
[/quote]

Със сигурност е до нагласа, всичко е в главата. Всичко се постига, когато имаш желание, дисциплина и мотивация. Вярвам, че ще се справиш и ще се похвалиш със страхотни резултати.

# 78
Спомням си, че си повтарях, че гладът е само мисъл, не подейства. Към 6-7 ден треперех от безсилие. Аз работя само нощни смени и понякога съм доста заета, не е като да седя в офис на един стол. Също не винаги си отспивам.

# 79
Спомням си, че си повтарях, че гладът е само мисъл, не подейства. Към 6-7 ден треперех от безсилие. Аз работя само нощни смени и понякога съм доста заета, не е като да седя в офис на един стол. Също не винаги си отспивам.

Разбирам те мила и имам опит с нощните дежурства и 24 часови дежурства.
Просто трябва да пиеш много вода и чай , както и кафе , лично аз не съм се отказала от кафето и не мога да си го позволя да се откажа. Януари месец отново ще правя пречистване ,но смятам тогава да премахна и кафето и като цяло да го спра и за вбъдеще, но на този етап нямах подготовка за спиране. Смятам преди пречистването в средата на януари ,то да намаля кафетата до 1 на ден и като започна програмата да го спра изцяло.
Ден 6ти от гладуването - чувствам се много добре , не изпитвам глад , наспивам се много по-бързо , кожата ми е мека и пъпчиците, които ми избиха вече завяхват. Моята кожа е от омазнен тип и сега е просто прекрасна , няма го това омазняване в Т -линията и е изключително мека. Една от основните причини поради които правя пречистването е кожата. Изчиства се и се елиминира излишното омазняване.
Като кг може би съм свалила 4-5кг ,но видимо съм свалила и това ме радва.
Вчера нямах време да си правя коктейл и бях само на водичка (при това бях и на рожден ден). Прибрах се късно и реших да си легна без да си правя коктейл. Това е от мен за сега.

Не се отказвайте момичета 🩷

# 80
Здравейте ,момичета 🩷🎀
Днес ми е 9ти ден ,чувствам се чудесно .
Не знам колко кг. съм свалила ,но видимо съм отслабнала (а мен това повече ме вдъхновява от цифрите на кантара) . Според кантара съм свалила около 4-5кг. (Не мога да кажа с точност ,но аз имам и здравословни проблеми и при мен става изключително трудно свалянето,но предпочитам по този начин отколкото с лекарства....).
Аз имах сироп Мадал Бал от 500мл. и е останало 1/3 от него ,ако не и половината . Но аз 2 дни от тези 9 имам само на вода и чай ,а и пия по 2-3 коктейла на ден ,като не измервам с лъжици, а си слагам на око (и преди съм правила този режим). Пия по 2 кафета , 2-3 коктейла , 3-4 чая от мента или пък билкови (вчера пих и плодов от ананас ).Горда съм от себе си ,защото вчера бях на Коледния базар на НДК и не се изкуших от греяното вино (виното ми е слабост;д) или пък всички останали неща за хапване ,а минах само с един плодов чай .
Щастлива съм от резултатите ми , ще го карам 10 дни и 11ти ще ми е с ориз и след това ще правя захранване.
Ще пиша отново !

# 81
Не пий вино. Само вода. Даже и кафе - кафето отнема от енегрията ни (съм чела).

# 82
Не пий вино. Само вода. Даже и кафе - кафето отнема от енегрията ни (съм чела).

Не съм пила вино (явно не съм го обяснила добре) , а без кафето не мога ,тъй като :
1. Нямах подготовка за да го спра (трябваше да го намаля драстично).
2. Чувствам се страшно отпаднала без кафе, тъй като на денонощие спя малко часове .
3. Затова съм го намалила до 2 кафета на ден .
4. При следващото прочистване ще бъда без кафе , още около празниците ще го намаля на 1 дори и ще се опитам да го спра още тогава.

Днес междинен ден , туко що сложих да си сваря био оризът и се надявам все пак водата ,която ще остане да не е много и да не е гадна 😀
Чувствам се чудесно
Тези 10 дни минаха неусетно и имам огромна видима разлика ,а кг-тата мисля че са около 5 ,но не съм сигурна ,но и очаквам и МЦ.
Ще ви пиша отново как върви захранването.
Целувки и прегръдки от мен 🩷😍

# 83
Здравейте, подходящо ли е при инсулинова резистентност? Обмислям да направя 10 дни на сиропа.

# 84
Сиропът има калории, виж му състава и ако за човек с инсулинова резистентност е позволено да приема тези калории на ден, логично е да може, то е като храна за теб. Провери дали тази 'храна' ти е забранена или не? Ти няма да си гладна по време на диетата.

# 85
Здравейте , от днес започвам отново сиропа. Празниците минаха леко и съм качила около 2кг.,но това е задържана вода.
Пожелавам на всички успех с пречистването и бих се радвала да има и други с които да сиропуваме 🥰❤️

# 86
Здравейте, момичета! И аз сега ще направя 10 дни, не съм правила програмата от 10 години, когато бях много доволна...Фаствам....понякога чистя 3-4-5 дни, но дотам. Много неща здравословно се понасъбраха и вече прекалено постоянно съм в горните тъжни граници на килограми, време е това да се промени отново Simple Smile Успех на всички Simple Smile))

# 87
Здравейте! Някой ще започва ли от утре, понеделник (16/02/2025)?

# 88
Здравейте! Много се радвам за въпроса Ви! Аз точно влезнах да видя ще има ли някой от утре 17.02. , до сега само четях, дори нямах регистрация и искрено се зарадвах. Да, от утре понеделник 17.02 ще стартирам. Ще започнем ли заедно? Наистина се нуждая да знам, че има още един човек. Само едно нещо  ме безпокои, тази седмица ще са минусови температурите и малко или много се опасявам от спад на имунната система през този период, знам, че би трябвало да се рестартира, обнови, засили и прочие, но преди много години, когато направих края на януари началото на февруари 10 дни, после през март се разболях тежко, може би няма общо. След това съм правила кратки, много бих искала да направя пълната програма. Ако някой има опитност относно имунитета, ще се радвам да пише. Благодаря Ви!😊

Последна редакция: пн, 17 фев 2025, 00:07 от venus_k

# 89
Здравейте! Много се радвам за въпроса Ви! Аз точно влезнах да видя ще има ли някой от утре 17.02. , до сега само четях, дори нямах регистрация и искрено се зарадвах. Да, от утре понеделник 17.02 ще стартирам. Ще започнем ли заедно? Наистина се нуждая да знам, че има още един човек. Само едно нещо  ме безпокои, тази седмица ще са минусови температурите и малко или много се опасявам от спад на имунната система през този период, знам, че би трябвало да се рестартира, обнови, засили и прочие, но преди много години, когато направих края на януари началото на февруари 10 дни, после през март се разболях тежко, може би няма общо. След това съм правила кратки, много бих искала да направя пълната програма. Ако някой има опитност относно имунитета, ще се радвам да пише. Благодаря Ви!😊
Здравейте! Някой ще започва ли от утре, понеделник (16/02/2025)?

Здравейте момичета Simple Smile
venus_k, аз ще започна дългата програма или от 20.02.25 или 24.02.25 по лични съображения, обикновено не правя подготвителен ден, не правя и междинен между програмата и захранването. Ако нещо те притеснява или имаш нужда да си поговориш по време на програмата, аз съм насреща Simple Smile

malkopohci, аз ще започна тези дни дългата програма Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт