Майски бебета 2024г. - Тема 5

• 32 874
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
Благодаря вииии🩷тортата е от нета ест 😁ама си е идейка

# 526
Честит Рожден Ден, mimi9999!
Аз ходих на ФМ при доц. Томова, която е детски кардиолог. Каза че всичко е наред и може би няма да ходя на фетална ехокардиография.

# 527
Няма да влизам в болница, ще пробвам с моя магнезий дали ще намалят контракциите и ако не помогне ще ми включат коринфар.
Някой има ли опит с него?

# 528
mad_hatter,Коринфар пише,че е за високо кръвно.И е противопоказно за бременни.Защо искат да ти го изпишат?

# 529
И аз го погледнах и се притесних, но на английски попаднах на медицински статии, че се ползва за токолитик и спиране на контракции и не е противопоказен, дано не се стига до него де 🙏🙏🙏.

# 530
Mimi9999, честита да си! Здраве, спокойствие и много щастливи дни!!

Момичета, в 21г.с. съм и АГ ме посъветва да отида на детски кардиолог за бебчето. Нищо не я притеснява за момента, но нека специалист да види сърчицето и евентуални мехурчета ако има (както при раждане някой бебета имат незатворена клапа/мехурче). Някоя от вас ходила ли е?

Много странно - вечер ми е най-удобно да си спя на корема, никак не мога да се обърна на една страна. Дали не натискам бебчо така?

Оо по корем изобщо не е добре ,как...Само на една страна или по гръб ,ако по гръб не ви е лошо.Най-добре е на една страна ,по корем шанса да се натисне детето и свързаните с него придатъци не е малък..И аз преди спах по корем,но си изградих нови навици в името на бебето...За добро ви го казвам само,че не е хубаво  ,дано на детето да не стане нещо ,натискате го така.
Благодаря вииии🩷тортата е от нета ест 😁ама си е идейка

Честит рожден ден.Пожелавам ти здраве за теб и цялото ти семейство,щастие ,уют,спокойствие,късмет.Да ти е лека и безпроблемна до край бременността ,и да се радвате м.Май всички на едно прекрасно  ,здраво бебоче ! 🥳🍀🙏

Последна редакция: чт, 18 яну 2024, 16:39 от Mims1900

# 531
Честит рожден ден и от мен, Мими! 🌻Бъди здрава! Пожелавам ти спокойна бременност и една прекрасна година! 
Днес и малката ми племенница става на 2.😊

Момичета, аз имам въпрос към тези от вас, които пият Алеракт. Казали ли са ви още колко време трябва да го пиете? И приемате ли магнезий допълнително? Интересно ми е, защото аз го пия от 4 месеца вече и моят АГ каза, че ще си го пия до края. Изписа ми и допълнителен магнезий на Биолектра, въпреки че Алеракт също съдържа магнезий.

# 532
Честит рожден ден и от мен, Мими! 🌻Бъди здрава! Пожелавам ти спокойна бременност и една прекрасна година! 
Днес и малката ми племенница става на 2.😊

Момичета, аз имам въпрос към тези от вас, които пият Алеракт. Казали ли са ви още колко време трябва да го пиете? И приемате ли магнезий допълнително? Интересно ми е, защото аз го пия от 4 месеца вече и моят АГ каза, че ще си го пия до края. Изписа ми и допълнителен магнезий на Биолектра, въпреки че Алеракт също съдържа магнезий.

Аз пих Алеракт близо месец и половина. Но след като ми включиха Магнерич в максимална доза, реших, че няма да пия и Алеракт. Все още не съм спряла витамините Премама Дуо, в които също има витамин В6.

# 533
Аз също пия Алеракт веднъж на ден.От началото го пиех 2х1.И аз май ще го пия до края,Аг всеки път ми казва да си продължавам лекарствата.А пия и Магнерот.

# 534
Ние си купихме количка. Не взехме предната промоция, защото ММ реши, че го блазни новият модел и днес видяхме, че е на 20% намаление и след работа минахме да я вземем.
Това ни е първата покупка за бебчето и дооста се развълнувах.

# 535
Аз също пия Алеракт 2 по 1 и ще го пия до края. Предстои ми започване и на Магнерич и тъй като имам чревни проблеми, някой имал ли е разхлабване от него? Изписан ми е 2 пъти по 1 таблетка.

# 536
Аз също пия Алеракт, едновременно и Магнерот 500. Не знам кое разхлабва, ама проблем с изхождането нямам 😁

# 537
Момичета, утре съм на фетална, дайте някакви съвети за храна/напитки/активности, които ще раздвижат бебчо, за да можем хубаво да го огледаме 🤓

# 538
Здравейте, момичета Heart не знам вече дали съм се включвала тук Grinning Живеем във Варна, чакаме момченце, термин 20.05 амааа май се очертава да е по-раничко Grinning

# 539
pauly, аз нищо по-специално не съм правила, П-р Марков малко по силничко ме натисна на няколко пъти, предполагам, за да се раздвижи бебето. Иначе бях чела, че пращат момичетата да се разходят, да пият кола. Моята госпожица винаги реагира след като хапна сладичко, ако си забелязала твоето бебе да реагира на някаква храна може да си вземеш.

Общи условия

Активация на акаунт