Майски бебета 2024г. - Тема 5

• 32 855
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
Да, и той реагира на сладичко. Май ще закусвам с кола и шоколад 😎

# 541
Аз също пия Алеракт, едновременно и Магнерот 500. Не знам кое разхлабва, ама проблем с изхождането нямам 😁

Алеракта ,понеже е в по-малки дози магнезий от Магнерота например ,не ме разхлабваше .Но с увеличаване на дозата на магнезий(добавянето на Магнерота) ,имах такива смущения около 1 седмица.Спрях Алеракта ,защото не ми казаха да има нужда и двете да приемам,на мен ми трябваше магнезий просто и избрахме Магнерот 500 .Намалиха ми дозата на магнезий(от 3 по 2 ,на 3 по 1) ,разхлабването се оправи ,дори в по-късен етап имах и запек.Понеже имах повече болки си бях позволила да пия с 1 повече Магнерот ,и отново имах разхлабващ ефект.Та определено е до дозата на магнезий ,той разхлабва.

# 542
Момичета, утре съм на фетална, дайте някакви съвети за храна/напитки/активности, които ще раздвижат бебчо, за да можем хубаво да го огледаме 🤓
И аз нищо специално преди да тръгна ходих до тоалетна,знам ли колко ще чакам.😁Пих кола само това ме събуждаше пък и викам да се раздвижи бебето 😁слабо много малко успя да снима лицето 😁не ме е пращала да се разхождам и връщам

# 543
Мен ме предупреждаваше да не мърдам, когато снима, за да не се размазват снимките. Много ясни и хубави станаха снимките, направо нереални. 💗 С голям кеф си ги гледам, даже мисля да си ги изкарам! 💗💗💗

# 544
И преди и сега все не случвам на хубави снимки на фетална 😁

# 545
Колкото и тъпо да прозвучи и аз много се надявам на хубави снимки и за това искам да го раздвижа 😀
Разбира се, че на първо място се моля всичко да е наред и малкото ми да е здравичко. Просто на последния преглед го видях какъв е хубавец и искам да си го имам и да си го гледам 😊💙

# 546
Аз бих си приготвила кола и сладичко за всеки случай, но не бих хапвала предварително, защото пък, ако е много активно пак не стават хубави снимките. На късмет си е 😄
При мен пак започна да зацапва, ще продължавам Дицинон, добавиха ми и Индометацин свещички 2 пъти и утре пак ще говоря с АГ. Май много бързо се зарадвах, че няма да съм в болница 😅.

# 547
Колкото и тъпо да прозвучи и аз много се надявам на хубави снимки и за това искам да го раздвижа 😀
Разбира се, че на първо място се моля всичко да е наред и малкото ми да е здравичко. Просто на последния преглед го видях какъв е хубавец и искам да си го имам и да си го гледам 😊💙

Хапнете по 1 суфле и ще имат енерджи 😃,днеска моята ме нарита след суфлето 😆😆Много лесна и мързелива рецепта предлагам,при желание 😅 👌

# 548
Моя бебок досега никой не го е хващал да спи. Всички, които са го гледали, са отбелязвали колко е немирен. Чак почвам да се притеснявам как ще е, когато се роди. 😄Сега ще видим как ще е на втората фетална идната седмица.

# 549
Мойто бебе беше много кротко на феталната и на прегледа при АГ.Не спеше,просто си стоеше така Grinning За това ме пратиха на разходка и да пия кока кола та да се завърти.Иначе не съм усетила да шава повече като ям сладко.А иначе си похапвам всеки ден Grinning

# 550
*BlackOrchid* добре дошла, аз също съм от Варна ☺️

Относно алеракта и аз го пия по веднъж на ден и заедно с него магнерот по 2 пъти. И двете ще си ги пия заедно в обозримото бъдеще по съвет на АГ

# 551
И моята след сладко я усещам, че става по-активна.
Но тя принципно на всички прегледи много шава, така или иначе. Като цяло няма спирка 😁
Мари, и аз имам такива притеснения честно казано, но една позната наскоро роди, нейното беше същото, но след като се роди е доста спокойна.

# 552
Аз заради диабета (не гестационен, тип 2) не ям сладко, ама понякога пия малко кола или фанта без захар и бебето полудява. Даже с газирана вода става. Баща му много обича всякакво газирано и го бъзикам, че се е метнало на него. 😀
Момичета, как сте с пулса? Началото на декември бях на кардиолог заради високи кръвно, в момента с Допегит нямам проблеми. Но от няколко нощи се улавям, че като се събудя да се намеся или до тоалетна пулсът ми е висок. Чудя се дали другата седмица пак да отида или да изчакам началото на февруари за прегледа при АГ.

# 553
И моето бебе не се спира, много е активна. На феталната си беше качила ръката и единия крак на главата и нищо не се видя на 3D-то. Grinning

JustLinn, честито за количката, на коя се спряхте?

# 554
И моята беше с двата крака на главата, даже лекарката вика, че си ги държи и много шавала. Аз няма никакви хубави снимки от феталната, ама какво да се прави.

Marisol. - Ние се спряхме на Cybex Balios S lux 2023 може би един от доста препоръчваните модели по магазините. В момента в Raya toys имат 20% на количката и кошовете и понеже имаме магазин до вкъщи я взехме веднага. Само кошница за кола не взехме, но искаме да преценим още малко модели и да изчакаме някое намаление разбира се.

Общи условия

Активация на акаунт