Майски бебета 2024г. - Тема 5

• 32 769
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
Не казвам, че проблема е в частните, но те като си спрат ЗК и искаш-не искаш ще отидеш на частно и то пак малко се обезсмисля идеята за ограничение на епидемията. Няма да отидат тези, които наистина нямат възможност за частен преглед.

# 586
Не казвам, че проблема е в частните, но те като си спрат ЗК и искаш-не искаш ще отидеш на частно и то пак малко се обезсмисля идеята за ограничение на епидемията. Няма да отидат тези, които наистина нямат възможност за частен преглед.

Така е, ама като съм дала 1000 лв. за пакет и ми изгорят прегледите и изследванията, държавата ли ще ми ги върне Grinning Ще си търся правата от частника, който няма право да ми откаже.

# 587
В такива случаи на епидемия, частника, който ти е взел 1000 лв за пакет, трябва да има начини как да се справи, в случай, че трябва да бъдат забранени и частните прегледи. Като връщане на пари или други компенсации. Аз също се следя на частно и съм против спирането на всякакви прегледи, защото хората имат нужда от лекарска помощ. Може на пръв поглед да няма притеснение за сериозен проблем, но никога не се знае от къде какво ще излезе.
Примерно моята лична стриктно си провежда ежегодните прегледи - кръвно, ЕКГ. Вика си бабичките на профилактика. Ето такъв тип прегледи, незадължителни, могат да бъдат отменени, но всичко друго - не виждам как.

# 588
Здравейте дами ,някоя ползвала ли е полижлинакс или клотримазол (глобули )по време на бременност? Бях при два различни аг и единия каза едните глобули ,др -другите ? В 26г .с съм .

# 589
Ползвала съм полижинакс, той често се изписва, аз съм доволна.
Аз съм в болница, надявам се понеделник да ме пуснат. 🤞🤞🤞

# 590
Ех не можа да ти се размине 😔

Как си? Как се чувстваш?

Аз вече нямам търпение да дойде прегледа на 31. На 29 ще правя и огтт, кръв и урина и се надявам всичко да е наред.

# 591

Желая ти бързо да се оправиш ,вярвам ,че всичко ще е наред ,бебчо ще е добре.Стискам палци бързо да се нормализират и овладеят нещата и повече да няма проблеми.Не се отчайвай само,защото ще се наредят нещата ,ще избутате още ,само вярвай силно ,мисли си хубави неща ,и се опитай да не се поддаваш на негативни емоции ,представяй си щастливия финал .Намаля ли кървенето сега там със системите ,какво казаха лекарите?

# 592
Бързо възстановяване , в коя седмица си ползвала полижлинакса Simple Smile?

# 593
Добре съм, за всеки случай ме приеха да не изпуснат нещо, защото не се подобрявам достатъчно според моят АГ, надявам се кървенето да спре, но да видим.

Моята прогноза е, че поне до април ще избутам, рогата зодия усещам е това в корема ми. 😄
никол и в 18, и в 26 и в 35. По принцип преди 12 г.с. само не го препоръчва АГ.

# 594
Добре съм, за всеки случай ме приеха да не изпуснат нещо, защото не се подобрявам достатъчно според моят АГ, надявам се кървенето да спре, но да видим.

Моята прогноза е, че поне до април ще избутам, рогата зодия усещам е това в корема ми. 😄

Разбира се ще се избута.Лежи си сега ,то и самото лежене е част от лечението. Ще е всичко ок.

# 595

Бързо да спира това кървене, те разбраха ли от какво е? Какво ти вливат?

# 596
mad_hatter, бързо да се стабилизират нещата! ❤️
Как е състоянието на духа?

# 597
mad, стискам палци бързо да се оправиш и да се прибереш вкъщи! 💗

# 598
Благодаря на всички ❤️🤗
the happy, Ами не шийката и плацентата изглеждат добре. Но трябваше май да е спряло от дицинона, според АГ продължава заради контракциите. Вливат ми кормагнезий, папаверин, слагам свещички Индометацин и утре ще давам стерилна урина.
Чакаме и резултатите от микробиологията, да видим.
То се оказа, че ние имаме билети за мюзикъл във вторник 😅, но ще ги използва сестра ми.
Оптимистично съм настроена, вече съм 24 седмица все пак, и се надявам да ме стабилизират достатъчно за да мога да прекарвам по-пълноценно времето с малкия, че ни липсва и на двамата.
Просто не ми върви януари, февруари - трета бременност този период съм в болница 😄, но предните пъти март вече се бяха подобрили нещата, та стискам палци 🤞🤞🤞🤞

# 599
mad_hatter, стискам палци бързо да мине това неприятно преживяване!

Общи условия

Активация на акаунт