От Великобритания до България – превоз и закупуване на поръчките ни – 25

• 58 519
  • 741
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте, има ли директна доставка до България от https://www.houseoffraser.co.uk/ или става само с превозвач?
https://help.houseoffraser.co.uk/support/home#folder_80000357190 European Delivery Costs

# 211
Здравейте! Някой има ли информация за … вече историческия курс 1348 от Англия с GGBG…? Вече 5 седмици пътува. Днес ми отговориха, че още бил на митница.

# 212
Здравейте! Някой има ли информация за … вече историческия курс 1348 от Англия с GGBG…? Вече 5 седмици пътува. Днес ми отговориха, че още бил на митница.
При взимане на предишната ми бяха казали,че вчера 13.09 ще е тук,но и аз вчера се чух с тях и казаха,че тече и физическа и документална проверка и изобщо не е тръгнал курса от нея и не знаят кога и ще
пуснат мейл на вс,когато имат информация

# 213
Случвало ли се е такова забавяне досега, има ли вариант да не дойде?

# 214
При взимане на предишната ми бяха казали,че вчера 13.09 ще е тук,но и аз вчера се чух с тях и казаха,че тече и физическа и документална проверка и изобщо не е тръгнал курса от нея и не знаят кога и ще
пуснат мейл на вс,когато имат информация
На мен не ми се вярва чак месец и половина / почти/ да висят по митници . По Коледа имаше пак забавяне, но сега не знам каква е причината…. От Китай ми идват по-бързо пратките.  Най-много ми е неприятно, че не
дават никаква информация, ами когато  пусна запитване ми отговарят с copy paste  едни и също отговори. Всеки може да изпадне в кофти ситуация, но отношението към клиента им е пренебрежително. Определено ще ползвам вече друг превозвач.

# 215
Днес ми казаха, че бил задържан на австрийските митници по сигнал. Търсели нещо. Не знаят кога ще дойде. Странно, че дават различна информация на различни клиенти.

# 216
На 3-ти септември ми отговориха, че бил задържан на Австрийската митница. Днес сме 16-ти… Две седмици проверки…? Миналата седмица пак ми отговориха същото и поискаха да им пратя документ какво и от къде съм поръчала и на каква стойност. И пак нищо….

# 217
  • София

Питах. Няма шанс ми казаха. На Австрийската граница е и имат право да го държат 30 дни. Вероятно толкова щели да го задържат, законовия максимум. Някой се е заял явно.
Всичко друго след него ми пристигна.

Аз имам и въпрос - някой връщал ли е нещо до продавач в ибей. Как е най- подходящо? Доставено е с ggbg.

# 218

Аз имам и въпрос - някой връщал ли е нещо до продавач в ибей. Как е най- подходящо? Доставено е с ggbg.

С пощата съм връщала.

# 219
  • Варна
Наскоро някой да е поръчвал отBoots.uk? С това електронно меню за избор на адрес, май не успях да напиша, точни адрес на Gabieli и сега даже не знам, къде ми е поръчката. Опитах се да им пиша, те отговарят само служебно...Преди да поръчам, опитах и адреса на Шоппер да впиша, пак без успех.

# 220

Питах. Няма шанс ми казаха. На Австрийската граница е и имат право да го държат 30 дни. Вероятно толкова щели да го задържат, законовия максимум. Някой се е заял явно.
Всичко друго след него ми пристигна.

Споменаха ли откога се броят тези 30 дни?
До ЮК или Германия ще връщате?

# 221
Като цяло още на 26.08 получихме мейл,че тече задълбочена митническа проверка,а се знаеше преди тази дата тк че не знам дали вече не отиват нещата към 30дни:)
А дали ще имаме проблеми с пратките си,някакво допълнително омитяване или нещо подобно тк е ясно,че много от нас транспортират скъпи вещи.

# 222
  • София
Не знам от кога ги броят. Пише, че курсът е тръгнал на 11 август. Според мен вече наближават 30-те дни, да.

До UK евентуално ще се наложи да връща щм.

# 223
Не знам от кога ги броят. Пише, че курсът е тръгнал на 11 август. Според мен вече наближават 30-те дни, да.

До UK евентуално ще се наложи да връща щм.

Аз имам 2-3 връщания до Ибей ЮК, ползвам Пощите. Два съвета:

Като предоставяте тракинга на Ибей, изберете като доставчик Royal Mail, а не БГ Пощи. Royal Mail поемат доставката на английска почва и тракинг системата им е по-добра от нашенската, която понякога не изписва, че пратката е доставена.

Снимайте си кашона да се вижда какъв адрес на получателя сте написала. Помолете служителката в Пощата да препише внимателно данните (най-вече пощенски код и адрес) в системата. Има немалка вероятност да се наложи да доказвате, че пратката наистина е пратена до посочения адрес на продавача. Имах случай, в който служителката беше объркала една буква в пощенския код и ако нямах снимка на адреса на кашона, нямаше да ми платят.

# 224
  • София
Благодаря за съветите, може ли малко пояснение по първия - нали тук в пощата ще ми дадат траинг, как намесваме Roayl Mail?

Общи условия

Активация на акаунт