От Великобритания до България – превоз и закупуване на поръчките ни – 25

• 58 441
  • 741
  •   1
Отговори
# 525
  • Varna
Курс на 5.03 пристигнал на 13.03
Курс на 25.03 съм го взела на 10.04.

Пратките за него са пристигнали в склада им на 18.03.
Както и да го смятам, никак не ги изкарвам 5 дена.

Никога не съм им била фен, особено като едни пратки от испания навремето ги чаках грандиозно дълго, и съм супер доволна че габко възстановиха.
Аз не съм казала,че е нямало забавяне,но справката ми от последните 6 месеца срещу твоите два курса преди година е доста субективно.Исках да покажа на karakolio1,че явно отдавна не е поръчвал,понеже каза,че не знае откога не е чувал за редовен курс и явно поне от половин година не е ползвал доставчика за да изрази някакво мнение.
Ти направо ги уби🤣🤣🤣
Той човека явно е пускал само за Коледните празници.Защо така го нареди?
Аз поръчвам също редовно и само няколко пъти миналата година имах забавяния ,но беше пролетта мисля ,а аз поръчвам много бизнес консумативи в големи количества и винаги гледам да съм първа щом курса е тук.

# 526
Ми айде още анекдотични примери, които не показват нищо:

Курс 1357 - потеглил на 02/09 - пристигнал на 12/09
Курс 1388 - потеглил на 25/11 - пристигнал на 02/12

И сега стана тя, каквато стана - не можем да разберем кой е жив и кой е убит, и кой повече поръчва, та да може да изрази лично мнение. Sad

# 527
  • Varna
E,тя нали същото каза,ти явно не си прочел.
Просто някой посочваше 2седмици,а ти 10 дни и пускаш някакви факти от преди година и явно не ползваш услугите им често за да знаеш как е в действителност.
Иначе всеки има право да си изразява мнението без значение колко пратки получава,но стига да не си измисля.

# 528
Ясно е, че говорят пълни глупости и протакват, но някой скоро да е ходил на място и да има нова информация за злополучния курс на GGBG? Че Коледа мина, януари и той почти, интересно новата версия каква е...

# 529
Аз говорих с тях тази седмица, новата версия едо месец два. Явно вече този период със срок седмица две отмина, понеже съм го чувала многократно сега директно с един мъж говорих и ми каза, че вече очаквали финално решение от съда, да си платят каквото трябва и да си приберат камиона към България и би трябвало до месец два да си получим нещата

# 530
  • софия
Писах скоро: "новата версия" е базирана на крайния срок(края на януари) , в който австрийския съд трябва да се произнесе.

# 531
Първата семица на януари им се обадих и веднага ми вдигна Владимира,версията тогава беше до две седмици чакат отговор(решение)от митницата и камиона да тръгне към Бг.Две седмици минаха и никакъв резултат няма !!!

# 532
Е, какво повече да кажат, като и те зависят от чужди решения и отговорите, които те им дават. Явно не сте си имали работа с институции.
Като няма новини - защо мълчат. Като дадат информация - защо не се случва, когато ни се иска. Няма угодия.
Явно все пак нещата ще се случат. В техни коментари беше писано, че който много бърза, може да си получи парите за стоката веднага. Т.е. не бягат от отговорност и работят за получаването на стоките. Сигурно и на тях им се иска това да се беше случило най-късно вчера.

# 533
Това за получаване на париъе за стоката веднага за първо път го чувам,писал съм и за обещетения и нямам отговор.Може ми снимка на това тяхно предложение,аз лично бих се възползвал.

# 534
Тук например са го писали.

# 535
Колко време продължават напоследък курсовете?
Гледам от 12.01.25 още не е пристигнал

# 536
Би трябвал да е пристигнал. В момента пътува този от 26.01.

# 537
Колко време продължават напоследък курсовете?
Гледам от 12.01.25 още не е пристигнал
Курсовете нещо тотално се проточват, гледам делят един курс на две/три части, може би с мотопед ги придвижват:). За Пратка от 16.01.25г. едва вчера ме известиха, че е потеглила. Предходния курс и той се точи бая време. Не знам каква е причината при условие, че като отидох не видях тонове пратки, както беше предишни години.

# 538
Здравейте, може ли да ме консултирате относно пратка - купувам учебници с доставка в UK. Излишно е да казвам,че цена,транспорт до Бг излиза колкото са самите ученици. В Англия в 6 паунда.
Та ако ги поръчам до превозвач,после ме интересува ще подлежат ли на ДДС и мито. Учебниците са около 50-55 паунда с доставката.

# 539
  • Sofia
Та ако ги поръчам до превозвач,после ме интересува ще подлежат ли на ДДС и мито.

Не, разбира се.

Общи условия

Активация на акаунт