Февруарчета 2024 - Тема 10

• 41 597
  • 799
  •   1
Отговори
# 480
Момичета, някоя поставяла ли е Полижинакс?  Изписаха ми 6 броя през ден. Когато се опитвам да сложа глобулата е много трудно и си остава почти на входа на влагалището. Някоя от вас със съвет и опит?

ДА, през тази бременност общо 3 курса с по 12 Глобули съм правила. Намокри с вода самата глобула, заеми леко приклекнала поза и постави дълбоко във влагалището.

# 481
😃 не че нещо, но ми се струва че имаш проблем с четенето с разбиране. Никъде не съм казала кой какво трябва да прави, споменах, че така съм постъпила у едно момиче ме попита за подробности. Ти пак си на всяка манджа мерудия. И дали намираш смисъл или не въобще не ме интересува. И аз бе намирам смисъл в доста от постовете ти но нито те познавам, нито знам какъв е живота ти нито пък ще тръгна да коментирам кое защо как си направила, с честно - въобще не ми влиза в работата и не ме интересува.

# 482
Пак хормони в темата .. 😀😀😀🍿🍿🍿
Момичета, моля ви..

# 483
Добре добре 😀Просто всякаш това че ти си се изписала заради мастит не значи че това е топ правилна постъпка и нее нужно да звучиш агресивно като споделяш че няма болница в страната ни която нее достойна с практиките и.
Защото все пак всички ще раждаме и звучи доста плащещо за някои които ще отидат да раждат как ще им сложат ваксина и ще ги изпишат да се оправят.

И това с на всяка манджа мерудия малко за форум не важи. В последните дни се обсъждат теми свързани с въпроси за вече настоящи майки . Аз казвам моето мнение за тях защото са попитани ! Ако тебе не те интересува не чети в крайна сметка. Но ако аз бях нова майка прочитайки твоя пост с ваксините само ще се наплаша какво ли правят в тия болничи че да си хвана бебето и да бягам с 300.

😃 не че нещо, но ми се струва че имаш проблем с четенето с разбиране. Никъде не съм казала кой какво трябва да прави, споменах, че така съм постъпила у едно момиче ме попита за подробности. Ти пак си на всяка манджа мерудия. И дали намираш смисъл или не въобще не ме интересува. И аз бе намирам смисъл в доста от постовете ти но нито те познавам, нито знам какъв е живота ти нито пък ще тръгна да коментирам кое защо как си направила, с честно - въобще не ми влиза в работата и не ме интересува.

# 484
Къде прочете че няма болница в страната ни която не е достойна с практиките си?

# 485
върни се и прочети ! Тони те пита няма ли друга болница в която да отидеш без притеснения за практиките и . И отговора ти е НЕ няма.
Хайде да приклбчим до тук. Направи така как то ти е угодно на тебе никой не те задържа. Аз лично ще питам законово какви са практиките в шейново от чист интерес заради толкова настояващото ти мнение че ако можеш да си отидеш си отивай.
И аз подкрепям мнението на Тони че звучиш толкова отчайващо недоволна че човек би се стреснал какво го очаква

# 486
  • София
Облаче, просто прозвуча много недоволна, а в същото време ще ходиш пак сякаш на същото място или на друго, което не те устройва - аз лично заради това зададох въпроси.
Понякога човек пита и коментира в публичен форум дори и само за да може отговорът да е полезен на други четящи в бъдеще Simple Smile

За мен има логика да може човек да си тръгне - детето си е твое, не е на болницата, живеем в демокрация. Според мен просто е тъжно ако на човек му се налага, или ако дотолкова е загубил вяра в медиците.

# 487
Леле леле...
Доволна съм от болницата в която съм избрала да раждам, защото в нея имам най голям шанс да родя нормално, което е желанието ми. Не съм от София и няма да тръгна из страната да търся добри практики. Има неща, които за моите разбирания не са правилни и затова ще се постарая да си осигуря комфорта сега, когато знам кое не ми харесва и кое е затруднило престоя ми. Не мисля че съм казала нещо стресиращо, нещо плашещо, заклеймила съм болници или други глупостите които тинсе опитваш да ми вкараш като мои реплики. Предния път напуснах темата заради теб. С първата ми бременност имахме такава група отново тук, излизах с момичета от моя град с които се запознахме тук и до ден днешен сме в много добри отношения. Този път е точно обратното. И за съжаление колкото и да мине приятно да си коментирам разни неща с другите момичета от тази тема, ти си много тегава за издържане. Така че ще те послушам и ще спра да коментирам.

# 488
Момичета, приготвихте ли си багажа за родилното?
Сега съм в края на 34та седмица и днес ходих до аптеката за превръзки, еднократни гащи и прочие. В Щерев не искат почти нищо да носиш, казват само джапанки и лична козметика, но аз все пак искам да си взема някои. Та не съм го почнала този багаж и си мисля как някои неща, тип любимата ми жилетка и зарядни, в последния момент ще ги прибера.

# 489
Моят е готов. Аз съм прибрала всичко, а това, което ти казваш, че ще е за последния момент, съм го написала на едно листче и седи върху куфара. Защото в последния момент и малкото акъл, който ми е останал, няма да го има и 100% ще забравя нещо ако не е написано. 😀

# 490
Облаче недей да напускал форума или да се настройваш негативно. Установили сме вече, че Бочи обича да си налага мнението и да е на всяка манджа мерудия. Недей се впряга излишно Simple Smile

За багажа само лична козметика и документи трябва да добавя, а също и да измисля някакви дрехи за изписването на госпожицата. Таткото и баткото ще дойдат да ни приберат и директно си отиваме вкъщи, така че просто ще метна някакви удобни и лесни за обличане дрехи и за двете ни.

# 491
Аз си приготвих багажа чак в 36 седмица. За щастие на сайта на "Надежда" има подробен списък, а и помня от предното раждане какво долу горе ми трябваше. Даже и рокля за изписване съм си приготвяла, предния път въобще не бях помислила за това и бях с един обикновен дебел пуловер. Като се замисля, нямаше и особено значение. Тогава просто се радвах, че си отиваме вкъщи.
2-3 снимки за спомен и толкова. Предния път се излъгахме да платим на фотограф, този - нямам такива намерения,не ми се струва смислено.

# 492
🤣О боже . Съжалявам че се върнах да напиша някой друг коментар за въпроса за настоящите майки и да ви препоръчам бебефон 😀Споко Облаче оставай си в форума няма да ви впрягам толкова. Моите пари ви впрегнаха , това че пиша в форума ви впряга. Не знаех че има лимит по коментиране 😀Как то и не знаех че има тема която може да загатнеш и да се изнервиш на въпросите и вместо малко по подробно да обесниш защо си събираш детето . Този път аз ще си напусна форума за да не напрягам никой Simple Smile

# 493
Ох....  Joy по темата за куфара - аз съм в 35 и съм го събрала от миналата седмица, не за друго, ама ей така - да ми е спокойно на душата Grinning мами, абе малко извън темите за бебчовците - вие какъв крем за лице ползвате? От една седмица кожата на лицето ми стана изключително суха и на места е зачервено...като цял с бременността по цялото тяло кожата стана ужасно чувствителна и големи промени направих с козметиката за тяло, а сега и лицето... към момента ползвах на Ла Рош един крем за нетолерантност кожа, всичко си беше ок и сега тотално трябва да го сменя и да търся вариант. Та ще се радвам на мнения, благодаря Blush

# 494
Аз съм в 34 и не съм стягала нищо. Имам закупено каквото ми трябва, но все пак ражданията не стават за 3 минути като по филмите, та все ще успея да си нахвърлям нещата набързо, набързо 😆

П.с. сега пък за какво спорим 🤣 който иска да се самоизписва, който не иска да не.. не знам дали има такава практика, аз не бих рискувала, освен ако нямам зелена светлина от лекарите. Сега, ако искат да кисна в болницата заради едната им пътека, няма да стане. Но все пак при раждане не са толкова много дните, така че не мисля, че е драма

Julia, аз бях с много суха кожа по едно време. Не съм си сменяла козметиката, но ще ти кажа какво ползвам - серум на Estee Lauder advanced night и един крем на Шизейдо, но ми идва лек. Много приятно ми се отразиха едни маски на Апивита, дози, и по-специално тази с мед, която е хидратираща.

Общи условия

Активация на акаунт