Отговори
# 390
  • Яко в Матрицата...
От продукцията са много мълчаливи днес. Винаги до сега качваха рейтингите и благодариха на зрителите, сега нищо....
Във всички категории са втори, за какво да благодарят 🤣

# 391
Мистери, понеже Невра /Бетюл/ си е свършила работата Grinning

# 392
От продукцията са много мълчаливи днес. Винаги до сега качваха рейтингите и благодариха на зрителите, сега нищо....
Мистери те качиха сутринта стори и публикация на рейтинга, но сега влязох и видях че са я изтрили

# 393
Сериала си има възходи и спадове като рейтинг не е нещо ново Simple Smile всичко ми е по добре от сценария на Лейля защото асъл тогава щяхме да видим дали кон боб яде...
Все хвалим Мерт или Афра ,но искам да похваля Таро направи доста добри сцени снощи момчето задобря много пред очите ми.Искрено се надявам да има КайСун а не да я забият с Абидин в трета глуха. Но за целта Кая трябва да стане от стола на Фуат.Наистина ми стана много мъчно за Кая защото и той не е отраснал в нормална обстановка каква е историята му с Пъръл се чудя...

# 394
  • София
Мистери те качиха сутринта стори и публикация на рейтинга, но сега влязох и видях че са я изтрили

Щом са го качили и изтрили е още по-интересно. Аз преди малко като гледах в туитър и инстаграм нямаше нищо.

# 395
В Инстаграм го бяха качили сутринта на стори и публикация,явно нещо има наистина,то е ясно ппц какво има,но аз вярвам че след всеки спад идва хубавото

# 396
След като единия ми манифест стана сега почвам друг манифест...Innocent Gift Heart

Снощи дойдоха с тази реплика на Ферит ,че невъзможно няма ,но отнема време паралел на друг герой който обожавам . Heart Няма как да пропусна този факт...

ТРАВМА...

# 397
  • Ямбол
Аз снощи си поплаках пък за вас незнам.Ако трябва да бъда честна по- добре Кязъм да умре отколкото Есме.Снощи като даде гривните на Сейран - едната за нея,другата за Суна все едно им ги дава за спомен от нея след като си отиде от този свят.Милата.... 😢Пък Кязъм все си мислех,че може да се промени да стане добър герой,но няма братче голяма гадинка....Имаше си добри моменти с него,но пак си остава гадинка 😏
За мен имаше четири силни момента в епизода :
Разговора на Нюкет с Кязъм
Гюлгюн и Ферит
Сейран и Есме
Спомените на Феро ❤️♥️
Мисля си,че и епизод 54 няма да е толкова лош.Дори Невра пак да награби Феро и да се целунат няма да си легне с нея така,че съм спокойна пак ще си вземе палтенцето и по терлички вкъщи.Там пък Пело ще го чака с корема,абе ужас 😂🤷 Сега тази Садидже ако е казала на Ифакат само за момичето от първия епизод ,то не е голяма тайна като цяло ,дали тя въобще ще знае нещо за бебето и кой е бащата ? Дано да излъчат нещо и в тази светлина,че този въпрос много ме гложди 😂. Ама както казват всяко зло за добро.Ако не беше Пело и нейният план за момичето нашия Ферит нямаше да срещне Антепския фъстък 🥰 и да се влюби до уши.
Нали Фуат беше казал на Феро,че това момиче ще му взема акъла и ще го накара се влюби до уши,пък на Сейро каза,че поверява Ферит на нея 🤗 Ще ги съберат няма как иначе, ама нерви,пусти нерви.Снощи хем се смях,хем ревах.Добре,че моя мъж го нямаше,че щеше да ми даде жълта книжка вече 😂😂😂 Какво ми направи този сериал майко мила.... 🤣

Последна редакция: сб, 13 яну 2024, 15:26 от roxy94

# 398

Сутринта ми се мерна това в инстаграм, но не знам от официалния акаунт на Ялъто ли е!

# 399
Здравейте! Благодаря за хубавата тема.... Както винаги😊
На мен лично серията ми хареса. Аз си мисля, че Ферит и Невра ще бъдат само приятели, но после за трети сезон... не се знае. Историята вече е различна, но пак ще си гледам, защото засега в никой друг сериал няма толкова харизматични и добри актьори. Наистина не знам как Шербета е с такъв рейтинг, но вкусове всякакви.

Последна редакция: сб, 13 яну 2024, 18:16 от Zvezdichka77

# 400
Айде бате Чачо иде Бирсо писа ,че издърпали датата...Ай 5 минути не минаха бе.
Но и Шербо да треперииии Simple Smile

# 401
  • София
Аууу Бирсен е писала, че са изтеглили датата, заради спада на рейтинга на Рибарчето. От 19-ти започва, другата седмица Astonished

# 402
Дават картбланш на нашите,хаха да се стягат направо ще ги смажат

# 403
Те затова са изтрили поста .. много напечено им стана.Ще презаснемат сцени , така усещам.

# 404
Ах как искам да видя червените стрелки с по 3 процента рейтинги
бога ми мечта ми и Онур как яде сценария бесен в офиса.

Имам предложение за новата тема да сложа против уроки и тази която къдеше снощи из къщата да направя и гифче на Ферит който мете да гоним така злите духове?

Общи условия

Активация на акаунт