Отговори
# 495
Вижте рускините какво откритие са направили
https://vm.tiktok.com/ZGe66sHsL/

Сейфер дъмп снимки от продукцията
Чудят се какво да правят вече 😄
https://www.instagram.com/p/C2E553gInF-/?igsh=cGdkZnpqcjd6Y25z

Последна редакция: нд, 14 яну 2024, 12:07 от Kirilovaa98

# 496
  • София
Честит рожден ден, bellie_ellie Flowers TulipFlowers TulipFlowers Tulip

Аз също съм на мнение, че трябва да престанат с глупостите, които пишат за Ферит и в никакъв случай той не трябва да спи с тази. На мен тази сюжетна линия много ми повлия. Никой няма да вярва вече, че ще има СейФер, това са прекалени глупости.
Аз не мисля, че Ферит трябва да тича след Сейран, но това не значи да ходи след първата жена, дето му се изпречи и то защото има изгода от цялата работа. Това ли е начина. Да работи с тази, но толкова.
Трябва да покажат, че и Сейран го обича и мисли за него.
Да започнат с тези неща.

Тъкмо щях да пиша, че явно от продукцията с в шок в момента и гледайте какво качили в инстаграм, че два дена нищо Joy
https://www.instagram.com/p/C2E553gInF-/

И в туитър
https://twitter.com/yalicapkinidizi/status/1746472867103936517

Последна редакция: нд, 14 яну 2024, 13:15 от MysteryG

# 497
bellie_ellie , бъди здрава, щастлива и обичана! Flowers Bouquet

И едно спойлерче, което ми звучи правдоподобно:

Скрит текст:

# 498
  • Бургас
 Честита да си bellie_ellie! Със здраве, късмет и безброй сбъднати мечти да е изпълнен животът ти! Wine Glass

Макар, все още не изгледала повторно серията, четейки мнения и разсъждения, все повече ми се иска да вярвам, че Ферит няма да изневери физически на Сейран! Много добро попадение е тази Невра, но нито нейната цел е да го вкара в леглото си, нито той вече може да направи това! Дори го предпочитам такъв, пред оня търчащия, ронещ сълзи и кълнящ се в любов Ферит, от който дори и ние се разочаровахме....С тази сцена в апартамента на Невра, започна борбата му със самия него, осмислянето на всичко през което преминаха, какво трябва да направи за да си я върне, защото е ясно, че няма намерение да я губи! Вярвам, че в следващата серия ще ни покажат и пътя, който Сейран ще поеме към това, така че някъде в далечината тези пътища ще се пресекат....вярвам в това!

Последна редакция: нд, 14 яну 2024, 12:41 от Аniksi

# 499
Bellie- Честит рожден ден!!! Много щастлива и здрава да бъдеш!

Буче и Мерт много по-добре стоят един до друг, отколкото онази 😂
Но със сигурност Пело и Феро не стоят добре 😂

# 500
Честит рожден ден на рожденичката! Пожелавам много здраве, щастие и любов!

Все още не мога да разбера, защо сте толкова сигурни, че продуцента не иска СейФер. Оставете и това как пишат сценария, има си и хубавите и дълбоки сцени върху които се замисляме. Веднага правя аналогия с "Черна любов", и там искахме Нихан и Кемал да са заедно, но какво стана накрая? И там ли беше виновен продуцента?
Вариантите са два, то е ясно, или няма да има СейФер или ще има, а ние ще гледаме пътя, който ще извървят, докато се намерят отново.
За ПР-а няма какво да говоря, защото нито ме интересува, нито се интересувам, може да имат такова условие да не раздухват много наляво и надясно. А и освен Мерт и Афра не съм срещала изказвания и от другите актьори. Фендома е ужасен, макар че вкарват в сериала и реплики от феновете.

# 501
Афра е харесала публикацията на Сейферските снимки от продукцията

# 502
Бел честит рожден ден,да си ни жива и здрава,права и корава. Много щастие, но най-вече здраве 🍀

# 503
Ох беее Grinning Продукцията се надигна от зимен сън, дано не са закъснели Smirk Ще ми слагат корици на епизоди и трейлъри с новата, оххх Grinning Пък и ходът им е много хилав. Довършиха двойката, сега Сейфер дъмпове ще ми правят Smiling Imp

Сейферите ми Heart

# 504
Всъщност, мен Невра не ме дразни, напротив (това само на пръв прочит)
За разлика от обичайните девойки около Ферит- Пелин, Пърл, Гюлшах и тем подобни, Невра се откроява положително. Докато другите живеят на гърба на родителите си и не правят друго освен да плетат интриги, Невра е самостоятелна, независима и най- вече с точна преценка на хората и случващото се около нея. Не изглежда заблудена, наивна и податлива на манипулации. Това, че е зарязала годеника си в последният момент ме кара да мисля, че не прилича на останалите момичета, при които всичко е на всяка цена и са готови на всякакви самоунижения, за да го получат.

Мислено й чертая два пътя Sunglasses Smirk
1- Да оглупее и да се влюби рязко във Ферит
2- Да се съгласи да театралничат и да работят заедно.
Защо би направила второто?
Може би ще види нещо във Ферит, което ще е в противоречие с клюките за него и ще реши да му помогне. Нека започнем с това, че я заряза на дивана. Изпробва границите му и ги видя- може би я устройват.
Все ми се струва, че близостта между двамата във фрага за следващия епизод е театър и вероятно са наясно, че ги снимат... Невра показа, че умело се крие от папараци, не вярвам да прояви немарливост точно сега.

# 505
Здравейте!

Разстройството на Ферит не е психично а гранично което е в пъти по-опасно.

То си е вид психично разстройство.

Снеже, виж каква си хубава като не плюеш по земята? ❣️🙈

Супер съм. Heart Exl Благодаря. Flowers Hibiscus

Аз пък съжалих Ферит в тази серия - опитва се да се отърси от любовта си към Сейран, което е невъзможно. Майка му го гони, вместо да го подкрепи, защото дори е да сгрешил, не е това начинът да му го покаже. Баща му прави физиономии, докато го хвалят за рисунките и т.н. На дядо му мотивите са ясни защо го подкрепя - защото му угоди. Пелин го притиска.

Не смятам, че Невра е някоя повърхностна мъжемелачка. Тя вече веднъж му каза какво мисли за него, а после просто го предизвика. Мисля си, че тя вижда човекът зад маската. Подозирам, че не е глупава и е ясно защо избяга, вероятно затова после  пак са заедно. Но това са само мои разсъждения, ще видим дали е така.

# 506
Аз също мисля, че Невра е свястно момиче. Просто актрисата е много зле и не се получи естетично на дивана Grinning
Прочетох на едно място, че Невра е огледален образ на Ферит.  Как намирате тази теза?

# 507
Здравейте момичета!Bellie_ellie Честит Рожден Ден!Приятно изкарване на празника и само прекрасни емоции!Гледах серията вече с превод!Както знаете,от камбанарията на моите години и житейски опит нещо нещата тук не ми се вързаха!Първо се убедих,че наистина Ферит даде един добър урок на Сейран!Доказа и,че всяка лъжа може да се окаже "истина" ако е използвана "правилно" пред пресата и не това е начина за решаване на проблеми!Дали тя го разбра е друг въпрос!Нейната гордост е много лош съветник както в първи,така и във втори сезон!Да,не е лошо да си горд,но трябва да си малко и смирен!Не можеш да нападаш любимия си човек без да си се убедил в неговата виновност!Ами ако утре се съберат и заживеят извън имението и красивата съседка и каже,че Ферит я сваля,веднага ли ще и повярва и отново гордо ли ще го напусне?Тя,както и Ферит,безрезервно повярваха на Пелин въпреки,че и двамата знаеха на какво е способна .Защо трети човек трябва първи да научава за манипулациите на бившата любовница?Тази Сейранска гордост вече граничи и с егоизъм.Всички са криви и виновни само тя е права!Не става така!В първи сезон от тази нейна "правота"стигна до Тарък и ако не беше Ферит,не зная как щеше да се спаси.Наистина ли повярва на Тарък,че щеше да я уреди да учи?Всички гледаме Ферит,под лупа,дали се е променил,но промени ли се Сейран?Само изневярата ли е порок?Понякога и качества които са в по-големи дози не те правят по-добър от другите!Какво я кара да прави прекомерната и гордост?Да се заканва,да напада,да ненавижда!Реакциите на жените в автобуса и в университета показаха,че монетата е с две страни!Една без друга просто не е монета и ние я приемаме с двете страни,независимо дали харесваме "ези" или "тура"!Та трябва да приемаме и негативите ,и позитивите в живота си!Мисля,че Сейран също много трябва да се променя!Относно реакцията на Гюлгюн спрямо Ферит!Понякога трябва хубавичко да "насолиш"детето си за да му покажеш грешките особено когато знаеш какво можеш да очакваш от тези "грешки"!Само да го галиш и оправдаваш не означава,че си добра майка!Да,може да е изтървала "първия влак" от възпитанието му,но никога не е късно да се опиташ да го поправиш!Зерин,която седи плътно до дъщеря си, без да вижда грешките и, по-добра майка ли е?Продължава да тласка собственото си дете към пропастта като и става съучастник!Тя просто унищожава живота на детето си!И за грешките на Пелин е виновна само и единствено тя!Другата майка,Есме!Дава гривни,но това ли е най-важното?Дръпна я настрана,ама кажи и къде живеете,кажи и какви ги мъти Кязъм,кажи и че Ферит ти е уредил прегледите при лекаря,въпреки,че е лошия зет!Посъветвай я като майка и след това я подкрепи с гривните!Сейран и без тях ще се оправи!Не,гривните ще и "уредят" живота без проблемно!Ами ако ги нямаше тези гривни как щеше да я подкрепиш?Ядоса ме тази сцена!Две гривни за Сейран,защото Суна се е "уредила" с богат мъж и няма нужда от нищо.А какво преживява Суна то е второстепенно!Не,майката не е това!Само който няма деца не може да го разбере!Само Ферит ми хареса!Наистина "заводските настройки" са повредени!Любовта му наистина се е превърнала в болест,но аз мисля,че тази "болест" е и най-голямото лекарство за неговото "излекуване"!Новата няма да я коментирам!Просто не можах да се отърва от "гнусотата" в последната сцена,но може и такъв ефект да са поискали режисьори и сценаристи!

# 508
Аз също мисля, че Невра е свястно момиче. Просто актрисата е много зле и не се получи естетично на дивана Grinning
Прочетох на едно място, че Невра е огледален образ на Ферит.  Как намирате тази теза?

Да, ако съдим по картината Ин и Ян- двете се допълват.

# 509

Общи условия

Активация на акаунт