Отговори
# 570
В тази тема създават спорове и разтягат локуми 2ма 3ма...
Хора това е сериал, успокойте се, радвайте се на добрата игра на актьорите и на Сейфер няма нужда от драма и спорове...
Ако ни видят сценаристите и режисьорите какви ги пишем ще се хванат за главата...
Дори и те сигурно не си мислят такива неща...
Какви епохи, какви древни времена, какви векове.
Стига да си натрапваме мнението на другите с разни такива изказвания...
99% от хората,които гледат сериала тук в темата и в Х са на едно и също мнение само 1% спорят и хвърлят камъни по другите...
Направете си вие изводи 1% ли е с правилната гледна точка или 99-те%????
Запазете си епохите, древните стари традиции, вековете за вас, тук гледаме сериал, който е направен в 21век, не всичко трябва да е като в света..
Ако е правен на база всичко буквално трябва да е както си трябва в света, ще се отчаяме от живота още повече, затова филмите се правят само с 10% неща от истинските истории на хората.... затова е филм.

# 571
Оххх.... Ще падна😂😂😂😂🤣🤣🤣. Освен на нашите душички съм много голяма фенка на Коледа и днес какво да видя... В международна група за коледни декорации... гледам коледна декорация с Пелин на екрана. Този сериал е заразен.. всички си го обичаме.
Тя на този фон като една Дева Мария. Grinning

# 572
  • Ямбол
Kirilovaaa Браво момиче много точно казано  👏😘 Постът е стар само да кажа 😉 ,но мен ме радва картината бих си я закачила у дома

# 573
Оххх.... Ще падна😂😂😂😂🤣🤣🤣. Освен на нашите душички съм много голяма фенка на Коледа и днес какво да видя... В международна група за коледни декорации... гледам коледна декорация с Пелин на екрана. Този сериал е заразен.. всички си го обичаме.
Не мога... със сълзи се смея😂😂😂

# 574
Уважението и подчинение от млади  към по-възрастните  в цяла Азия е задължение ,което тук го няма  и  не е за добро.
 Внушенията ,че внук ,не трябва да уважава и слуша дядо си  ,   добро ли е ?

Уважението винаги е по заслуги. Не можеш да го изискваш или налагаш. Без значение в кой век живееш и в кое кътче на света. А, сляпото подчинение винаги е грешка независимо, дали е към хора, традиции или модерни схващания.
Скрит текст:
Не може обществото и семейството да няма йерархия
По заслуги е само обичта.Ако не възпитаваме децата си да се подчиняват и уважават учителите,родителите  си  едва ли ще станат достойни хора

Kirilovaa98

Скрит текст:
Аз съм от  1 % защото не гледам турски сериали по принцип Разсъждавам  по сериала и се дразня когато  някои пишат според емоции без логика. За да не дразня  стези ,които не желаят да четат различни мнения  ще пиша в скрит текст

Последна редакция: нд, 14 яну 2024, 19:38 от seungri

# 575
Не мога... със сълзи се смея😂😂😂
По-скоро като Дядо Коледа!Нали и той чака 12 месеца за да донесе подаръците си...та и тая?

# 576
Кирилова,аз съм една от 1%
Та,ако много те дразнят моите спорове и камъни,дето хвърлям по другите-кажи го директно,няма нужда да се крием зад думите
В тази тема почти стана непоносимо
Мине се,не мине време и се намери някой да започне да обижда и да раздава правосъдие
Наистина се замислям дали да продължа да съм тук

# 577
Ponky ех този Пешо ехх 🤣😂

Мен ме кефи Heart Eyes
И оня с патето да внимава, че ако съм на Сектора жив ще го одера Kissing Heart

# 578
Истинските Сейро и Феро на посещение при Вакас уста в Антеп Heart Eyes

# 579
Уважението и подчинение от млади  към по-възрастните  в цяла Азия е задължение ,което тук го няма  и  не е за добро.
 Внушенията ,че внук ,не трябва да уважава и слуша дядо си  ,   добро ли е ?

Уважението винаги е по заслуги. Не можеш да го изискваш или налагаш. Без значение в кой век живееш и в кое кътче на света. А, сляпото подчинение винаги е грешка независимо, дали е към хора, традиции или модерни схващания.
Скрит текст:
Не може обществото и семейството да няма йерархия
По заслуги е само обичта.Ако не възпитаваме децата си да се подчиняват и уважават учителите,родителите  си  едва ли ще станат достойни хора

Kirilovaa98

Скрит текст:
Аз съм от  1 % защото не гледам турски сериали по принцип Разсъждавам  по сериала и се дразня когато  някои пишат според емоции без логика. За да не дразня  стези ,които не желаят да четат различни мнения  ще пиша в скрит текст
А Вие кога започнахте да го следите, след като започнаха да го излъчват по БТВ  или преди това?
Между другото на истинският веждите са същите, а жена му си прилича малко, според мен в очите с Афра❤️

Последна редакция: нд, 14 яну 2024, 19:54 от Zvezdichka77

# 580
Честит Рожден Ден , Бел Flowers TulipFlowers TulipFlowers Tulip
Така и не сподели впечатления  от  пътешествието си на сета в Истанбул
За теб, Мердози  

# 581
Kirilovaaa Браво момиче много точно казано  👏😘 Постът е стар само да кажа 😉 ,но мен ме радва картината бих си я закачила у дома

Картинката наистина е много хубава!

# 582
  • София
Аз пак ще напиша, че на трола не трябва да се отговаря, защото търси внимание.

Пак скандали в туитър, човекът сигурно го е бил забравил този лайк....

# 583
Просто спорим...защо се разочаровахте от Ферит...хубав е, сладък е, добричък е, докато не свали "Неврона" и о манна небесна не я целуна в този епизод...

# 584
Кирилова,аз съм една от 1%
Та,ако много те дразнят моите спорове и камъни,дето хвърлям по другите-кажи го директно,няма нужда да се крием зад думите
В тази тема почти стана непоносимо
Мине се,не мине време и се намери някой да започне да обижда и да раздава правосъдие
Наистина се замислям дали да продължа да съм тук
Скрит текст:
определено заради моите постове се възмущават някои.
С интерес чета постовете ти Simple Smile

За мен и някои ценители различните мнения са  по-интересните
Аз  влизам в  дикусия ,ако това ,което имам да кажа е различно  и нещо ново от мнението   на останалите.

Последна редакция: нд, 14 яну 2024, 20:06 от seungri

Общи условия

Активация на акаунт